fatih bey ozaman size bir sır vereyim a5 ler yakında türkiyede
.ben aslında koyu bir browning çiyim.ama bir huyum var ne olursa olsun tüfek fişek araba eşya vs vs orjinal olmassa karma ise ben onu mümkünse almam,evet dediğiniz gibi fusıonda sorun yaşamıştım ama bu işler kısmet tabi bu hepsinde çıkacak diye bir kaide yok şu saatten sonra alacağım brownıng yine fusıon. maxus veya new a5 e para vermem. (maxustan tam emin değilim ama a5 de madein portukal yazıyo)yine dönerim benelliye berettaya.işin aslı bende pek sevmiyom kinetik tüfeği. tabiri yerindeyse katır gibi tepiyo 32 gr üzeri
.ben çok zayıf olduğum için çok etkileniyom ne yalan söylim
.gazlı daha rahat geliyo ama kinetiktede tutukluk olayı nadir.uzağa daha etkili.aslında bizim gibi düşünen lerin tüfeği BREDA XLANDOS çok güzel silah,ben inceledim. çok estetik elinize aldğınızda beneliyi çok anımsatıyo.kasası çelik ağarlık 2950 gr sistem şöyle sölim benelli sistemi ile brownıng sistemi karışımı gibi bişey
yani gazlı değil ama mekanizma çalışma sistemi gazlı gibi nekadar yavaş bırakırsan bırak şak diye oturuyo.kinetik gibi yumuşak ve gazlı gibi konforlu yapıya sahim bir mekanizma.artı brownıng sistem (hızlı doldurma sistemi) yok yok fiyatıda uygun düşünmüyo değilim sizde bir inceleyin bu aralar sık sık geliyo daha çok piyasaya süreceklermiş.