0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rıdvan kardeşim sende köpeklerinde 4*4 lük MAŞAALLAH başarılarının devamını bekler uzun yıllar kazasız belasız avlar yapmanı dilerim .ALLAH a emanet ol.
Maşallah Rıdvan.Daha nice yarışlar nice kupalar alısınız inşallah.Bir daha ki Eskişehir seferinde haber verirsen daha iyi olur,Seni tanıdığıma memnun oldum.İnşallah benim Asya da sininki gibi olur.
Rıdvan'ım maşallah çok keyifli avlar yapmışsınız. Ayrıca yarışmadaki başarı ve DD Irkını temsil ettiğin için de teşekkürler. Merakla videoyu bekliyorum...
tebrikler hem avlarınız hem yarışmalarınız güzel geçmiş yalvaçta hep beraber avlanma dık inşallah bir dağaki sefere bodrumdan yalvaçtaki dostlara selamlar.
Rıdvan abim çok güzel avlar yapmışsın tebrik ederim seni. yarışma ve kupa almanın devamını dilerim Rasgele abi. sağlıcakla kal.. [/url]
Rıdvan dostum maşallah avdada yarışmalardada başarılısın başarılarının devamını diliyorum. video yuda bekliyoruz merakla bakalım traş enseden mi yoksa yanlardanmı.. :-)selam..
Maşallah Rıdvan güzel avlar yapmışsın Allah daim etsin yarışmada da hak ettiğin başarıya imza atmışsın tebrikler.
Maşallah maşallah çok güzel muhabbet olmuş. Kıskandım doğrusu:))Başarılarınında devamını dilerim abicim...
Rıdvan hocam maşallah hızına yetişemiyoruz bir gün avda sonra yarışmalar da ama senin canavarların maşallahı var tüğleri kadar ömürleri bolll olsun
Rıdvan abi maşallah, avlar yarışmalar hepsine yetişiyorsun hatta hepsini bi arada yapıyorsun. Başarılarının devamını dilerim avın kanlı olsun...
tebrikler rıdvan avıda yaparım yarışmayıda diyorsun. ben dibimdeki organizazyondan haberim yok olsada köpek haftanın 3 günü ava gitmekten tirite döndü olmazdı ,kilo aldıramıyorum
Değerli Rıdvan dostum bu güzel avlarınızın devamını dilerim.... Yarışmalarda da Başarılar dilerim ve Yalvaç ekibi olarak Murat kardeşimle birlikte kutlarım sizleri... Selamlarımla.
RASTGELE RIDVAN maşallahın var ,, hem av,,hemde yarışma etkinliklerini soluksuz takip ediyorsun ,,SELAMLAR....
Paylaşım için teşekkürler.
Rıdvanım biliyorsun yarışma ve sınavlar bana göre değil ama avlarınız süper olmuş maaşallah! Bu arada greif'in vesikalıkları süper çıkmış.Selamlar.
Rıdvan maşallah kardeşim hiç hız kesmeden devam,Greif e bi nazar boncuğu şart oldu artık maşallağı var.bu arada finoyu kulağı kopmuş tavşan sanmıştır kerata ondan aport etmiştir