0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ustam yeni sezonda daha iyi ve kazasız balasız avlar yapmak dileğiyle.Bu sezon senin paylaşımlarınla çoştuk her şey gönlünce olsun Ankara lı avcı abilerimize Kütahya dan selam ederim.
BUGÜNKİ DOMUZ AVMIZ ÇOK GÜZEL GEÇTİ BİR DİŞİ AMA İRİ BİR DOMUZ VURDUM ARKADAŞLAR ÇOK SÜPER DOMUZLAR VURDU RESİMLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞACAĞIMhttp://s18.postimage.org/ed8sc7emh/230220122893.jpg[/img][/url]
Sevgili Hasan Abi, güzel bir av olmuş öncelikle tebrik eder, devamını dilerim. Bu domuz avında sizin deliormanı göremedim, götürdünüz mü onuda? ava yatmaya başladı mı? Son durumu nasıl? Deliorman hakındaki izlenimlerinizi (tavşana mı yoksa domuza mı daha yatkın?)bizim yerli kopoylarla kıyaslayarak paylaşır mısınız?Bir de Sarıyar'dan bahsetmişsiniz, Bu bahsettiğiniz Nallıhan'a bağlı olan Sarıyar mı?[/quote TEŞEKKÜR EDERİM MUHARREM HOCAM ÇAYIRHANDAKİ BARAJ HOCAM BULGAR ZEHİRLENDİ ÖLDÜ BEN MEMLEKETTE İDİM ÇOK EMEKLER VERMİŞTİM ONA HAYIRLISI BAKALIM DOMUZ AVINA DAVETLİYDİK ÇOK SÜPER AVLAR OLDU BUNDAN SONRA DOMUZ AVLARINA ORAYA GİDECEM YANİ MEMLEKETE ORADA BULUNAN KULÜP BAŞKANIMIZ HASAN BAŞKANA VE EKİBİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİZLERİ EN GÜZEL ŞEKİLDE AVLANDIRDILAR
HASAN ABİ HERZAMAN Kİ GİBİ SÜPERSİNİZ VALLLA HERZAMAN BÖYLE GEÇMESİ DİLEĞİYLE.....SELAMLARRR
hasan usta çok güzel domuz avı yapmışsınız,bu sezon seni seyretmekle geçti, seneye ya nasip bakalım laf aramızda 150 ye yakın domuzda biz vurduk.
maşallah hasan usta güzel bir kopay avı bol ömrü uzun olsun ,allah azılının dişlerinden korusun
Maşallah Hasan AbiYeni sezonda'da senin canavarlarla kazasız belasız bol ve keyifli avlarının devamını dilerim..Kayseriden Selamlar...
teşekkürler ahmet bey inşallah yolunuz düşerse ankaraya acılı bol sarımsaklı kekikli bir tavşan güveci ikram ederiz ekibi zaten hepisini tanıyorsunuz kayserili avcı doslara saygılar selamlar olsun