Ali abim domuz eti müslümanlara haram. Domuz etini yiyen insanlar Türkiyede bile varken ben b.k yiyen, işkembe yiyen köpeğime neden yedirmiyeyimki? Parazit haplarını verme sürelerini kısa tutacaksın sadece. Biz lokantalardan değil köpeklerin menüsünden bahsediyoruz.
Ayrıca afrikadaki yaban köpekleri her yakaladıkları hayvanı yedikleri gibi susuzlarınıda yakaladıkları avların kanları ve idrarları ile giderirken bizim köpeklerimize ev yemekleri verelim tartışması yapmamızda gayet mantıksız olur. Bunlar köpek. Metabolizmaları kemikleri bile eritecek şekilde yaratılan mahluklar
Bulsam her öğün veririm ama şahsen ben kültür olarak domuzun necis olduğu kültürü ile yetiştiğimiz için tiksiniyorum. Eldivenleri giydikten sonra ön ve arka butlardan güzel kuşbaşılar çıkıyor
Tencereye suyu ekliyeceksin sonra kuşbaşılar ile kabuklarıyla patatesleri koyacaksın. Biraz kaynadıktan sonra az makarna, pirinç ve ıspanak ekliyeceksin. Sonra soğutup köpeğine vereksin;D Sonra bi bakıyorsun senin kopoylar kangal gibi olmuş
Hem şimdi buralarda ben köpeğime domuz eti yedirmem diyen şahıslar acaba verdikleri kuru mamaların içeriklerini biliyorlarmı?