Emrah bey hem rastgele hemde geçmiş olsun.. ben böyle durumlar için her zaman yedek bir anahtarı dıştan arabanın altında öyle bir yere saklarımki şeytan dahi bulamaz.. sırf böyle durumlar için anahtar bu suya düşer helaya düşer dağda kaybolur herşey olur yinede güzel bir av olmuş selamlar...
Emin abi neredeyse 25 senedir ava gidiyorum, bırak anahtarı ilk defa avda birşey kaybettim. Arabanın bir yerine anahtar bırakmak pek güvenli değil. Çünkü milletin bakacağı ilk yer arabanın zulaları oluyor.
emrah abi avınız daim olsun köpeğin için üzüldüm açıkçası inşallah kısa zamanda düzelir
Uğur kardeşim teşekkür ederim. Köpek ilaç sürülüp sıcak havlu sarıldığında iyi ama bir süre sonra tekrar aynı hale geliyormuş. Cuma günü gittiğimde durum aynı şekilde devam ediyor olursa köpeği Ankara'ya getirip röntgen çektireceğim.
Emrah geçmiş olsun kardeşim,Adoff inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur.
Özhan abi çok teşekkür ederim. Avın en keyifli günlerinde böyle bir tatsızlık gerçekten çok can sıkıyor. Halbuki av dönüşünde birşeyi de yoktu keratanın, demek ki sıcağı geçince ortaya çıktı.
hem adofa hem sana gecmış olsun abi
Veysel teşekkür ederim kardeşim.
güzel av olmuş. Adofada geçmiş olsun.
Alim bey teşekkür ederim.
Geçmiş olsun Emrah Arkadaşım umarım böyle aksiliklerle karşılaşmazsın birdaha..
Ömer umarım söylediğin gibi olur. Üstümüzde var bir şeyler ama bilemedim ne olduğunu.
Emrah maşallah güzel bereketli bir av olmuş anahtarlarını düşürmen biraz bu güzelliğe gölge düşürmüş ama sorunu hemen çözmüşsün Adof'ada geçmiş olsun.
Ramazan inan anahtarı hiç kafaya tamıyorum da şu köpeğin ayağı nasıl oldu hala onu anlayamadım. Kesin kanat kırmaların peşinde koşarken bir yerlere sıkıçtırdı ayağını.
Emin abi neredeyse 25 senedir ava gidiyorum, bırak anahtarı ilk defa avda birşey kaybettim. Arabanın bir yerine anahtar bırakmak pek güvenli değil. Çünkü milletin bakacağı ilk yer arabanın zulaları oluyor.
Emrah abi hem sana hem Adoff'a geçmiş olsun. Bu arada güzel av olmuş avın daim olsun...
Mustafa kardeşim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
geçmiş olsun emrah en kısa zamanda düzelir inş... rastgele
Mustafa sağolasın, umarım çabuk düzelir.
Emrahım Adof'a komut vesen bulur gelirdi ama o telaşla unuttun galiba
Kardeşim hem sana hemde Adof'a geçmiş olsun. Kemal abi'yede teşekkürler. Avların bol ve kazasız olsun. Ama şu videoları bi şekilde bi izlesek Meraklandık.
Emin abim bu tekniği yeni duydum bundan sonra deniyecem abim teşekkürler.
Rıdvan'ım inan köpeğin kokladığı yerlere gidip tek tek baktım. Ama ot yüksek olunca iş çok zor.
Umarım Adoff haftasonuna kadar biraz toparlar yoksa Cumartesi Ankara'ya getireceğim.
Video olayı dediğim gibi ama sana videodan screenshot atayım bir kaç tane.
Adoff ve Ada fermada
emrah adoff a ve sana geçmiş olsun....
sana 2-3 hafta şimdi çok zor geçer....
rastgele....
Serkan çok teşekkür ederim. İnan pazar günü yaptığım avdan hiçbir şey anlamadım ve hiç zevk almadım..
emrah gecmiş olsun, adof iyileşinceye kadar diğer oyuncuyu sağaya sürüverelim haftasonu istersen
Cem bu haftasonuna Adoff iyileşmez ise Ankara'ya getireceğim Fakülte'ye. Ondan sonra ne zaman istersen başımla beraber.
Anahtar işi ve Adof,un sakatlığı üzücü olmuş ,, böyle sıkıntılı durumlar hiç kimsenin başına gelmez umarım,, geçmiş olsun ,, av kısmına gelince güzel görüntülerin devamı dileği ile RASTGELE....
Hakan abi teşekkür ederim. Anahtar hiç sorun değilde şu köpeğin ayağı çok canımı sıkıyor. Umarım bir an önce düzelirde bende yalnız başıma va gitmekten kurtulurum.