Gönderen Konu: HASAN USTANIN 2011-2012 AV SEZONU KOPAYLARLA TAVŞAN AVLARI POSTASI  (Okunma sayısı 162790 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Ynt: HASAN USTANIN 2011-2012 AV SEZONU KOPAYLARLA TAVŞAN AVLARI POSTASI
« Yanıtla #325 : 31 Aralık 2011, 20:57:16 »
Güzel bir gün olmuş her halinden belli hasan abi

Sağlık ve başarının sizlerle olması dilerim

SelamlarÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAKAN BEY DAHA GÜZEL AVLAR DOSLUK MUHABBETLER SİZLRİN OLSUN SAYGILAR SELAMLAR

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı İsmail CANDOĞAN

• *
Ynt: HASAN USTANIN 2011-2012 AV SEZONU KOPAYLARLA TAVŞAN AVLARI POSTASI
« Yanıtla #326 : 31 Aralık 2011, 21:40:25 »
Öncelikle bizi misafir eden abilerime mütakiben tüm ekip arkadaşlarıma ve taner abiye hayatımda böylesine güzel bir günü yaşattıkları ve benimle paylaştıkları için teşekür ederim...
Hasan abinin emeğini ve ustalığını esirgemediği lezzetini dostluktan paylaşmaktan ve abi kardeşlikten alan güvecimiz bu günde çok şükür kaynadı yılın en son tavşan güvecininde ekipçe  bugün hakkını vermeye çalıştık...
Allahtan nice senelerde tüm avcı dostların avının kazasız belasız , bereketli ve bol lezzetli olmasını dilerim.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2011, 21:43:55 Gönderen: İsmail CANDOĞAN »

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2012, 11:08:39 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Barış DAVULCU

• *
yine bir Hasan usta klasiği yaşadık bu hafta da . Hasan abimizin köpeği Yiğidin fermasında tavşanı vurması günün avı oldu. Hasan abi yılın son gününde güvecimizi tavşanla kaynattı. tüm ekip keyifli bir av günü geçirdik, yeni yılda yeni av ve dostluklarla dolu olmasını temenni ederim.
Barış DAVULCU
(0 RH +)
1978 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
evet barış bey yılın en son avı mükemmel oldu taner abinin keş yine harikalar yaratmış  benim yiğit acemi olmasına ramen  fermasında bir tavşan iki keklik vurdum  bir kanat kırığını buldu benim için  en güzelini yaptı dahada güzel olacak kerata tüm ekibe afiyet şeker olsun tavşan güveci darısı yeni yılda bakalım birde keklik ızgaramı yapsak muhtarın çifliğinde acaba keklikler süper yağlanmış bol kekikli acılı bir şekilde

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı E.Ender ÇELİK

• *
hasan abi cok güzel görüntüler şansınızda avınızda daim olsun
Emin Ender ÇELİK
1972 ANKARA 

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
ENDER BEY ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZLERİNDE AVLARIDA DOSLUKLARINIZ DA  MUHABBETLREİNİZDE DAİM OLSUN SELAMLAR GÖRÜŞMEK ÜZERE RASGELE

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Taner ÖZTÜRK

• *
herşeyden önce 2011 yılının son gününde bu güzel günün tertiplenmesini sağlayan hasan ustaya çok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel bir gün geçirdik. avcılığın gerçeklerinden biride hiç tanımadığın bir köyde o insanlarla birlikte bir çok şeyi paylaşıyor ortak nokta bularak saatlerce sohbet edebiliyorsun. hiç kimsenin gitmeyi bile düşünmeyeceği meraları dolaşıyor o havayı teneffüs ediyorsun. bu duyguyu bizlerle paylaşan muhtarımızada sonsuz teşekkürler. kapısını bize açtı odasında sıcak sohbeti ve misafirperverliği ile soğuk  kış gününde yüreğimizi ısıttı. tüm avlak üyelerinin ve av ekibinin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.
Taner ÖZTÜRK
1960 ANKARA 05324958754
Pointer Köpeği üreticileri ve yetiştiricileri derneği Ankara şb.

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
ben teşekkür ederim taner abi inşallah birdahaki dahada güzel olur en kısa zamanda sezon bitmeden  bir ziyaret etmemiz lazım muhtarımızı bu sıcak dosluk muhabbet ortamını bizlere yaratan muhtarımıza  ve münür beye tekrar teşekkürler allah bu samimi ortamı bozmasın emeği geçen herkese teşekkürler
image hosting png

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Mehmet EROL

• *
güzel kareler avınız bol dostluğunuz daim olsun.. rasgele
Mehmet EROL
1981 Karabük Safranbolu / Ankara

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
güzel kareler avınız bol dostluğunuz daim olsun.. rasgele
SAĞ OL MEHMET DAHA GÜZEL AVLAR MUHABBETLER  DOSLUKLAR SENİN OLSUN RASGELSİN

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı İsmail CANDOĞAN

• *
TEŞEKKÜRLER MEHMET ALLAH CÜMLEMİZİN AĞZININ TADINI BOZMASIN GARDAŞIM

öcalözel

• Ziyaretçi
hasan bey güzel avlarınızı ve muhabbetinizi ilgiyle izliyorum.. maşallah imrenmemek elde değil, devamını bekliyoruz.

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
hasan bey güzel avlarınızı ve muhabbetinizi ilgiyle izliyorum.. maşallah imrenmemek elde değil, devamını bekliyoruz.
ÖCAL BEY ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR AVCI DOSLARIMIZLA AVLARIMIZI PAYLAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ ALLAH  HERKESE BÖYLE BİR AVCI GURUBU NASİP ETSİN ŞU ÜÇ GÜNLÜK DÜNYADA DOSLUKTAN ÖTE YOLMU VARKİ
image hosting jpg

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
bugünki avımıza ismail başç  meşhur ördek avcısı  ramazan yoğurtcu  ve ben  gittik sabahtan  hava çok soğuktu  kuru ayaz  gibi  saldım kopayları  ama yarım saat geçmedi  kopaylar ayakları kan reva içinde kaldı neyseki pitoşun kaldırdığı tavşana  bir atış yaptım  baktım  maşallah kuzu  benden kurtulsa ramazan yoğurtcu baktım pusuya yatmış anlaşılan  tavşanın kurtuluşu  olmadı kopaylar yürüyemez hale geldi  saat  onbirde bıraktık avı vede çok güzel bir av günümüz böylece bitmiş oldu darısı tüm avcı  doslara
image upload
hosting images
adult image hosting
image hosting jpeg
image hosting jpeg
image hosting jpg
jpg image hosting
image hosting png
image hosting jpg
image hosting gif
image hosting
free image hosting
image hosting gif
adult image hosting

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Oktay AKTAŞ 13

• *
merhabalar avınız bol muhabbetiniz daim olsun cok güzel paylaşımlar yapmışsınız ellerinize sağlık ben bu sezon diskalifiye oldum inanın sizlerin paylaşımlarını gördükce icim rahıtlıyor doğayla bütünleşme banbaşka
Oktay AKTAŞ
1968 BİTLİS AHLAT
van ercişte ikamet etmekteyim 05312917838

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
teşekkürler  oktay bey elimizden geldiğikadar tüm avlarımızı buradan avcı doslarımızla paylaş maya  çalışıyoruz  bizi izlemeye devam edin selamlar
jpeg image hosting

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Koray AYDEMİR

• Müdavim Üyemiz
.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 22:44:48 Gönderen: Koray AYDEMİR »
Koray AYDEMİR
1974 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Av güzel geçmiş, tavşan da kuzu gibiymiş maaşallah. Ördek üstadı Ramazan Yoğurtçu araya bir iki de ördek sıkıştırmalıydı aslında, neyse enerjisini hafta sonuna saklıyor herhalde :D

Hafta sonundaki avın tadı hala damağımızda ;) Tüm arkadaşlarıma teşekkürler..

EVET HOCAM ÖRDEK ÜSTADI BU GÜN ÖRDEK VURAMADI AMA ÇOK DİRİYDİ BU GÜN AVDA GÖZLER FIRIL FIRILDI  ACILI GÜVECİMİZ HAZIR HOCAM

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Barış DAVULCU

• *
Ekibin yine maşallahı var, tavşanda ekeymiş. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Barış DAVULCU
(0 RH +)
1978 ANKARA

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
Ekibin yine maşallahı var, tavşanda ekeymiş. Allah ağzınızın tadını bozmasın.
barış senin yok luğunu aratmadım koyduk çantaya  güzel acılı  mantarlı bir tavşan güveci çıktı kereta güzel beslenmiş meşelikte

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Ümit BERBEROĞLU

• *
  • hemşinli
hasan ustam rasgele,fazla güveç bu yaşta yaramaz sana.muazallah kalp falan olursun .vurduğun tavşanları bana gönder.abi latife .durmak yok yola devam. mevlam sağlık sıhhat versin.mevlam kem közlerden korusun.kazasız bol avlar diliyorum karasudan saygılar büyük usta
Ümit yaşar BERBEROĞLU
1974 karasu

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
TEŞEKKÜR EDERİM KARASUNUN DUAYEN DOMUZ AVCILARINDAN ÜMİT BEY İYİ DİLEK VE TEMENNİLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER KARASULU AVCI DOSLARA SAYGILAR SELAMLAR RASGELE AZ VUR DOMUZLARI SENEYEDE BIRAK
hosting images
png image hosting KARASU AVCILARI  DİNLENME TESİSLERİ ÜMİT BEYİN  MEKANI
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2012, 12:02:12 Gönderen: Hasan CAN »

Hasan CAN
1962 ANKARA

Çevrimdışı Serkan ÇAKAR

• Müdavim Üyemiz
rastgele büyük ustam....
serkan çakar 1979 MERZİFON / AMASYA
05423436587

Çevrimdışı Hasan CAN

• Müdavim Üyemiz
rastgele büyük ustam....
ESTAFURULLAH SERKAN BEY  NACİZHANE  AVIMIZI YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ BURADADA AVCI DOSLARIMIZLA PAYLAŞIYORUZ 
upload images

Hasan CAN
1962 ANKARA