Bu hafta sonu Alaşehirden Ömer Külcü ve Sinan Acartürke misafir olduk... Allah(cc) razı olsun mükemmel bir şekilde bizi ağırladılar. Birkez daha buradan kendilerine teşekkür ederim. Aslında genel olarak çok bir kuş bulamadık fakat pozisyonları çok iyi değerlendirdik. Kalkan kaçmadı diyebiliriz. Sabah Avında 5 keklik, 1 bıldırcın, 1 tavşanla bitirdik. Öğlen yemeğinde Ömer kardeşimin hazırladığı saçta kavurma, yanında yoğurt, kola, şalgam vs. herkezin yorgunluğunu aldı. Öğleden sonra ev sahipleri mera değiştirelim dediler. Çok sıcak olmasına rağmen yinede avın hakkını verdik. İki saat kadarda öğleden sonra gezerek torbaya 3 keklik daha soktuk. Benim için çok güzel bir av oldu, iki sefer kuşlarla tanışma fırsatım oldu ikisindede duble yaparak kuşları yatılı kalmaya ikna ettim. Birde yolunu şaşırmış bir bıldırcın namluma takıldı. Kısacası iki haftadır limitleri doldurmanın mutluluğunu yaşıyorum. Köpeğim Xenianında bunda payı büyük bize çok güzel ortalar açtı bizede sadece vurmak kaldı. Hele şükür iki haftadır tilkilere hiç kuşta bırakamadı. Özellikle dün bir kanat kırığını sık pınarlarda bulup çıkarması beni çok mutlu etti. Neyse yine bu haftayıda dostlarla mutlu bir şekilde tamamladık. Umarım bundan sonraki haftalarda böyle keyifli avlar yapmak nasip olur. Hepinize rasgelsin..
Sabah avının hasılatı,
Ömer kardeşim emeğine sağlık harika bir yemekti,
Öğleden sonra avın bitimi ve son pozlar,
Ömer Külcü ve 6 aylık yavru darthaarı,
Selçuk Gökhan ve Lucky,
Ve keklikler pijamalarını giyip yatağa girmeye hazırlar...