Gönderen Konu: 2.5 YAŞINDAKİ KÖPEK İÇİN MAMA ve ÖĞÜN TAVSİYESİ BEKLİYORUM  (Okunma sayısı 4974 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali KAYMAK

• *
Gooly marka mama kullanıyordum,fiyatı 55 tl.biraz araştırdım,yazılan yorumlarda sadece tokluk verdiği,besleyici olmadıgını,tüy dökümü ve agız kokusu yaptı söylenmiş bu dogrumu kullanan veye sıkıntı yaşayan varmı ögrenmek istedim.

fiyatı gooly ye yakın başka marka mama kullanan arkadaşlardanda mama tavsiye etmelerini bekliyorum.

Konu acmışken bir sorum daha olacak,
köpegim biraz kilolu ve kafeste kalıyor,haftada 2 gün ben araba ile giderken beni takip ederek 3 ,4 km antraman yapıyoruz,hafta sonlarıda bir gün av yapıyorum .günlük 2 ögün her ögünde ise 200 gr veriyorum.sizce bu mama ölçüsüne bu şekilde devam etmelimiyim yoksa sizin başka öneriniz olacakmı..

Herkeze Rasgele...

Ali Kaymak AB Rh +
1976,İstanbul

Çevrimdışı Galip KASAP

• *
Köpeklere 1 yaşından sonra günde 1 kere her gün aynı saatte yemek vermek yeterlidir .Size tavsiyem Bona cibo bence piyasada bulabileceğin en iyi yerli mama Denizli'den selam.

Galip KASAP
1973 Sarayköy - DENİZLİ 05357608303

Çevrimdışı Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU

• *
Köpeklere 1 yaşından sonra günde 1 kere her gün aynı saatte yemek vermek yeterlidir .Size tavsiyem Bona cibo bence piyasada bulabileceğin en iyi yerli mama Denizli'den selam.
Dr.Onur ŞEREFHANOĞLU
0 Rh + 1978 BOLU

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı Ali KAYMAK

• *
Çok teşekkür ederim.
ölçü olarak su bardagını alırsak kaç bardak veya kac gr daha uygun olur acaba.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2011, 15:21:41 Gönderen: Ali KAYMAK »
Ali Kaymak AB Rh +
1976,İstanbul

Çevrimdışı Galip KASAP

• *
1-5 kg             50-125  gr
5-20 kg           125-275 gr
20-40 kg         275-450 gr
40-60 kg         450-600 gr
60-80 kg         600-750 gr
80-120 kg       750-900 gram  günlük miktarlar..

köpeğin ağırlığına göre ayarlarsın.

Galip KASAP
1973 Sarayköy - DENİZLİ 05357608303

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
aradıgınız fiyat aralıgında bonacibo öneririm
15 kg ücretsiz kargo 2 günde kapınıza geliyor 15 kiloluk mama 3 er kiloluk 5 paket halinde geliyor bayatlama yapmıyor. internet adresi:  www.temizmama.com
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Hüseyin ANIK

• *
aradıgınız fiyat aralıgında bonacibo öneririm
15 kg ücretsiz kargo 2 günde kapınıza geliyor 15 kiloluk mama 3 er kiloluk 5 paket halinde geliyor bayatlama yapmıyor. internet adresi:  www.temizmama.com

bende aynen ustalara katılıyorum müthiş güzel bir mama bende avlak forumdan ögrendim kullanıyorum ve çok ama çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

Çevrimdışı Ali KAYMAK

• *
tüm cevaplara teşekkürler siparişi verdim
Ali Kaymak AB Rh +
1976,İstanbul

Çevrimdışı Murat KOCA 29

• *
merhaba,benim köpegimde 2.5 yasında.ben plastık bir oralet kavonozu kullanıyom.içini mama ile doldurup dijital tartıda tarttm.ve 400 gr geldi.ben köpegimi günde bir kez sabah 9-10 gibi gezdirdikten sonra yediriyom.birde aksam üstü hava kararmadan gezdiriyom.mutlaka köpegin yannda temiz su bulundur.mama konusunda da mutlaka kaliteli proteini fazla mama kullan.hils,royal, v.s bazı köpekler protein ve vitamin eksikliginden dolayı dışkı yemeye başlar.arada evden artan yemekleri versen 15 kg mama sana 3 ay gider.görüşmek üzere.
Murat KOCA
1979 GÜMÜŞHANE