Gönderen Konu: Özkursan fişek ne dersiniz?  (Okunma sayısı 30695 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ümit BAYRAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Özkursan fişek ne dersiniz?
« Yanıtla #50 : 23 Şubat 2014, 19:19:52 »
selamlar yaf fişeklerini nasıl kullanıyorsunuz valla şaşıyorum bu sene bir kutu 34gr 05 no yaf fişek aldım ama fişekler birbirini tutmuyor bazı fişekler namluya zorunan girdiğini fark ettik ve ne barutu kullanılıyor onuda anlamadım bir fişekte bile namlu çamur gibi oldu yaf fişeğini bırak para vermeyi bedava verseler atmam tüfeğim 104 a
1979 sinop\boyabat

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #51 : 25 Şubat 2014, 19:35:26 »
        Ümit Kardeşim yaf bence iyi fişek ancak 34 gr olanı senin tüfeğine ağır gelir.Sen yaf marka 30 gr bior tapa fişeği dene bence.Eğer onu beğenmezsen rc 30 gr, mirage 30,5 gr, bp 30 gr fişeklerden çoğunun senin tüfeğin ile uyum sağlayacağını tahmin ediyorum, rasgele diyorum...
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #52 : 25 Şubat 2014, 19:45:17 »
bence özkursan reklamı cok guzel yapıyor. bu sayfada bile mesaj sayısı 50ye ulaşmayan yani daha yeni üye olan kişiler çok güzel diye bahsetmiş eski üyelerden çok güzel diyen yok. facede de sacma bı yorum vardı özkursanla yaptık bu avı yazıyordu kekliğe galiba 3numara atmıslar 34 gram eylul ayı gıbı :))) orda da eminmisiniz bız bunu ördeğe atıyoruz falan yazdık yoruma cevap gelmedi

katılıyorum.
berbat bir fişek.
milleti kandırmaya çalışıyorlar.
yazık.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Özgür AYDIN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #53 : 08 Temmuz 2014, 23:58:22 »
Selamlar, Aranıza yeni katıldım ve ilk yorumum tanışma faslından sonra bu konuya nasipmiş.
Yaklaşık 2 yıldır değişik marka fişekleri denedim Özkursan'da bu denemelerimin önemli bir bölümünü oluşturdu. kral Superpose ile kullanıldığında arasıra ejektör'de fişek sıkışması olayıyla karşı karşıya kaldım. Hatta Ördek avındayken sırf fişeği çıkartabilmek için tüfeğin ejektör sistemine kadar söktüğümü bilirim.
Bior tapalı fişeklerinde ise Altobelli otomatik av tüfeğiyle (Slug Namlu 51 cm)  yaptığım 3 kutu denemelerinde namlunun komple kurşunla kalaylandığına sahit oldum ve namludan temizlemek yaklaşık 3 saatimi almıştı.  Desparsante fişeklerini her 2 sistemde kullandım Ördek parlama avında ve çullukta bı sıkıntıyla karşılaşmadım. Genede kullanacak olan kişi kullanacağı fişeği alıp av öncesinde tüfeğinin vermiş olduğu reaksiyonu görmeli. Fişek seçimi tüfek seçimi kadar zor bir iş. :)
1985 Samsun/BAFRA