bende bu sezon sonunda 3ncü tüfek olarak sadece ördek, kaz, tahtalı avı için M3500 almayı düşünüyorum, değerli arkadaşlar ayrıca dikkatinizi bir konuya çekmek istiyorum, bir yorumda da bahsedilmiş, fabrikası bu tüfeği su kuşu avları için üretmiş, bu tüfekle bıldırcın avlamayı istemenin mantığını bir türlü çözemedim? 24 gr. ile trap atışı yapmak ne alaka? bu trap tüfeği midir ?? madem bıldırcın avlamak istiyorsun, birtane de kral alüminyum kasa poze alacaksın keyif yapacaksın... ben öyle yaptım şahsen, elinde tüfek olduğunu unutuyorsun, oldukça da ucuz...keza çullukta da aynı şekilde...M3500 tüfekle bıldırcın, çulluk avı yapılmaz, yapılmaması gerekir, yapılırsa randıman alınması zordur, hatta imkansızdır..bu tüfekle oturduğun yerden ördeğe, kaza, tahtalıya atarsın...zevkine göre 50 Gr. da atarsın 66. gr. da atarsın buna kimse karışamaz zevk işi...
hee..ben tek tüfekle her avı yapmak istiyorum, bütçem de 2-3 tüfek almaya müsait değil diyorsan zevkine göre 76 yatak 71 namlu poze,otomatik çifte al kullan, bu başlık altında tüfeği kullanan avcı arkadaşın yorumları olması gerekirken sürekli bir polemik oluşmuş, yok o gr. atılır mı yok nerede yaşıyorsun vs.. çok yanlış...