0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GÜZEL PAYLAŞIM ŞİMDİ SAĞMI AVLANIYORMU RASTGELE
Babayla av yapmak büyük keyiftirama bence bir babanın oğluyla av yapması daha büyük keyiftirgüzel kareler rastgele..
Mustafa çok değerlli fotoğrafları bizlerler paylaştığın için teşekkür ediyorum. baban gerçekten avcıymış tüfeğide huğlu süper poze o zamanlar mobil şok yoktu bu nedenle o tüfekle av yapmak usta işi tavşanında maşallahı var az bulunan cinsten armut dibine düştü sende avcı oldun. kazasız belasız avlar ve uzun ömürler dilerim selamlar...
C.ALLAH babanıza ve size uzun ömür versin saglık sıhhat mutlu bir hayat dilerimhep böyle güzel anılar sizlerin olsun
Evet bu çok güzel bir tablo. Sizi tebrik ederim. Ben rahmetli babamla bir sefer toy avına çıkmıştım ve çok küçüktüm. Nohut tarlamızda 1 toy vurmuştu babam ben o kadar çelimsizdim ki o toyu yerden zor kaldırabilmiştim Ama beni asıl avcı olarak 1980 yılın da yetiştiren bu senede hakkın rahmetine kavuşan avcı Çakır lakaplı mehmet utku dayım ile şabanözüne her hafta sonu ve yıllık tatillerde geldiğinde beraber ava çıkardık. Kendisi o yıllarda MKE de şef memur idi. Tüm büyüklerimize allahtan rahmet dilerim. Özellikle de AVCI ÇAKIR dayım benim için EKOL dü.
Geçmiş zaman olur ki "hayali Cihana değer"Genetik mirasımız avcılığın, dedelerden... torunlara ... devamı dileklerimle. Nice avlara, sağlıklarla, RASTGELE...