Gönderen Konu: kayıp aranıyor  (Okunma sayısı 4020 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hasan BACAKSIZ

• Müdavim Üyemiz
kayıp aranıyor
« : 09 Ekim 2011, 19:29:15 »
bu gün leydi ve charly yavrusunu sem i izmir bucadan serkan dağdelen abimize verdik antalyada merkezde  arabanın bagajından yavruyu çaldırmış yavrunun boynunda kırmızı bir tasma var görenlerin bu tel numarasını aramasını rica ederiyorum serkan dagdelen 05497231313 hasan bacaksız 05367796182 sayın modoröterler lütfen

konuyu başka yere taşımayın ve silmeyin ben yavrunu fotolarını atamadım yardımcı olursanız sevinirim  

« Son Düzenleme: 09 Ekim 2011, 20:47:54 Gönderen: Hasan BACAKSIZ »
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

KAHPEDEN DOSTUN OLACAĞINA DELİ KANLIDAN DÜŞMANIN OLSUNNNNNN

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ynt: kayıp aranıyor
« Yanıtla #1 : 09 Ekim 2011, 19:52:26 »
köpeğinizin fotolarını maille v.s gönderebilirseniz bizde ekleriz
geçmiş olsun inşallah bulunur...

fotoları düzenledim başka forumlardada kullanmak isterseniz aşağıdaki kodu kopyala yapıştır yapmanız yeterli

Kod: [Seç]
[img width=800 height=600]http://www.upload.gen.tr/uploads7/8rqd2pj7/kar______k_220.JPG[/img]

[img width=800 height=600]http://www.upload.gen.tr/uploads7/b94rxdf3/kar______k_222.JPG[/img]

[img width=800 height=600]http://www.upload.gen.tr/uploads7/5c8incmd/kar______k_222.JPG[/img]
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2011, 20:48:11 Gönderen: Tuncay KANDEMiR »
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2011, 20:55:13 »
bu yavruyu gören duyan insaniyetlik namına haber verirse sevinirim bu yavruyu arabanın bagajından kim aldıysa  bu şerefsizliği her kim yaptıysa yazıklar olsun başka bir şey yazmak istemiyorum
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

Çevrimdışı Serkan DAĞDELEN

• *
« Yanıtla #3 : 09 Ekim 2011, 21:03:04 »
ANTALYADAKİ AVCI DOSLARIMIZDAN RİCAM BU KONUYA DUYARLI OLMALARI ÇOK İLĞİNÇTİRKİ KÖPEGİ KEPEZ CİVARINDA ĞÖRMÜŞLER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ YANI KİMİ İPLE KİMİ ARKASINDAN GİDİYORDU ŞEKLİNDE YORUMLARLA KARŞILAŞTIM YAĞMURUN ŞİDDETİNİ ARTIRMASI NEDENİĞLE ARAMALARIMA SON VERMEK ZORUNDA KALDIM GÖREVİM DOLAYISIYLA İZMİRE DÖNMEK ZORUNDAYIM GÖRENLERİN DUYANLARIN  DUYARSIZ KALMAMASI DİLEĞİYLE HERKESE SAYGILAR OLAYIN GERÇEKLİŞTİGİ BÖLGEDEKİ GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARINA YARIN ULAŞILACAK HAYIRLISI DİYORUM.
Serkan DAĞDELEN
1975 İZMİR 05497231313   
BABA ŞEF

• *
« Yanıtla #4 : 09 Ekim 2011, 21:11:45 »
HASAN VE CENGİZ KARDEŞİM HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER ANTALYADA SİZİN GİBİ DOSTLARIN OLMASI ÜZÜNTÜMÜ AZALTTI HERŞEY NASİP SEM İN KADERİ BUYMUŞ AMA GERÇEKTEN ÜMİTLİYİM
Serkan DAĞDELEN
1975 İZMİR 05497231313   
BABA ŞEF

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 09 Ekim 2011, 21:34:34 »
kimseyi suçlamıyorum ama ,bence kendi çevrenden seni tanıyan bilen birisi,bunun gibi olayları çok duyduk,,geçmiş olsun,,
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2011, 22:47:49 »
kimseyi suçlamıyorum ama ,bence kendi çevrenden seni tanıyan bilen birisi,bunun gibi olayları çok duyduk,,geçmiş olsun,,
ramazan bey yazdıklarınız ile bizi kast ediyosanız açık yazın biz bazı kişiler gibi köpek tüccarı değiliz
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 09 Ekim 2011, 22:51:13 »
ANTALYADAKİ AVCI DOSLARIMIZDAN RİCAM BU KONUYA DUYARLI OLMALARI ÇOK İLĞİNÇTİRKİ KÖPEGİ KEPEZ CİVARINDA ĞÖRMÜŞLER AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ YANI KİMİ İPLE KİMİ ARKASINDAN GİDİYORDU ŞEKLİNDE YORUMLARLA KARŞILAŞTIM YAĞMURUN ŞİDDETİNİ ARTIRMASI NEDENİĞLE ARAMALARIMA SON VERMEK ZORUNDA KALDIM GÖREVİM DOLAYISIYLA İZMİRE DÖNMEK ZORUNDAYIM GÖRENLERİN DUYANLARIN  DUYARSIZ KALMAMASI DİLEĞİYLE HERKESE SAYGILAR OLAYIN GERÇEKLİŞTİGİ BÖLGEDEKİ GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARINA YARIN ULAŞILACAK HAYIRLISI DİYORUM.
sekan abi sen fazla benim canım sıkıldı keşke böyle bir şey olmasaydı ama bulunacağından eminim yarunun inşallah sağ salim buluruz ve sana teslim ederiz bu işi her kim yapıtysa anansından emdiği süt burnundan gelsin bunlar gibi şerefsiz o ç. çoçuklarıda var ya antalyada fazla bir söze gerek yok
Hasan BACAKSIZ
1985 ANTALYA KUMLUCA

Çevrimdışı Ümit BERBEROĞLU

• *
  • hemşinli
« Yanıtla #8 : 09 Ekim 2011, 23:14:25 »
inşallah bulursunuz
Ümit yaşar BERBEROĞLU
1974 karasu

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2011, 00:04:44 »
çevrenizden derken sizi kastetmedim,yanlış anlaşılmasın, etrafınızdan sizi bilenlerden dedim ,yavru köpeğin gideceğini kimler biliyorsa,,,yoksa kim nerden bilecek bagajda köpek olacağını,,birde  bagaj anahtarsız nasıl açılıyor,,
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

• *
« Yanıtla #10 : 11 Ekim 2011, 16:48:36 »
İLGİLİ OLAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM ŞANSIZLIKLAR PEŞİMİ BIRAKMADI İYİ HABERİ VEREYİM  YAVRUMUZ BULUNDU ANTALYADA BARIŞ KARDEŞİMİZ BULMUŞ AYTEKİN KAYNAK ABİMİZE TESLİM ETMİŞ İKİSİNEDE TEŞEKKÜR EDERİM BU KADAR GEÇ YAZMAMIN SEBEBİ ANTALYA DÖNÜŞÜ KOYUN SÜRÜSÜNE ÇARPARAK KAZA YAPTIM ŞÜKÜRLER OLSUN SAĞLIK SORUNUM YOK HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
Serkan DAĞDELEN
1975 İZMİR 05497231313   
BABA ŞEF