selamın aleyküm. siteye yeni üye oldum ismim özcan ve siz değerli kopoycuları takip ediyorum sürekli . Bi arkadaşımın bana haber vermesi üzerine. bende bu siteyi sürekli takip ediyorum baktım sitede kimse haber vermiyor dedim ben bilgilendirim . ben köpeğim doğum yapıca için katılamicam bu yarışmaya eminim Kopoy ( zağar) larını götürmek isteyen olucaktır. ki dilerim herkesin imkanı olur herkes götürür TÜM YERLİ IRKLARA ACIKTIR. bence en güzel kopoy(zağar) larınızı götürün. En güzel Türk kopoyunu bırakın uluslar arası hakemler secsin. Eğer gerçekten değer veriyosanız buyrun size FIRSAT kesinlikle değerlendirin. bende kopoy (zağar)larımı en kısa zamanda sizlerin beğenisine sunucam .. selam ve dua ile kalın.
TÜM BİLGİLER AŞAĞIDA YAZIYOR. CİDDİYETİNİ ANLAMAK İÇİN
www.kif.org.tr22 Ekim 2011 Cumartesi günü yerli ırklarımızdan Anadolu Sultan Tazısı ve Kangal Çoban Köpeği hakem önüne çıkıyor. Yerli ırklarımızın ilk kez beraberce hakem önüne çıkacağı bu yarışmanın hakemleri Almanya Federasyonu'ndan Horst Klibenstein, Sırbistan Federasyonu'ndan Milivoje Urosevic ve Borivoje Joksimovic olacak.
23 Ekim 2011 Pazar günü ise yerli ırklarımızla birlikte FCI listesinde yer alan tüm ırklara açık CAC yarışması gerçekleştirilecek.
Hem katılımcı hem de özellikle yerli ırklarımızın güzel örneklerini görmek için sizleri 22 - 23 Ekim 2011 günlerinde Eskişehir ESPARK AVM'ye bekliyoruz.