Gönderen Konu: ADOFF KEKLİĞİ ÇÖZDÜ AMA AYAĞINI SAKATLADI, MUMYA AYAK 2.SAYFADA :)  (Okunma sayısı 23626 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Selam dostlar,

Cumartesi Fatih ve Ünsal ile kısa bir koşu yapmıştık. Arabaya dönüp bir kaç fotoğraf çektikten sonra ben Selçuk'la ava devam etmeye karar verdim. Onlar tam ayrılmışlardı ki arabaya kadar gelmişken susuzluğumuzu giderelim dedik. Ama arabanın anahtarı maalesef cebimde değildi. Lanet ederek gezdiğimiz yerleri yeniden gezmeye karar verdik. Ayaklarımız patlayıncaya kadar gezdik ama tabiki diz boyu otun içerisinde anahtarı bulamadık. Ankara'dan gelen yedek anahtarı beklemeye koyulduk. Anahtarı kaybetmek Adoff'un keklik avını çözmesine vesile olacakmış meğerse. Anahtar kısmı haricinde son derece keyifli bir av yaptık. Adoff'un fermasında 3 keklik vurmak nasip oldu. :)

O gün çektiğimiz bir kaç fotoğrafı sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında güzel ferma ve aport videoları da mevcut ama köpeğe nazar deydiği için bu sefer videoları yayınlamayacağım. Pazar sabah köpeği ava götürmek için çıkarttığımızda Cumartesi sağlam bıraktığımız köpek sol arka ayağına hiç basmıyordu. Akşam veteriner arkadaşım Barış gelip kontrol ettiğinde ayağını burktuğunu ve şükür ki kırık yada çıkık gözükmediğini söyledi. Sanırım Adoff bir kaç hafta ava ara vermek zorunda kalacak. :(

Tüm dostlara rastgele...

Not: Ankara'dan 2 parça olarak gelen anahtarımı Beypazarı'ndan alarak çilingirde yaptıran ve dağın başına kadar gelerek anahtarı bize ulaştıran Kemal Yurdakul abime çok teşekkür ederim.

« Son Düzenleme: 30 Ekim 2011, 20:10:24 Gönderen: Emrah ERDAL »
Emrah ERDAL
1980-Ankara

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
Ynt: ADOFF KEKLİĞİ ÇÖZDÜ AMA AYAĞINI SAKATLADI
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2011, 00:55:55 »
Emrah bey hem rastgele hemde geçmiş olsun.. ben böyle durumlar için her zaman yedek bir anahtarı dıştan arabanın altında öyle bir yere saklarımki şeytan dahi bulamaz.. sırf böyle durumlar için anahtar bu suya düşer helaya düşer dağda kaybolur herşey olur yinede güzel bir av olmuş selamlar...
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Uğur TUZCU

• *
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2011, 04:37:13 »
emrah abi avınız daim olsun köpeğin için üzüldüm açıkçası inşallah kısa zamanda düzelir
Uğur TUZCU
1990-Bilecik/Bozüyük
05557433449
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ BOZÜYÜK ŞUBESİ GENEL SEKRETERİ

Çevrimdışı Özhan KELEŞ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2011, 07:43:46 »
Emrah geçmiş olsun kardeşim,Adoff inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur.
Özhan KELEŞ
28/05/1962-İstanbul

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 25 Ekim 2011, 09:08:42 »
hem adofa hem sana gecmış olsun abi
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2011, 10:00:31 »
güzel av olmuş. Adofada geçmiş olsun.
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Ömer KÜLCÜ

• *
  • (((AVCILIK BİR TUTKUDUR)))
« Yanıtla #6 : 25 Ekim 2011, 10:57:33 »
Geçmiş olsun Emrah Arkadaşım umarım böyle aksiliklerle karşılaşmazsın birdaha.. 
Ömer KÜLCÜ MANİSA&Alaşehir: tel :0532 7712712,,

Çevrimdışı Ramazan BUNARCIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 25 Ekim 2011, 12:44:19 »
Emrah maşallah güzel bereketli bir av olmuş anahtarlarını düşürmen biraz bu güzelliğe gölge düşürmüş ama sorunu hemen çözmüşsün Adof'ada geçmiş olsun.

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #8 : 25 Ekim 2011, 12:53:21 »
Emrah bey hem rastgele hemde geçmiş olsun.. ben böyle durumlar için her zaman yedek bir anahtarı dıştan arabanın altında öyle bir yere saklarımki şeytan dahi bulamaz.. sırf böyle durumlar için anahtar bu suya düşer helaya düşer dağda kaybolur herşey olur yinede güzel bir av olmuş selamlar...
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Mustafa KURU

• *
« Yanıtla #9 : 25 Ekim 2011, 13:30:14 »
Emrah abi hem sana hem Adoff'a geçmiş olsun. Bu arada güzel av olmuş avın daim olsun...
Mustafa KURU
1985 ADANA   0535 921 38 85

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #10 : 25 Ekim 2011, 16:06:40 »
Emrahım Adof'a komut vesen bulur gelirdi ama o telaşla unuttun galiba ;D

Kardeşim hem sana hemde Adof'a geçmiş olsun. Kemal abi'yede teşekkürler. Avların bol ve kazasız olsun. Ama şu videoları bi şekilde bi izlesek ;D ;D Meraklandık.

Emin abim bu tekniği yeni duydum bundan sonra deniyecem abim teşekkürler.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 25 Ekim 2011, 16:34:30 »
emrah adoff a ve sana geçmiş olsun....

sana 2-3 hafta şimdi çok zor geçer.... :)

rastgele....
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #12 : 25 Ekim 2011, 17:19:01 »
emrah gecmiş olsun, adof iyileşinceye kadar diğer oyuncuyu sağaya sürüverelim haftasonu istersen

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 25 Ekim 2011, 18:36:40 »
Anahtar işi ve Adof,un sakatlığı üzücü olmuş ,, böyle sıkıntılı durumlar hiç kimsenin başına gelmez umarım,, geçmiş olsun ,, av kısmına gelince güzel görüntülerin devamı dileği ile RASTGELE....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #14 : 25 Ekim 2011, 19:55:57 »

Emin abi neredeyse 25 senedir ava gidiyorum, bırak anahtarı ilk defa avda birşey kaybettim. Arabanın bir yerine anahtar bırakmak pek güvenli değil. Çünkü milletin bakacağı ilk yer arabanın zulaları oluyor.

emrah abi avınız daim olsun köpeğin için üzüldüm açıkçası inşallah kısa zamanda düzelir

Uğur kardeşim teşekkür ederim. Köpek ilaç sürülüp sıcak havlu sarıldığında iyi ama bir süre sonra tekrar aynı hale geliyormuş. Cuma günü gittiğimde durum aynı şekilde devam ediyor olursa köpeği Ankara'ya getirip röntgen çektireceğim. :(

Emrah geçmiş olsun kardeşim,Adoff inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Özhan abi çok teşekkür ederim. Avın en keyifli günlerinde böyle bir tatsızlık gerçekten çok can sıkıyor. Halbuki av dönüşünde birşeyi de yoktu keratanın, demek ki sıcağı geçince ortaya çıktı.

hem adofa hem sana gecmış olsun abi

Veysel teşekkür ederim kardeşim.

güzel av olmuş. Adofada geçmiş olsun.

Alim bey teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Emrah Arkadaşım umarım böyle aksiliklerle karşılaşmazsın birdaha..

Ömer umarım söylediğin gibi olur. Üstümüzde var bir şeyler ama bilemedim ne olduğunu. :(
Emrah maşallah güzel bereketli bir av olmuş anahtarlarını düşürmen biraz bu güzelliğe gölge düşürmüş ama sorunu hemen çözmüşsün Adof'ada geçmiş olsun.

Ramazan inan anahtarı hiç kafaya tamıyorum da şu köpeğin ayağı nasıl oldu hala onu anlayamadım. Kesin kanat kırmaların peşinde koşarken bir yerlere sıkıçtırdı ayağını.

Alıntı
Emin abi neredeyse 25 senedir ava gidiyorum, bırak anahtarı ilk defa avda birşey kaybettim. Arabanın bir yerine anahtar bırakmak pek güvenli değil. Çünkü milletin bakacağı ilk yer arabanın zulaları oluyor.

Emrah abi hem sana hem Adoff'a geçmiş olsun. Bu arada güzel av olmuş avın daim olsun...

Mustafa kardeşim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun emrah en kısa zamanda düzelir inş...  rastgele

Mustafa sağolasın, umarım çabuk düzelir.

Emrahım Adof'a komut vesen bulur gelirdi ama o telaşla unuttun galiba ;D

Kardeşim hem sana hemde Adof'a geçmiş olsun. Kemal abi'yede teşekkürler. Avların bol ve kazasız olsun. Ama şu videoları bi şekilde bi izlesek ;D ;D Meraklandık.

Emin abim bu tekniği yeni duydum bundan sonra deniyecem abim teşekkürler.

Rıdvan'ım inan köpeğin kokladığı yerlere gidip tek tek baktım. Ama ot yüksek olunca iş çok zor. :)

Umarım Adoff haftasonuna kadar biraz toparlar yoksa Cumartesi Ankara'ya getireceğim. :( Video olayı dediğim gibi ama sana videodan screenshot atayım bir kaç tane. :)

Adoff ve Ada fermada

emrah adoff a ve sana geçmiş olsun....

sana 2-3 hafta şimdi çok zor geçer.... :)

rastgele....

Serkan çok teşekkür ederim. İnan pazar günü yaptığım avdan hiçbir şey anlamadım ve hiç zevk almadım..

emrah gecmiş olsun, adof iyileşinceye kadar diğer oyuncuyu sağaya sürüverelim haftasonu istersen

Cem bu haftasonuna Adoff iyileşmez ise Ankara'ya getireceğim Fakülte'ye. Ondan sonra ne zaman istersen başımla beraber.

Anahtar işi ve Adof,un sakatlığı üzücü olmuş ,, böyle sıkıntılı durumlar hiç kimsenin başına gelmez umarım,, geçmiş olsun ,, av kısmına gelince güzel görüntülerin devamı dileği ile RASTGELE....

Hakan abi teşekkür ederim. Anahtar hiç sorun değilde şu köpeğin ayağı çok canımı sıkıyor. Umarım bir an önce düzelirde bende yalnız başıma va gitmekten kurtulurum.

Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Berk KEMİK

• Free Üye
  • *
  • Tavşancı
« Yanıtla #15 : 25 Ekim 2011, 19:58:33 »
Böyle giderse bunuda nazara kurban edecen  abi ;D Şaka bir yana daim olsun abi güzel görüntüler  selamlar ...
Berk KEMİK       
1990       BARTIN
0534 863 15 32

Çevrimdışı Soner EKER

• *
« Yanıtla #16 : 25 Ekim 2011, 20:37:48 »

Çok büyük geçmiş olsun Emrah! verilmiş sadakanız varmış daha kötüsüde olabilirdi Allah korusun , inşallah adoff kısa zamanda meralara döner.

(Söylemekle iyimi yapıyorum bilmem; birkaç defadır rüyamda vurulan bir kuşu düştüğü uçurumdan aport etmek için uçurumu farketmeden göle atlar gibi köpeğimin uçurumdan atladığını görüyorum Allah korusun.)

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #17 : 25 Ekim 2011, 21:15:56 »
Böyle giderse bunuda nazara kurban edecen  abi ;D Şaka bir yana daim olsun abi güzel görüntüler  selamlar ...

Şom ağazlı adam ben seni kurban edecem şimdi! Koymayım diyorum köpeğin fotoğraflarını ama avcılık paylaşmadan olmuyor... :)

Çok büyük geçmiş olsun Emrah! verilmiş sadakanız varmış daha kötüsüde olabilirdi Allah korusun , inşallah adoff kısa zamanda meralara döner.

(Söylemekle iyimi yapıyorum bilmem; birkaç defadır rüyamda vurulan bir kuşu düştüğü uçurumdan aport etmek için uçurumu farketmeden göle atlar gibi köpeğimin uçurumdan atladığını görüyorum Allah korusun.)

Soner abi teşekkür ederim. Umarım daha kötüsü yoktur, çünkü henüz röntgen çekilmedi. Cuma'ya kadar değişiklik olmaz ise köpeğe sağlam bir kontrol yaptıracağım. Umarım rüyan hayra çıkar. Benim köpekte uçurum kenarlarında gezerken yüreğim ağzıma geliyor. İçimden hep şimdi uçacak diyorum..

Emrah kardeşim hem anahtar hemde Adof için geçmiş olsun,Allah daha büyüğünden saklasın,rastgeleyin.

Ufuk abi iyi dileklerin için teşeekür ederim. Rastgele!

Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #18 : 26 Ekim 2011, 06:54:17 »
Talha teşekkür ederim kardeşim. Drhathaarın olduğu her merada şov var. :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 26 Ekim 2011, 08:57:11 »
geçmiş olsun emrah kardeş şu tecrübeye varmışım dırki iyi köpek fazla yaşamıyor nazaramı geliyor bilmiyorum  hiç birşeye deyişmeyeceğim kopayım bir günde öldü geçen yıl fazla resim  ve ortalıkta gezdirmemek gerekiyor heralde
image upload

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #20 : 26 Ekim 2011, 18:16:56 »
geçmiş olsun emrah kardeş şu tecrübeye varmışım dırki iyi köpek fazla yaşamıyor nazaramı geliyor bilmiyorum  hiç birşeye deyişmeyeceğim kopayım bir günde öldü geçen yıl fazla resim  ve ortalıkta gezdirmemek gerekiyor heralde

Hasan abim inan bende anlayamadım nasıl iştir. Her gün günde bir kaç kez arıyorum durumunu sormak için. Sanırım haftasonu Ankara'ya getireceğim köpeği...
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 26 Ekim 2011, 18:20:57 »
buna inanan biraz uzak tutmak gerekiyor bende atıyorum resimleri biliyorsunuz neler çektim yinede çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir selamlar

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #22 : 26 Ekim 2011, 21:56:36 »
Biliyorum abim, biliyorum. Şu sakatlığı inşallah bir an önce atlatır da bizde av yapmaya başlarız tekrar.
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #23 : 30 Ekim 2011, 20:09:29 »
Selam Dostlar,

Adoff'u geçen haftasonu yaşanan olaydan sonra içim rahat etmediği için Cuma günü yarım gün oluşundan istifade de ederek Ankara'ya getirdim. Çekilen röntgen filmlerinde Allah'a şükür ki herhangi bir çatlak yada kırık çıkmadı. Ancak arka sol ayak patisinden ayak sinirine batmış kocaman bir karaçalı dikeni çıkarttılar. Bilek üstündeki şişmeninde burkmadan dolayı kaynaklandığını söylediler. Adoff'u bir gece Ankara'da misafir ettikten sonra Cumartesi günü tekrar Beypazarı'na götürdük. Akşam saatlerinde veteriner arkaşımın kliniğine giderek ayaktaki bandajı çıkarttık. Nasıl bir sargı yaptılarsa 3 kişi yarım saatte zor çıkarttık. :)

Barış sağolsun bize çay içmeye gelirken kara merhem getirmiş yanında. Köpeği yerine koymadan önce ayağına merhemle masaj yaptı. Nasıl bir hikmetse köpek ertesi gün ayağına basmaya başladı. Koşarken hala topallıyor ama yürürken bile hiç basmadığını düşünürsek büyük gelişme. Sanırım önümüzdeki hafta ava gidecek kadar olur kerata.

Evde çektiğim duygu sömürücü bakışlı bir iki Adoff fotoğrafını ekliyorum. ;D Umarım bütür tatsızlıklar hiçbir avcı arkadaşımızın başına gelmez.

Emrah ERDAL
1980-Ankara

The following users thanked this post: Gökhan AKDOĞAN

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla