0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cem fotoğrafların şimdi tamamını görebiliyorum. Annenin kopyası olmuş kerata maşallah. Umarım önünde sıra sıra dizili duran kupalara nicelerini daha eklersiniz Max ile.
Cem kardeşim;Bu işe ne kadar emek verdiğini biliyorum,emeklerinin mükafatı hepimizi sevindirdi.Başarılarının devamını dilerim
Cem bey sizi ve köpeğnizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Maşallah.
slm cem kardeşim seni ve köpegini tebrik ederim kesinlikle haklı bir sonuç bu seni sınavda seyretmektende çok zevk aldım gerçektende çok büyük bir emek ama bu emek sadece senin degil özell ikle köpegi ilk plana almak gerek tekrar seni tebrik ederim
Cem bey sizi ve güzel DD nizi başarısından dolayı kutluyorum,sınav esnasındada adından bolca söz ettiren bir DD OLDU VE BU GÜZEL NETİCEYİ SİZE YAŞATTI.Daha nice başarıları birlikte yakalamınızı temenni ediyorum.böyle güzel kanları Türkiyeye kazandırdıkları ve devamlı iyiyi daha iyiyi mükemmeli diye çaba gösterdikleri için TURGAY bey ve EMRAH beyede DD sever bir avcı olarak teşekkürü borç biliyorum.