Gönderen Konu: Dostlarımla dolu dolu 1 hafta. Avlar yarışmalar vs. vs. vs.  (Okunma sayısı 17208 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Arkadaşlar sezonumuzu açtık. Çarşamba günü Murat Pamuk arkadaşımla, Cumartesi günü değerli dostlarım Murat Akgün, Hasip Alparslan, Önder ve Zafer hocalarımla ve Fatih Parpar kardeşlerimle ayrıca Pazar günü KIF'ın Eskişehir CAC organizasyonu resimlerim.  Ayrıca Lusinin keklik ferması akabinden atışım ve traşlayışımı cep telefonu ile amatörce çektim. Onuda tez zamanda ekliyecem inş.

Çarşamba avım

Cumartesi avımız

Ve Pazar günü Eskişehir CAC organizasyonu. Yalvaçlı dostlarımla gittik. Drahthaarım Graf ile Excellent, CAC ve BOB alarak yarışmamızı tamamladık. Yarışmada Dogolar, Dobermanlar ve Kangallarda olunca elimizdekide malum drahthaar olunca baya sıkıntı çektik. Graf'ı bi saniye durduramadık. Bi sağa bi sola hırla köpeğin ve benim psikolojimiz baya bozuldu. Tabi ufak tefek bu bozuk psikolojiden nasiplenenlerde oldu ama sağ salim capcanlı döndük daha doğrusu köpekleriyle capcanlı dönenler oldu ;D ;D

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Mehmet ÇELİK

• *
Ynt: Dostlarımla dolu dolu 1 hafta. Avlar yarışmalar vs. vs. vs.
« Yanıtla #1 : 24 Ekim 2011, 22:36:03 »
rıdvan kardeşim sende köpeklerinde 4*4 lük MAŞAALLAH  başarılarının devamını bekler uzun yıllar kazasız belasız avlar yapmanı dilerim .ALLAH a emanet ol.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2011, 22:38:51 Gönderen: Mehmet ÇELİK »
Mehmet ÇELİK
1974-Isparta

Çevrimdışı Haluk ÇETİNTAŞ

• *
« Yanıtla #2 : 24 Ekim 2011, 23:21:39 »
Maşallah Rıdvan.Daha nice yarışlar nice kupalar alısınız inşallah.Bir  daha ki Eskişehir seferinde haber verirsen daha iyi olur,
Seni tanıdığıma memnun oldum.

İnşallah benim Asya da sininki gibi olur.
Haluk ÇETİNTAŞ
1970 eskişehir

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
« Yanıtla #3 : 24 Ekim 2011, 23:33:28 »
Rıdvan'ım maşallah çok keyifli avlar yapmışsınız. Ayrıca yarışmadaki başarı ve DD Irkını temsil ettiğin için de teşekkürler. Merakla videoyu bekliyorum... :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Nazım AKGÜN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 24 Ekim 2011, 23:55:31 »
tebrikler hem avlarınız hem yarışmalarınız güzel geçmiş yalvaçta hep beraber avlanma
dık inşallah bir dağaki sefere bodrumdan yalvaçtaki dostlara selamlar.
Nazım AKGÜN  12.03.1984 ortakentyahşi /BODRUM 0537.439.61.82

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #5 : 25 Ekim 2011, 08:35:28 »
rıdvan kardeşim sende köpeklerinde 4*4 lük MAŞAALLAH  başarılarının devamını bekler uzun yıllar kazasız belasız avlar yapmanı dilerim .ALLAH a emanet ol.

Eyvallah Mehmet abim sende 4x4 lük adamsın. Teşekkür ederim. Rastgele

Maşallah Rıdvan.Daha nice yarışlar nice kupalar alısınız inşallah.Bir  daha ki Eskişehir seferinde haber verirsen daha iyi olur,
Seni tanıdığıma memnun oldum.

İnşallah benim Asya da sininki gibi olur.

Haluk abim bende seninle tanıştığıma memnun oldum. Senin Asyada kan olarak çok muhteşem. Dediğim gibi daha çocuk o. Biraz zaman geçsin farkını göreceksin. İnşallah başka zamana tekrar görüşmek dileğiyle

Rıdvan'ım maşallah çok keyifli avlar yapmışsınız. Ayrıca yarışmadaki başarı ve DD Irkını temsil ettiğin için de teşekkürler. Merakla videoyu bekliyorum... :)

Emrahım seni aradım Eskişehire geliyormusun diye ama telefonun kapalıydı. Gelde beraber temsil edek diyecektim. Yalnız kaldım. ;D ;D Az daha bi kaç tane finoyu kedi diye indiriyodu ayı. Görmen hatta görmemen lazımdı ;D ;D Boğazından zor çıkardık finoyu. Geğirmeden yutuyordu ;D ;D
Kardeim videoyu indirecem ama cep telefonu ile yine yandan çekim yapayım dedim ama telefon olunca çok sallanma var. Telefondan izleyince kuşun uçuşu belli olmuyor ama inş büyük ekranda belli olur. Ferma var sabır var akabinden uçurtup kekliği sesli kovma var ;D ;D

tebrikler hem avlarınız hem yarışmalarınız güzel geçmiş yalvaçta hep beraber avlanma
dık inşallah bir dağaki sefere bodrumdan yalvaçtaki dostlara selamlar.

Kardeşim teşekkür ederim. İlk gün biraz rahatsızdım ama nasıl olsa pazar gideriz diye gelmedim ama pazarda iş çıkınca hepten gidemedik. Aslında çok istiyordum ama nasip başka zamana inşallah.

Çevrimdışı Ömer KÜLCÜ

• *
  • (((AVCILIK BİR TUTKUDUR)))
« Yanıtla #6 : 25 Ekim 2011, 11:03:52 »
Rıdvan abim çok güzel avlar yapmışsın tebrik ederim seni. yarışma ve kupa almanın devamını dilerim Rasgele abi. sağlıcakla kal..
Ömer KÜLCÜ MANİSA&Alaşehir: tel :0532 7712712,,

Çevrimdışı M.Emin OLGAÇ

• Müdavim Üyemiz
  • (Keklik Uzmanı)
« Yanıtla #7 : 25 Ekim 2011, 11:41:43 »
Rıdvan dostum maşallah avdada yarışmalardada başarılısın başarılarının devamını diliyorum.
video yuda bekliyoruz merakla bakalım traş enseden mi yoksa yanlardanmı.. :-)selam..
  • Falcor 958 (Robust) (Poze) (70)
  • Vursan 92 A Europa (65)
  • Vursan 92 A Europa (71)
  • Üzümlü MKE çifte (71)
  • İngiliz Setter (MARKO)
Emin OLGAÇ B Rh (+)  1967 TEİAŞ/MARDİN  

Çevrimdışı Ramazan BUNARCIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 25 Ekim 2011, 12:42:16 »
Maşallah Rıdvan güzel avlar yapmışsın Allah daim etsin yarışmada da hak ettiğin başarıya imza atmışsın tebrikler.

Çevrimdışı Mustafa ORDU

• Free Üye
  • *
  • ORDULU AV MARKET
« Yanıtla #9 : 25 Ekim 2011, 12:43:33 »
Maşallah maşallah çok güzel muhabbet olmuş. Kıskandım doğrusu:))
Başarılarınında devamını dilerim abicim...
ORDULU AV MARKET - Mustafa ORDU -1984-
Elmalı / Antalya 0544 356 6252

Çevrimdışı Mustafa ERTAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCI AVINI ALIR...
« Yanıtla #10 : 25 Ekim 2011, 13:04:10 »
Rıdvan hocam maşallah hızına yetişemiyoruz bir gün avda sonra yarışmalar da ama senin canavarların maşallahı var tüğleri kadar ömürleri bolll olsun
MUSTAFA ERTAN

Çevrimdışı Mustafa KURU

• *
« Yanıtla #11 : 25 Ekim 2011, 13:26:11 »
Rıdvan abi maşallah, avlar yarışmalar hepsine yetişiyorsun hatta hepsini bi arada yapıyorsun. Başarılarının devamını dilerim avın kanlı olsun...
Mustafa KURU
1985 ADANA   0535 921 38 85

Çevrimdışı Fatih YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Beypazarı/ANKARA 1979 0533 394 71 93
« Yanıtla #12 : 25 Ekim 2011, 13:40:23 »
Maşallah Rıdvan güzel avlar yapmışsın Allah daim etsin yarışmada da hak ettiğin başarıya imza atmışsın tebrikler.
Fatih YILMAZ 1979
BEYPAZARI- ANKARA 0533 394 71 93

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #13 : 25 Ekim 2011, 15:58:29 »
Rıdvan abim çok güzel avlar yapmışsın tebrik ederim seni. yarışma ve kupa almanın devamını dilerim Rasgele abi. sağlıcakla kal.. [/url]

Teşekkür ediyorum kardeşim sağolasın senin konunda da yazdığı m gibi sanada tebrikler

Rıdvan dostum maşallah avdada yarışmalardada başarılısın başarılarının devamını diliyorum.
video yuda bekliyoruz merakla bakalım traş enseden mi yoksa yanlardanmı.. :-)selam..

Traşlanmışı videoda zor gözükür ama galiba hafif ense traşı yaptım ;D ;D ;D MEsajın için teşekkürler abicim

Teşekkürler Ramazan abim sağol.

Maşallah maşallah çok güzel muhabbet olmuş. Kıskandım doğrusu:))
Başarılarınında devamını dilerim abicim...

Vala hemşerim bu muhabbeti sizin oralarda da yapak diyoruz 2-3 senedir ama nasip olmuyor, inşallah tez zamanda oralarda da yapalım. Ekibin muhabbetini kıskandıysan ekibimide getireyim ;D ;D

Rıdvan hocam maşallah hızına yetişemiyoruz bir gün avda sonra yarışmalar da ama senin canavarların maşallahı var tüğleri kadar ömürleri bolll olsun

Mustafam sağol kardeşim. Biri beni durdursun ;D ;D ;D ;D ;D

Rıdvan abi maşallah, avlar yarışmalar hepsine yetişiyorsun hatta hepsini bi arada yapıyorsun. Başarılarının devamını dilerim avın kanlı olsun...

Vala Mustafa kardeş bi ona bi buna avareler gibi yetişmeye çalışıyoruz. Bu sene grafla seneyede jokerle avlar, sınavlar ve yarışmalar devam edicek inş. Bak joker oralarda ileride başarılarını ve kupalarını görünce keşke Adanada iken bi görseydim deme. Hazır Adanada iken Jokeri bi ara ziyaret et ;D ;D

Fatih abim sağolun. Sizede kazasız bol keyifli avlar dilerim

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
« Yanıtla #14 : 25 Ekim 2011, 17:39:51 »
tebrikler rıdvan avıda yaparım yarışmayıda diyorsun. ben dibimdeki organizazyondan haberim yok olsada köpek haftanın 3 günü ava gitmekten tirite döndü olmazdı ,kilo aldıramıyorum

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Erhan ACAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 25 Ekim 2011, 17:45:08 »
Değerli Rıdvan dostum bu güzel avlarınızın devamını dilerim.... Yarışmalarda da Başarılar dilerim ve Yalvaç ekibi olarak Murat kardeşimle birlikte kutlarım sizleri... Selamlarımla.
Erhan ACAR
BODRUM MUĞLA/İstikamet Diyarbakır

[url=ht

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 25 Ekim 2011, 18:23:19 »
RASTGELE RIDVAN maşallahın var ,, hem av,,hemde yarışma etkinliklerini soluksuz takip ediyorsun ,,SELAMLAR....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #17 : 25 Ekim 2011, 19:27:03 »
tebrikler rıdvan avıda yaparım yarışmayıda diyorsun. ben dibimdeki organizazyondan haberim yok olsada köpek haftanın 3 günü ava gitmekten tirite döndü olmazdı ,kilo aldıramıyorum

Vala abi daha biz ava girmedik tam olarak ona güvendik zaten. Ben senide bekliyordum işin gerçeği

Değerli Rıdvan dostum bu güzel avlarınızın devamını dilerim.... Yarışmalarda da Başarılar dilerim ve Yalvaç ekibi olarak Murat kardeşimle birlikte kutlarım sizleri... Selamlarımla.

Teşekkür ederim abicim Selam saygı bizden

RASTGELE RIDVAN maşallahın var ,, hem av,,hemde yarışma etkinliklerini soluksuz takip ediyorsun ,,SELAMLAR....

Acık bi soluklanacam gari. Durmak lazım  ;D ;D Selam bizden

Çevrimdışı Ahmet VURAL

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 25 Ekim 2011, 20:24:32 »
Paylaşım için teşekkürler.
Ahmet VURAL
1954 Ankara

Çevrimdışı Soner EKER

• *
« Yanıtla #19 : 25 Ekim 2011, 20:41:05 »

Rıdvanım biliyorsun yarışma ve sınavlar bana göre değil ama avlarınız süper olmuş maaşallah! Bu arada greif'in vesikalıkları süper çıkmış.Selamlar.

Uploaded with ImageShack.us

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #20 : 25 Ekim 2011, 21:24:13 »
Paylaşım için teşekkürler.

Eyvallah abim sağol

Rıdvanım biliyorsun yarışma ve sınavlar bana göre değil ama avlarınız süper olmuş maaşallah! Bu arada greif'in vesikalıkları süper çıkmış.Selamlar.

Abi her işi yaparız diyen emekciler olurya aynen onlar gibiyiz. ;D ;D

Rıdvanın köpekleri iş yapmaz dedirtmedim bu zamana kadar. Sadece Afyonlu bi densiz vardı o söylerdi bazen. Benim köpeğim ırk standardı yarışmalarında iş yapacak, mera yarışmalarında iş yapacak hele hele asıl amacı olan avda harikalar yapacak. Ben biraz işin inadına kaçtım ondan. Yosa bu ırkı biz zaten avı için sevdik. Saygılar Soner abim.

Rıdvan maşallah kardeşim hiç hız kesmeden devam,Greif e bi nazar boncuğu şart oldu artık maşallağı var.bu arada finoyu kulağı kopmuş tavşan sanmıştır kerata ondan aport etmiştir ;) ;D ;D ;D

Ufuk abim sorma. Finoyu boğazından çıkardık Grafın. ;D ;D ;D Geğirmedi bile heheheheheh Ama finoda cesaretliymiş. Terrier cinsi olsa gerek. Normalde agresif bir köpek değildir graf. Setterler, kurzhaarlar ve pointrlerle arası çok çok iyidir. Ama kangallar, dobermanlar, dogolar ve terrierler ile problemleri var. Anlamış olduk ;D ;D ;D

Çevrimdışı İlyas GÜRBÜZ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #21 : 25 Ekim 2011, 21:37:08 »
İlyas GÜRBÜZ
1971 Dinar İkamet BURDUR 05462460303

Çevrimdışı Lütfi TÜRE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #22 : 25 Ekim 2011, 21:56:33 »
      Tebrikler ,başarılarının devamını dilerim........
Lütfi Türe
1971 Burdur

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #23 : 27 Ekim 2011, 19:58:02 »
İlyas abim, Lütfi abim teşekkürler. Rastgele

Çevrimdışı Ertan SERT

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #24 : 27 Ekim 2011, 20:08:43 »
Maşallah  güzel avlar yapmışsın Allah daim etsin yarışmada da hak ettiğin başarıya imza atmışsın tebrikler.
Ertan SERT
1961 TRABZON / SAMSUN İKAMET
[imghttp://http://