Gönderen Konu: Ynt: DD Derneği HZP üretim Sınavı Resim ve Videoları (Yeni Resimler 3. sayfada)  (Okunma sayısı 27558 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cengiz ERDOĞRU

• *
Yarışmayı düzenleyen ve katılan tüm arkadaşları tebrik ederim.
Rıdvan seni ayrıca tebrik ederim. HZP sınavını iyi hazırlanıp, neticesinde sınavı başarıyla sonladırmışsın, başaralarının devamını dilerim.

CENGİZ ERDOĞRU  Denizli-02.01.1973

Çevrimdışı İbrahim ÇELİKEL

• Müdavim Üyemiz
rıdvan seni ve derece alan tüm drahthaarcı dostlarımı tebrik ederim ..bu tür organizsayonlar çok zordur ama senin dediğin gibi hiç bir aksaklık bile olmamış emeği geçen herkesi tebrik ederim..senide böyle iyi bir drahthaara sahip olup o gün yaşanan tüm güzel anları bizle paylaştığın için teşekkürler
İbrahim ÇELİKEL
A Rh + 1983 Selçuk İZMİR
0 546 579 03 26

Çevrimdışı Cem ÇOKDAŞ

• *
teşekkürler Rıdvancım internetle aram iyi olmadığı için siteyi henüz yeni yeni çözüyorum ama en kısa zamanda mex' in resimlerini ve videolarınıda yükleyeceğim böylelelikle siteyide çözmüş olucam ve aranıza burdanda katılacam :)

Cem ÇOKDAŞ
1974 kütahya

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Rıdvan hocam başarılarınızın devamını diliyorum herşey gönlüne göre olsun.

Mustafam canım benim sağol. Sende continentalcisin. Artık sende yavaş yavaşdüşünmeye başla üretim izinleri vs. muhabbetlerini. En azından köpeğine değer verip ilgileniyorsun

Rıdvanım seni ve sınava katılan tüm arkadaşları kutluyorum. Dostluk ortamı içerisinde, başarılı geçen bir sınav olmuş. Hakmelerin işlerini ne kadar ciddiye alarak yaptıkları videolardan belli oluyor. Ayrıca derneğin yaklaşımlarınında daha olumlu yönde olduğunu gözlemledim ve yaptığım konuşmalar neticesinde öğrendim. Bu şekilde pozitif yaklaşımlar olduğu sürece yurtdışandan çok daha iyi drahthaarların yetişeceğine şüphem yok. Alınan puanların yurt dışından ne eksiği var?

Şahsım adına üzülerek belirtmek isterim ki aşırı yoğun iş temposu ve köpeğe yeteri kadar vakit ayıramadığım için sınava katılamadım. Ayrıca sınavın yapıldığı yer(Kırklareli) bize fazlasıyla uzaktı. Özellikle Rıdvan seni bu konuda taktir ve tebrik ediyorum. Köpeklerinin başarısı için onca yolu teptin.

Benim için en çok sevindirici olan nokta da üretmiş olduğum drahthaar Max'ın(Alug vom Beypazarı) en yüksek puanı alması. Demek ki doğru ve seçici eşleşmeler yapıldığı sürece en az yurt dışından gelen köpekler kadar başarılı köpekler ortaya çıkartabiliyoruz. Bu seçici eşleşmelerin devam edeceğine ve yurt dışından köpek getirme ihtiyacanın ortadan kalkacağına can-ı gönülden inanıyorum. Ayrıca Cem'e sahiplendirdiğim bu yavruyu böylesine iyi hazırladığı, eğittiği için tebrik ediyorum ve sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Rita'nın ölümünü hala kafamdan çıkartamasamda yavrularının aldığı başarılar onun yokluğunu ve acısını unutturuyor.

Umarım bir sonraki sınavda çok daha fazla drahthaar bu sınavlara katılır, buna ben ve Adoff'da dahil olmak üzere.

Rıdvanım paylaşım için teşekkür ederim. Sınava her ne kadar gidememiş olsamda sayende bu güzel görüntülerle gitmiş kadar olduk. Max'ın resmini falan hiç mi çekmediniz? ;D Yoksa artık Cem'in gelip resimleri atmasını bekleyeceğiz. :)

Emrahım mesajın için teşekkürler. Tüm temennilerine canı gönülden katılıyorum dostum.

Abi seni öncelikle kutluyorum çok değerli birissin benim gözümde böylesi Başarıların içinde olman bana ayrıca mutluluk veriyor Greif Ve seni kutluyorum , son derece eğitici ve öğretici videolar , paylaşımlar bunlar...
Ülkemizde böyle seviyesi yüksek yarışmaların ve etkinliklerin olmasını sağlayan ve bu işe gönül vermiş Deutsch Drahthaar Klubünü ve derneklerini , emek veren tüm Avcı dostları ve yarışmacıları kutluyorum böylesi güzel paylaşımları Mükemmel videolar ve resimlerle en iyi şekilde bizlerle paylaştığın için sana çok Teşekkür ediyorum....
Tüm videoları zevkle izledim ve Hepsi çok güzel ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlerde olacağını çok iyi biliyorum sana herşey yakışır abim Kastamonu'dan sevgiler saygılar abim Tebrikler :)

Teşekkürler Gürkanım. Bu tür zevk ve güzellikleri Allah siz dostlarımızada göstersin

tebrik ederim, DD yine kalitesini göstermiş :) selamlar.

Güzel bir etkinlik olmuş; derece alanları tebrk eder, başarılarınızın devamını dilerim...

tebrıkler rıdvan senın ne kadar dd tutkunu oldugunu bılıyorum emeklerının karsılıgını alıyorsun basarılarının devamını dılerım

Mesajlarınız için teşekkürler.

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Tebrik ederim Rıdvan güzel ve zorlu sınavlardan HZP yide yüzünün akıyla tamamlamışsın...Tekrardan tebrikler..

Teşekkürler Faruk kardeşim.
başarılarınızın devamını dilerim... derece alanları kutlarım...

başarılarınızın devamını dilerim... derece alanları kutlarım...

palaşım için teşekkürler Rıdvan bey başarılarının devamını dilerim

rıdvan seni kutlarım emeklerin boşa gitmemiş seni ve diğer arkadaşlarıda selamlar

Yakup abi, Haluk abi, Alim abi mesajlarınız için teşekkürler

Rıdvan tebrik kardeşim  ederim daha nice başarılara...
muhabbetde güzel olunca daha ne olsun ne güzel böyle ortamları hazırlamak katılmak ne mutlu sizlere
tabi diger dereceye giren arkadaşları da tebrik edrim

Rahim abim eyvallah. Senin ne işin var Kütahyadaki toplantıda felan asıl böyle yerlere gelmen lazım senin ;D ;D ;D ;D Arkadaşlara Selam

Tebrik ederim Hemşerim.
Greif ve Lusi'ye verdiğin emeğin karşılığını almana çok sevindim.
Daha büyük başarılara imza atmanızı diliyorum.

Ramazan abim teşekkürler. Lusiden beklentilerin dahada fazlaydı ama hesaplamalarda hep çarpanlar kullanıldığı için 188 puanla 5. olmasıda fena değil. 8-10 sınav bölümü var. Eğer bunlardan herhangi birinden 1-2 puan yüksek alsaydı çarpanları ile 4. yada 3. bile olabilirdi. Ama köpeği bozduk biz. Bu köpek 3.5 yaşında. Sınavlarına 1.5-2 yaşlarında terminatör gibi hazırdı ama ava sokunca bozduk. Köpek ne yapsın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.

Organizasyonu düzenleyenleri tebrik ederim . Rıdvan abi başarılarının devamını dilerim paylaşım için teşekkürler ...

Teşekkürler kardeşim

rıdvancım gerçekten tebrik ederim on numara bir paylaşım yapmışsın .gerçekten çok güzel bir organizasyondu özellikle katkılarından dolayı ercan güngör yüksel ve emre arkadaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunarım herkese saygılar sevgiler.

Emra abim sağolasın. Sizlerinde başarılarınızın devamını dilerim. Kırklarelindeki arkadaşlar gayretleri ve organizasyondaki kusursuzluklarından dolayı gerçekten takdire şayanlar.

RIDVAN KARDEŞİM.MAAŞALLAH.SENİ VE  YARİŞMALARA GİREN  HERKESİ  KUTLUYORUM.

Ahmet abim hürmetler, teşekkürler. Allaha emanet olun

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Yarışmayı düzenleyen ve katılan tüm arkadaşları tebrik ederim.
Rıdvan seni ayrıca tebrik ederim. HZP sınavını iyi hazırlanıp, neticesinde sınavı başarıyla sonladırmışsın, başaralarının devamını dilerim.

Cengiz abim teşekkürler. Lusi kalitesini orada bir kez daha gösterdi. Eğitim bölümlerimden ve iz sürme bölümlerinin hepsinden 10 alarak hakkını verdi. Mahcup olmadık ;D ;D

rıdvan seni ve derece alan tüm drahthaarcı dostlarımı tebrik ederim ..bu tür organizsayonlar çok zordur ama senin dediğin gibi hiç bir aksaklık bile olmamış emeği geçen herkesi tebrik ederim..senide böyle iyi bir drahthaara sahip olup o gün yaşanan tüm güzel anları bizle paylaştığın için teşekkürler

İbrahim kardeşim teşekkürler. Amacımız drahthaar sever yada başka ırk sever dostların orada neler olup bittiğini az çok bilmesi açısından bu  güzellikleri paylaşmak. Dere görünsün paçalar sıvansın anlamından yani ;D ;D

teşekkürler Rıdvancım internetle aram iyi olmadığı için siteyi henüz yeni yeni çözüyorum ama en kısa zamanda mex' in resimlerini ve videolarınıda yükleyeceğim böylelelikle siteyide çözmüş olucam ve aranıza burdanda katılacam :)

Cem abim öğreneceksin bu işleri. ;D ;D Bu site güzel yer. Çok karaktersiz 5 para etmez insanda tanıdık ama bir ömür boyu kardeşim diyeceğim çok değerli insanlarda tanıdım. Canını sıkanda çıkar ama fazla değildir o tip insanlar. Özelliklede drahthaar bölümündeki arkadaşlar çok kalender arkadaşlardır. Sen resimleri ayarla ben yüklemesini öğretirim sana ;D ;D ;D

Rıdvan kardeşim öncelikle seni ve tüm DD sahibi katılımcıları başarılarından dolayı tebrik ediyorum.yolculuk kısmı olsun sınavıyla akşam yemeğiyle bağ evindeki muhabbetiyle tamamı keyifli bir hafta sonu ve süper bir DDşovu oldu desem sanırım cuk oturur :) :) :).Olcay BEYHAN dostumuzun bizi kırmayıp Edirneden atlayıp gelmesi bağ evinde bizi misafir etmesine dönüş yolunda ikimizi alı koyup ikram ve muhabbetine ayrıca teşekkür ediyorum :).süper muhabbet süper DD şovu oldu tek sıkıntım benim danam Pars ın bana bir dakka rahat vermemesi oldu :-\ :-\.sanırım tüfek sesleri ve diğer DD lerin çalışması sonucu benimki çalıda bağlı kalınca biraz mutsuz oldu ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ancak pazar sabağı biliyorsun kendisini biraz olsun rehabilite ettim ;) ;) >:D >:D >:D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ve az bi firarda bulunup merada gezdirdim ;D ;D ;D.isminde ufak bi değişiklik düşünüyorum  Parsın sen anladın onu ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.bu arada sağol sayende benim olsun parsın olsun bikaç pozu sitede sonunda gözüktü,biliyosunki bu konuda ben baya bi özürlüyüm ilk videodan belli çekimi, ben yapmıştım o ne titreme ben bile şaştım dersinki fermayı ben vermişim zangırzangır titriyorum :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[.güzel bir hafta sonuydu ve tekrarlarının en kısa zamanda yine bol muhabbetli ve keyifli olması dileğiyle diyorum sanırım Gökhan hoca ekibi ve senin kulakların hala kahkahalardan çınlıyordur ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D :D.tüm katılımcı ve orda olan arkadaşları tekrar kutluyor ve başarılarınızın devamını içtenlikle diliyorum :) :) :).

Ufukabim drahthaar av için yaratılmış bir ırktır. 100 metre ilerisinden 10 dakikada bir  tüfek sıkılıp burnunun dibinden tavşanlar, ördekler giderken orada çalı dibinden mutsuz olması normal. ;D
Sen takma kafana ama biraz sırtından sopayı indirmicen ;D ;D

Bu arada sen şu scenic işini bi düşün ,D ;D ;D

Şakalar bi yana hakikaten muhabbet, av, bağ evi ve olcay abinin kaynarcadaki su başındaki ziyafeti unutulmaz be abim. Tekrarı nasip olsun inş. Allah kahkahalarını durdurmasın ;D ;D ;D

Çevrimdışı Orhan ÖZHAN

• *
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Rıdvan video görüntüleri ve yorumlara bakılırsa herşey muhteşem olmuş. Başarılarının devamını dilerim. Drahthaarlarına ve dolayısıyla camiasına çok emek veriyorsun. Allah emeklerini zai etmesin.
Orhan ÖZHAN
1980 KAYSERİ

Çevrimdışı Erdal BİLGİN

• Müdavim Üyemiz
  • erdal bilgin -1975/KUYUCAK/AYDIN-kurtuluş ksb.
rıdvancım kutluyorum seni.başarıları devamını dilerim.
Erdal BİLGİN-1975 kurtuluş ksb.kuyucak/AYDIN

Çevrimdışı Mehmet TUNÇ

• Müdavim Üyemiz
Rıdvan kardeşim sınavda başarılı olmana çok sevindim. üstelik iki köpeğininde başarılı olması sevincini ikiye katlamıştır. haklı bir başarıdan sonra yol yorgunluğu ve pazartesi iş sendromu diye bişey kalmamıştır umarım. selamlar.
Mehmet TUNÇ
1966 İSTANBUL

Çevrimdışı Hüseyin ZORLU

• Müdavim Üyemiz
rıdvanım tebrikler sana ve senin elemanlara ...
HÜSEYİN ZORLU 
1980 BUCAK

Çevrimdışı Ramazan ASLAN

• *
  • Korucu

Güzel bir etkinlik olmuş; derece alanları tebrk eder, başarılarınızın devamını dilerim
Ramazan ASLAN
A Rh + 1963 İsmetiye BURSA   

Hüseyin KESKİN

• Ziyaretçi
SİTEDE YENİYİM AMA UZUN ZAMANDAN BERİ KÖPEKLERİNİZİ TAKİP EDİYORUM GERÇEKTEN EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIYOR OLMAK SİZİ MUTLU EDİYORDUR.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

Çevrimdışı Hasip ALPARSLAN

• *
Rıdvan abi tebrik ediyorum. Drahthaar sevdanı bilen biri olarak bu başarıya şaşırmadım doğrusu. onca uğraş çaba ve özveri bu başarıyı doğuracaktı zaten. daha nice yarışmalarda  nice başarılar kazanmanı dileyerek tekrar tebrik ediyorum...
Hasip ALPARSLAN
1987 ISPARTA

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
Rıdvan abi seni ve sınava katılan tüm drahthaar sevenleri tebrik ediyorum.
iki drahthaarla bu sınavlardan yüksek puanlarla geçmek hiç kolay degil senin dedigin gibi abi bu sınav ösym'nin yaptıgı sınavlara benzemez .bu sınavı geçmek için emek çaba ve de saglam kan gerekir sende de bunların hepsi mevcut.

Türkiyede böyle profesyonel şekilde bir drahthaar sınavı yapılması beni gururlandırdı. bu organizasyonda emegi geçen tüm drahthaar severlere teşekkür ediyorum.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

Çevrimdışı Ahmed DEMİRTAŞ

• *
KÖPEKLERİN ÇOK GÜZEL RIDVAN ,TEBRİKLER
Ahmed DEMİRTAŞ
1975 İSTANBUL

Çevrimdışı Turgay SULU

• *
  • DRAHTHAAR YOLUN SONU :)
arkadaşlar hepinizi kutlarım harika goruntuler ve guzel iş emeklerin karşılığı , en guzeli de ANADOLU DAN da bazı başarılı insanlar gelip arasıra gerekeni yapıyor tek marka tek adres olan işler biraz değişir ve yaklaşım adalet li bir hale gelirse insanların ilgisi ve sevgisi artacaktır , kendilerine çiçek atana taş atanlar inşallah hatalarını gorecekler.
TEKRAR KUTLAR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM sizi anadolu dd cileri sizi :)

Turgay SULU 1969
AKSARAY - ANTALYA

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Rıdvan video görüntüleri ve yorumlara bakılırsa herşey muhteşem olmuş. Başarılarının devamını dilerim. Drahthaarlarına ve dolayısıyla camiasına çok emek veriyorsun. Allah emeklerini zai etmesin.

Teşekkürler kardeşim. Sağolasın. İnşallah sizlerle bu tür organizasyonlarda karşılaşır ve tanışırız.

rıdvancım kutluyorum seni.başarıları devamını dilerim.

Teşekkürler Erdal hocam sağolasın

Rıdvan kardeşim sınavda başarılı olmana çok sevindim. üstelik iki köpeğininde başarılı olması sevincini ikiye katlamıştır. haklı bir başarıdan sonra yol yorgunluğu ve pazartesi iş sendromu diye bişey kalmamıştır umarım. selamlar.

Mehmet abi güzel ortam güzel insanlar vardı ama yinede çok yoruldum. Çarşambaya kadar kendime gelemedim.

rıdvanım tebrikler sana ve senin elemanlara ...

Güzel bir etkinlik olmuş; derece alanları tebrk eder, başarılarınızın devamını dilerim

SİTEDE YENİYİM AMA UZUN ZAMANDAN BERİ KÖPEKLERİNİZİ TAKİP EDİYORUM GERÇEKTEN EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞINI ALIYOR OLMAK SİZİ MUTLU EDİYORDUR.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

Rıdvan abi tebrik ediyorum. Drahthaar sevdanı bilen biri olarak bu başarıya şaşırmadım doğrusu. onca uğraş çaba ve özveri bu başarıyı doğuracaktı zaten. daha nice yarışmalarda  nice başarılar kazanmanı dileyerek tekrar tebrik ediyorum...

KÖPEKLERİN ÇOK GÜZEL RIDVAN ,TEBRİKLER

Teşekkürler güzel mesajlarınız için

Rıdvan abi seni ve sınava katılan tüm drahthaar sevenleri tebrik ediyorum.
iki drahthaarla bu sınavlardan yüksek puanlarla geçmek hiç kolay degil senin dedigin gibi abi bu sınav ösym'nin yaptıgı sınavlara benzemez .bu sınavı geçmek için emek çaba ve de saglam kan gerekir sende de bunların hepsi mevcut.

Türkiyede böyle profesyonel şekilde bir drahthaar sınavı yapılması beni gururlandırdı. bu organizasyonda emegi geçen tüm drahthaar severlere teşekkür ediyorum.

Kenan kardeşim derneğin inşallah çok daha güzel, detaylı ve değişik organizasyonlar yapma düşünceleride var. Bakalım bekleyip görecez inş.

arkadaşlar hepinizi kutlarım harika goruntuler ve guzel iş emeklerin karşılığı , en guzeli de ANADOLU DAN da bazı başarılı insanlar gelip arasıra gerekeni yapıyor tek marka tek adres olan işler biraz değişir ve yaklaşım adalet li bir hale gelirse insanların ilgisi ve sevgisi artacaktır , kendilerine çiçek atana taş atanlar inşallah hatalarını gorecekler.
TEKRAR KUTLAR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM sizi anadolu dd cileri sizi :)

Turgay abim Anadolu DD olarak sen nerelerdesin? ;D Gözükmüyorsun.

Bu sene VJP ve HZP sınavlarındaki yaklaşımlar geçmişe nazaran daha hoş ve iyiydi. Gelişme var ve dahada olacak inş ;D ;D

1. olan Cem'in eğitimdeki ısrarı ve yeteneklerinin yanında Bodo ve Rita imalatı olan Mex'in ne kadar doğru bir tercih olduğunu orada gördüm. Bu sene 4. sü yapılan üretim sınavında bu zamana kadarki en yüksek puanı almakla bunu göstermiş oldu.
Bende üretim sınavını bizzat yerinde görerek seneye VJP ve HZP'ye yetişmekte olan Joker v.d Hagemühle'ninde bu konudaki eğitimlerini ona göre veriyoruz. Cem abim seninde VJP ve HZP'ye yetiştirdiğin bir yavrun olduğunu duydum. İyi hazırla ;D ;D Bu seneki sınavlara hazırlanırken Greif ile yeterli hazırlık yapamadık. Sınava 1 hafta kala 3 eğitim ile bu hale anca geldik. Cem abim VJP'de görüşmek dileğiyle ;)

Çevrimdışı Ö.Faruk GÜNER

• Müdavim Üyemiz
RIDVAN KARDEŞİM MAŞALLAH
EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIYOSUN
SENİ VE ORGANİZASYON TERTİP KOMİTESİNİ
TEBRİK EDERİM......

adult image hosting
Ömer Faruk GÜNER
ÜNYE / ORDU 1975
0 532 548 02 53

Çevrimdışı Deniz CEYLAN

• *
  • DÜNYANIN ORTASI AKŞEHİR
rıdvan hocam tebrik ederim emeklerinin karşılığını alman çok güzel bu tarz organizasyon ları iç anadoluda bi yerde yapsalar daha iyi olacak herhalde ömrün yollarda geçecek böyle giderse
Deniz CEYLAN 1978 KONYA AKŞEHİR  DD MAÇA KIZI

Çevrimdışı Olcay BEYHAN

• *
Rıdvan bizim için dostlarımızla olmak ben ve benim gibileri daha mutlu eder önemli olan POİNTER-DRAHTHAAR-SETTER Beslemek değil Menfaatsiz sadece KÖPEK lerimizin güzel avlara imza atması

Bu alemde nelere şahit olduk abi görünümlü.......sen daha iyi biliyorsun,

Senin gibi dostlara kapımız her zaman açıktır.
Olcay BEYHAN
1971 - ÇORLU
KIRKLARELİ

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
Yarışmaya katılan ve derece alan arkadaşları kutlarım paylaşım için teşekkürler.
  • Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Soner EKER

• *
    Öncelikli olarak böyle güzel bir organizasyonu düzenledikleri için D.D.derneğine,organizasyonun Kırklareli'deki tüm altyapısını hazırlayan Kırklareli'li arkadaşlarım Yüksel Taşkın ,Emre Hoşten ve Ercan Güngör'e ve yine  sınav için Türkiye'nin birçok yerinden uzaktan yakından kilometrelerce yol katederek  gelen tüm  katılımcılara ve Drahthaar sahiplerine çok teşekkür ediyorum.

Bu gerçekten tam bir gönül ve emek işi. Bu İki gün için yapılan hazırlıklar, çalışmalar, eğitimler ve bu kadar km ve yorgunluk gönül rızası ve sevgi olmadan zorla yada parayla  yapılacak bir iş değil.Bu organizasyona bende  2.günü ancak öğle saatlerinde  ziyaretçi olarak katılma imkanım oldu ve daha önce nette görüştüğümüz ama şahsen tanışmadığım başta Rıdvan kardeşim,Gökhan hocam,ve Ufuk Durak bey olmak üzere bir çok arkadaşla tanışma ve sohbet etme  imkanımız oldu. Her ne kadar yeni tanışsakta ortak sevgimiz drahthaar ve avcılık sayesinde muhabbet ve ortam süperdi.

Rıdvan ım, Greif fotoğraflarında göründüğünden çok daha iri yakışıklı ve güçlü bir drahthaar,ve bunu sınavdada herkese gösterdi.Bide bu scenic lere fazla takma 4*4 leri olduğu gibi arada 4*2 leride çıkıyormuş  gördük  ;D

Gökhan hocam sizinlede tanıştığıma ayrıca memnun oldum drahthaarın carlo tam bana hitap eden kısa tüy ve paftalı bir drahthaar,çok beğendim.Bu arada öğlen sıcağında ve özellikle av dönüşü yemeğini ve özellikle buz gibi cola nı kendi hakkından vazgeçerek misafir olmana rağmen bana verdiğin ve beni kendine tercih ettiğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum. ^-^ Tekrar görüşmek dileğiyle

Hepinize Kırklareli'den selamlar sevgiler. Soner EKER

Uploaded with ImageShack.us

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
RIDVAN KARDEŞİM MAŞALLAH
EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIYOSUN
SENİ VE ORGANİZASYON TERTİP KOMİTESİNİ
TEBRİK EDERİM......

Teşekkür ederim. Sağolun

rıdvan hocam tebrik ederim emeklerinin karşılığını alman çok güzel bu tarz organizasyon ları iç anadoluda bi yerde yapsalar daha iyi olacak herhalde ömrün yollarda geçecek böyle giderse

Deniz abim vala ömrüm yollarda türkü çağırmakla geçiyor. Teyp bile zevk vermez oldu kendim çalıp kendim söylüyorum ;D ;D
Ben çok söyledim derneğe gelin şu organizasyonu ortalarda yapın diye ama dinletemedim. Bulgar ve Romanyalılar gelir diyordum ama gelen giden olmadı sınırda. ;D ;D

Rıdvan bizim için dostlarımızla olmak ben ve benim gibileri daha mutlu eder önemli olan POİNTER-DRAHTHAAR-SETTER Beslemek değil Menfaatsiz sadece KÖPEK lerimizin güzel avlara imza atması

Bu alemde nelere şahit olduk abi görünümlü.......sen daha iyi biliyorsun,

Senin gibi dostlara kapımız her zaman açıktır.

Olcay abim misafirperverliğin, güler yüzün, muhabbetin ve subaşındaki ikramların yani herşe yiçin çok çok sağol. Buralarda da var su çıkan yerler. Bekleriz ;D ;D ;D

Yarışmaya katılan ve derece alan arkadaşları kutlarım paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler Emin abim

Öncelikli olarak böyle güzel bir organizasyonu düzenledikleri için D.D.derneğine,organizasyonun Kırklareli'deki tüm altyapısını hazırlayan Kırklareli'li arkadaşlarım Yüksel Taşkın ,Emre Hoşten ve Ercan Güngör'e ve yine  sınav için Türkiye'nin birçok yerinden uzaktan yakından kilometrelerce yol katederek  gelen tüm  katılımcılara ve Drahthaar sahiplerine çok teşekkür ediyorum.

Bu gerçekten tam bir gönül ve emek işi. Bu İki gün için yapılan hazırlıklar, çalışmalar, eğitimler ve bu kadar km ve yorgunluk gönül rızası ve sevgi olmadan zorla yada parayla  yapılacak bir iş değil.Bu organizasyona bende  2.günü ancak öğle saatlerinde  ziyaretçi olarak katılma imkanım oldu ve daha önce nette görüştüğümüz ama şahsen tanışmadığım başta Rıdvan kardeşim,Gökhan hocam,ve Ufuk Durak bey olmak üzere bir çok arkadaşla tanışma ve sohbet etme  imkanımız oldu. Her ne kadar yeni tanışsakta ortak sevgimiz drahthaar ve avcılık sayesinde muhabbet ve ortam süperdi.

Rıdvan ım, Greif fotoğraflarında göründüğünden çok daha iri yakışıklı ve güçlü bir drahthaar,ve bunu sınavdada herkese gösterdi.Bide bu scenic lere fazla takma 4*4 leri olduğu gibi arada 4*2 leride çıkıyormuş  gördük  ;D

Gökhan hocam sizinlede tanıştığıma ayrıca memnun oldum drahthaarın carlo tam bana hitap eden kısa tüy ve paftalı bir drahthaar,çok beğendim.Bu arada öğlen sıcağında ve özellikle av dönüşü yemeğini ve özellikle buz gibi cola nı kendi hakkından vazgeçerek misafir olmana rağmen bana verdiğin ve beni kendine tercih ettiğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum. ^-^ Tekrar görüşmek dileğiyle

Hepinize Kırklareli'den selamlar sevgiler. Soner EKER

Soner abim uzun zamandır telefonla ve netten tanışırdık ama yüzyüze tanışmak ve muahbet etmek nasip oldu. Dediğin gibi keşke daha önceden haber etseydik ama benim daha 2 gün önceye kadar geleceğim bile net değildi. Ani oldu ama yinede karşılaşmak naisp oldu. Herşey için sağol

Çevrimdışı İsmail KAYA

• Müdavim Üyemiz
Rıdvan kardeşim öncelikle bu organisasyonun oluşumunda emeği geçen tüm drahthaar cı dostlara teşekkürler bilahare siz zaten daima drahthaar konusunda yakın markajımda ilgi ile takip ettiğim şahsi nazarımda bu başarıları hakkıyla hakeden tüm samimiyetimle diyorum bu işte ekol bir isimsiniz paylaşım çok harika olmuş eline emeğine yüreğine sağlık.
1971-MERSİN    Dürüstlük pahalı bir mülktür . Ucuz insanlarda bulunmaz .

Çevrimdışı Ramazan BUNARCIOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Rıdvan verdiğin emeklerin karşılığını almak sevindirici olsa gerek seni canı gönülden kutlar başarılarının devamını dilerim.Birde şu DD cilerin birbirine tutkunlukları ve dostlukları en iyi bulmak üretmek için birbirleriyle uyum içinde olmaları beni imrendiriyor pointerçilerde birbirini çekememezlik ve art niyetlilik var nedense