Tüm avcı dostlara selamlar,
Bildiğiniz gibi haftaya keklik sezonun açacak olduğumuz için drahthaarım Adoff ile bıldırcın sezonuna birlikte bir son vermek istedik. Av sırasında Selçuk kardeşim sağolsun elinden geldiği kadarıyla video görüntüleri çekti. Çektiğimiz bu görüntüleri sevgili avcı dostlarımla paylaşmak istedim. Adoff'un ferma videolarını yayınlayacağıma dair söz vermiştim ve şimdi o sözümü de yerine getiriyorum.
Sevgili kızım Rita, gözün arkada kalmasın. Senin adını ve kanını en az senin kadar iyi devam ettiren çok iyi evlatların var. Onların bu başarıları beni çok mesut ediyor, eminim ki sen de sozsuz avlaklarda onların bu başarılarından dolayı gurur duyuyorsundur. Her ne kadar iş yoğunluğu ve yeterli hazırlığı yapamadığımız için HZP'ye katılamasak da ilk 2 yaş üzeri sınav yapıldığı zaman Adoff'la hazır olacağız.
Daha iyisi icat edilinceye kadar en iyisi drahthaar.
Köpek ile ilgili olumlu yada olumsuz her türlü yorumunuzu duymak bana memnuniyet verecektir. Keyifli seyirler.
Rastgele!!!
Not: Videolar Full HD çözünürlüktedir. Kota sorunu olmayan avcı arkadaşlarımın yüksek çözünürlük ile izlemelerini tavsiye ederim.
Başından çekememiş(4 kuş vurdum peş peşe) Selçuk ama 3 kuşun vuruluş anı var.
Sezonu da bu atış ile kapatmak nasip oldu, yani o da 4x4.
Bonus video(yakında uzun metraj izleyebilirsiniz)