0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar şu anda beklenen bıldırcın curnatası başladı marmara bölgesine 1 saat önce kuş düşmeye başladı metin ağbilerin bahçeSinden 2 tane bıldırcın kalktı alibeyköyde taksici arkadaşlar elle bıldırcın tuttu heryere kuş döküldü ilgili avcılara duyrulur yarın herkese rasgele kuş kakmaz bu saatten sonra diye düşünüyorum yarın ava gideceklere rasgele yarın özlenen gün inşallah yanılmam ama şu anda kuş döküldü abuk subuk yerlere
Selamlar.Enderin gazıyla sabah ekip hazırdı.Karasu Sapanca hatttında tık yoktu.Müzik sevenler birkaç bıldırcın indirmiş.Bir güzel kavurma ısmarladım arkadaşlara yol boyunda gaz sahibi olarak(Enderin hesaba yazıldı).Rastgele herkeze.
arkadaşlar yağmur hiç kesmiyor saat gecenin 2 si oldu halen yağıyor kuş var gidemedi ama bu yağmurda dolaşıpğ nasıl bulacağız yerini hangi tepede kuşlar onu bulmak lazım ama karadeniz sahillerinin tepelerinde var bizim tek ümüdimiz yağmurun durması ve pazar ava çıkmak ama hiç durmadı mubarek yağması biryandan da iyi gelen çulluk kalacak bıldırcın nasıl olsa gececek sıkıştı rusyada yağıyor mecbur gelecek rahatı bozuldu artık kime denk gelir ama bundan sonra bıldırcın olacak bu yağmurlarla zaten çulluk geliyorki bizim işimize yarıyor yağmasa orman takır takır olacak çulluk sevmez doğru gidecekti şimdi 3 gün daha yağacak ve ormanlar su ile dolacak nemi ve solcanı sevan kuşumuz çulluk kalacak
Rıdvanım en son 11 oldu bugün konuştuktan sonra ,öğleye doğru arabayı batırdım o tam bi felaket oldu serhatıda perişan ettik Allahtan bir çekici buldukta yaza kadar arabayı orda bırakmadık .ama asıl haber döndüğümüzde geldi 5km ötemde kıyamet kopmuş biz meğer kuşun çevredeki serpintilerine girmişiz bahtsız bedevi misali oldu biraz kötü yola bile düştük yahu .bu arada Serhat benim odunun fermalarına bayıld ı,ancak aşırı hırsı ve o hırsın Parstaki etkileri benim hiç hoşuma gitmedi yarın havanın durumuna göre yine gidebilirim eğer benim odun yine hırs yapar açılırsa bide orjinal bi odun alıcam yanımaki hırsını yensin.okadar uzak mesafelere fermaya yürümekten çamurun içinde imanım gevredi bugün ,tamam fermayı bozmuyoda bu çamurdada o mesafelere gitmek adamı bitiriyo valla herifin hiç umrunda değil uçuyo çamur bayır demeden .yarın odun artı odun eşittir pammuk olacak .