Rıdvan video görüntüleri ve yorumlara bakılırsa herşey muhteşem olmuş. Başarılarının devamını dilerim. Drahthaarlarına ve dolayısıyla camiasına çok emek veriyorsun. Allah emeklerini zai etmesin.
Teşekkürler kardeşim. Sağolasın. İnşallah sizlerle bu tür organizasyonlarda karşılaşır ve tanışırız.
rıdvancım kutluyorum seni.başarıları devamını dilerim.
Teşekkürler Erdal hocam sağolasın
Rıdvan kardeşim sınavda başarılı olmana çok sevindim. üstelik iki köpeğininde başarılı olması sevincini ikiye katlamıştır. haklı bir başarıdan sonra yol yorgunluğu ve pazartesi iş sendromu diye bişey kalmamıştır umarım. selamlar.
Mehmet abi güzel ortam güzel insanlar vardı ama yinede çok yoruldum. Çarşambaya kadar kendime gelemedim.
rıdvanım tebrikler sana ve senin elemanlara ...
Güzel bir etkinlik olmuş; derece alanları tebrk eder, başarılarınızın devamını dilerim
SİTEDE YENİYİM AMA UZUN ZAMANDAN BERİ KÖPEKLERİNİZİ TAKİP EDİYORUM GERÇEKTEN EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIYOR OLMAK SİZİ MUTLU EDİYORDUR.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.
Rıdvan abi tebrik ediyorum. Drahthaar sevdanı bilen biri olarak bu başarıya şaşırmadım doğrusu. onca uğraş çaba ve özveri bu başarıyı doğuracaktı zaten. daha nice yarışmalarda nice başarılar kazanmanı dileyerek tekrar tebrik ediyorum...
KÖPEKLERİN ÇOK GÜZEL RIDVAN ,TEBRİKLER
Teşekkürler güzel mesajlarınız için
Rıdvan abi seni ve sınava katılan tüm drahthaar sevenleri tebrik ediyorum.
iki drahthaarla bu sınavlardan yüksek puanlarla geçmek hiç kolay degil senin dedigin gibi abi bu sınav ösym'nin yaptıgı sınavlara benzemez .bu sınavı geçmek için emek çaba ve de saglam kan gerekir sende de bunların hepsi mevcut.
Türkiyede böyle profesyonel şekilde bir drahthaar sınavı yapılması beni gururlandırdı. bu organizasyonda emegi geçen tüm drahthaar severlere teşekkür ediyorum.
Kenan kardeşim derneğin inşallah çok daha güzel, detaylı ve değişik organizasyonlar yapma düşünceleride var. Bakalım bekleyip görecez inş.
arkadaşlar hepinizi kutlarım harika goruntuler ve guzel iş emeklerin karşılığı , en guzeli de ANADOLU DAN da bazı başarılı insanlar gelip arasıra gerekeni yapıyor tek marka tek adres olan işler biraz değişir ve yaklaşım adalet li bir hale gelirse insanların ilgisi ve sevgisi artacaktır , kendilerine çiçek atana taş atanlar inşallah hatalarını gorecekler.
TEKRAR KUTLAR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM sizi anadolu dd cileri sizi
Turgay abim Anadolu DD olarak sen nerelerdesin?
Gözükmüyorsun.
Bu sene VJP ve HZP sınavlarındaki yaklaşımlar geçmişe nazaran daha hoş ve iyiydi. Gelişme var ve dahada olacak inş
1. olan Cem'in eğitimdeki ısrarı ve yeteneklerinin yanında Bodo ve Rita imalatı olan Mex'in ne kadar doğru bir tercih olduğunu orada gördüm. Bu sene 4. sü yapılan üretim sınavında bu zamana kadarki en yüksek puanı almakla bunu göstermiş oldu.
Bende üretim sınavını bizzat yerinde görerek seneye VJP ve HZP'ye yetişmekte olan Joker v.d Hagemühle'ninde bu konudaki eğitimlerini ona göre veriyoruz. Cem abim seninde VJP ve HZP'ye yetiştirdiğin bir yavrun olduğunu duydum. İyi hazırla
Bu seneki sınavlara hazırlanırken Greif ile yeterli hazırlık yapamadık. Sınava 1 hafta kala 3 eğitim ile bu hale anca geldik. Cem abim VJP'de görüşmek dileğiyle