Volkan kardeşim,
öncelikle hayırlı olsun silahın. Ben de 3500 max 5 kullanıyorum bir sezondur. çok araştırıp aldığımı düşünüyorum. İyi ki de bu tüfeği almışım. Öldürücülük mükemmel. her tüfek öldürür muhabbetine girmek istemiyorum. bu ayrımı yapabilmek için 3500' ü kullanmak gerekir diyorum.
Düşük gramaj muhabbetine gelince; ben 32'den aşağı gramaj kullanmadım hiç avlarda yaz kış... Büyük çaplı da sorun yaşamadım zaten bu anlamda. forumdaki düşük gramaj atma modası yüzünden ben de deneyeyim dedim trap atışlarından kalma fişekleri. 24 gr çalıştırmadı, hazneden boşu atmadı falan... sonra fabrikayı aradım ve 34 gr 1-2 kutu fişek atın düzelir dedi. Ben trap fişeği ile ava atmadığım için bu sıkıştırma ve sorunun giderilmesi için verilen öneriyi pek önemsemedim. Sezon boyunca 1 kutu 32 gr ancak atmışımdır. Fakat sezon sonuna doğru ördek avında yeleğin cebinde unutmuş olduğum trap fişeklerine mecbur kalıp atayım dedim ve 24 gr trap fişeklerini çatır çatır attığını gördüm. hala önemsemiyorum ama tüfeğim her gramı çalıştırdığı için bir tebessüm var haliyle. Sezonda bol avlarınız olur inşallah.
Söylemeden edemeyeceğim yine: Bu tüfek ile tahtalıların havada ölebildiğini fark ettim