Gönderen Konu: Ynt: DD Derneği HZP üretim Sınavı Resim ve Videoları (Yeni Resimler 3. sayfada)  (Okunma sayısı 27519 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rıdvan KOCATAŞ

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Arkadaşlar Deutsch Drahthaar derneğinin Kırklarelinde düzenlediği Sonbahar Üretim Sınavı HZP'ye bu sene katılmak nasip oldu. Son bir hafta kala sadece 1-2 eğitim hariç pek ilgilenemesekte Drahthaarlarım Greif ve Lusi 20 köpeğin katıldığı sınavda yüksek puanlarla beni mahcup etmediler.

1. 222 Puanla Cem Çokdaş arkadaşımız. Kendisini tebrik ediyoruz. Ne kadar emek verdiğini biliyoruz. Köpek  güzel,  eğitim ve ilgide güzel olunca başarı kaçınılmaz.

2. 218 Puanla İzmirden Can Kaya Fesci bey.

3. de 203 puanla  Greif v.d Hagemühle.

Luside 188 puanla 5. olmuştur.

Dikkat ettiğim bir nokta. Türkiyemizde güzel organisyonlar oluyor.  2-3 saat süren bir mera yarışmalarında bile problemler sıkıntılar olurken Kırklarelinde 2 gün süren üretim sınavında hiçbir sıkıntı yaşanmadan, eksiklik olmadan mükemmel derecedeki organisyon ile bu konuda DD derneğinin çok yol kat ettiğini gördüm. Bunda tabiki de derneğin yanında Kırklarelinde bizleri misafir eden ev sahibi Yüksel bey ve arkadaşlarının katkısı çok fazla.

Ortam güzel, arkadaşlar güzel, muhabbet gırıla.

Ayrıca orada karşılaştığımız, muhabbet ettiğimiz bir çok kişinin yanında İstanbuldan Ufuk Durak abim ve  Mehmet Tunç, Kırkarelinden Yüksel arkadaşım, İzmirden Emre arkadaşım yine Kırklarelinden Soner Eker abim, Bursadan vonkujo Bülent bey, başka kulvardan başka ırk severde olsak kıymetli abim Olcay Beyhan, Aydın Ekibinden değerli dostum Gökhan Türk ve ekibi ilede muhabbet etmek ve mükemmel 2 günü geçirmekte ayrıca muhteşemdi.

Olcay Beyhan abimin misafirperverliği, bizler için Edirneden gelmesi, Bağ evindeki gecemiz ve Kaynarcadaki ziyafeti ve muhabbeti bir 10 sene garanti unutulmaycak cinsten ;D ;D Teşekkürler

DD derneği yöneticileri ve hakemlerde ilgi alaka ve organizasyonun mükemmel olması için ellerinden geleni yaptılar. Hakemlerin ellerinden kağıt kalemleri bir saniye indirmeden en ufak detayları bile atlamamasıda profesyonel anlamda bu işi yaptıklarını gösteriyor. Neyse gelelim resim ve videolara

Soner Eker, Ufuk Durak

Olcay Beyhan abimin doğal arazide baraj manzaralı BAĞ PALACE ;D ;D
4 drahthaarın bekçiliğinde güvenle tulumlarımızda uyuduk

İlk video Greif'in ferma sınavı. Bu videodaki çekim kalitesi biraz düşük kusura bakmayın artık.

İkinci  video  Lusinin Tavşan sürükleme, tavşan izi takip ve tavşan aportu ile ilgili

Greif Ördek izi takip ve aportu

Lusi Ördek izi takip ve aportu

Drahthaar Greif HZP Sınavı Ördek Aportu ve silah sıkma sınavı

Drahthaar Lucy HZP Sınavı Ördek Aporu ve silah sıkma sınavı

Gökhan Türk güzel Drahthaarı Carlo v.d Berkelquelle

Bu videoda Ördek suya bırakılıyor ve benim gelmem isteniyor. Lusiye komutu veriyorum ve lusi ayaklarını bile ıslatmadan ördeğin kokusunu alıyor ve 20 metre ileride ördeği yakalayıp geliyor. Hakem benim ve köpeğin şanslı olduğunu söylüyor ama ben ısrarla bu köpeği tekrar sınava sokmak istediğimi söylüyorum hakemde excellent , fine gibi kelimeler ile beni teselli etsede ben yinede gönül rahatı ile alamadığım 10 puana razı oluyor ve dönüyorum ;D ;D

Carlo v.d Berkelquelle nin Ördek Çalışması videosundan kısa bir sahne

Hakemlerin 1. gün sonundaki kara çalışmaları hakkındaki değerlendirmeleri

Greif

Lusi

Sınav sonuçları açıklanıyor

Greif'in suda ördek arama, su çalışması, sazlıklarda araması, ördeği çıkartması, ördeğin vurulmasıi ördek aportu hatta puanın düşmesine neden olan ördeği ağzından kaçırtıp suda sesli olarak kovma videosuda şuanda yükleniyor onuda 1-2 saate kadar yüklüyorum

ve eklendi

« Son Düzenleme: 12 Ekim 2011, 09:14:56 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Rıdvan KOCATAŞ - 0545 464 4805
1980 Antalya - İkamet  ISPARTA

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Teşekkürler Rıdvan,
katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler,
Dileriz her bölgede bu etkinlikler düzenlenir, zamanla daha güzel daha yaygın olacağına inanıyorum...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
tebrıkler kardesım ailevi nedenlerden gelemedım bende o kadarda hazırlanmıstım aslında kısmet bır daha ki sınavlara artık
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Murat AKGÜN

• Free Üye
  • *
rıdvancım senin greife ve lusiye   verdigin emeklerin en yakından bilen ve takip edenlerdenim  sen bu başarıyı sonuna kadar hakettin seni tebrik ediyorum ..

ama ilk videodaki senin  greifi kucagına alışına hayret ettim olum sen amma kuvvetliymişsin iyi kaldırıyorsun tebrikler ;D 
Murat AKGÜN
1981-ısparta/Yalvaç cep: 0 533 212 42 22     

Çevrimdışı İsmail ÖZDEMİR

• Müdavim Üyemiz
  • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%
    • http://www.facebook.com/pages/Kurzhaar-VOM-BAFRA-%C3%96zdemir/325654497557412
...rıdvan bey ilk önce sizleri dd olarak kutluyorum birlikteliginiz  daim olsun.
ilerki zamanlarda katılımın daha da çok olacagını arzuluyorum türkiye ve avcılıgımızın böyle güzelliklere ihtiyacı var  sizleri şeffaf aynı zaman da ögretici bilgilendirici video lar paylaştıgınız için dd dernegini ve sizin ellerinize saglık. inşallah bu video lar ögretici bilgilendirici olurda katılımın diger yıllarda çogalması dilerim
saygılarımla.

k.ismail özdemir
bafra

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Teşekkürler Rıdvan,
katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler,
Dileriz her bölgede bu etkinlikler düzenlenir, zamanla daha güzel daha yaygın olacağına inanıyorum...

tebrıkler kardesım ailevi nedenlerden gelemedım bende o kadarda hazırlanmıstım aslında kısmet bır daha ki sınavlara artık

Teşekkürler.

ama ilk videodaki senin  greifi kucagına alışına hayret ettim olum sen amma kuvvetliymişsin iyi kaldırıyorsun tebrikler ;D 

Abi vala Manda yavrusu gibi olmuş öküz. Hala belim ağrıyor ;D ;D ;D ;D

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
...rıdvan bey ilk önce sizleri dd olarak kutluyorum birlikteliginiz  daim olsun.
ilerki zamanlarda katılımın daha da çok olacagını arzuluyorum türkiye ve avcılıgımızın böyle güzelliklere ihtiyacı var  sizleri şeffaf aynı zaman da ögretici bilgilendirici video lar paylaştıgınız için dd dernegini ve sizin ellerinize saglık. inşallah bu video lar ögretici bilgilendirici olurda katılımın diger yıllarda çogalması dilerim
saygılarımla.

k.ismail özdemir
bafra

İsmail abi güzel mesajınız için teşekkürler. HZP sınavı çok detaylı ve zorlu bir sınav. Sınav esnasında video çektirmedikleri için bu sınavların detayları ile ilgili pek bilgimiz yoktu. Sadece Bulgaristandaki VJP sınavı ile ilgili videolar var. Amacımız bu sınavların detayları ile ilgili biraz video çekip sizinde dediğiniz gibi ileriye yönelik girmeyi düşünen arkadaşlar olursa onlara kaynak olsun.
HZP sınavı zorlu bir sınav dedik ama bu köpekler için o gayet basit. Sadece günlük 10-15 dakika köpekle ilgilenebilelim

Çevrimdışı Mustafa ERTAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCI AVINI ALIR...
Rıdvan hocam başarılarınızın devamını diliyorum herşey gönlüne göre olsun.
MUSTAFA ERTAN

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Rıdvanım seni ve sınava katılan tüm arkadaşları kutluyorum. Dostluk ortamı içerisinde, başarılı geçen bir sınav olmuş. Hakmelerin işlerini ne kadar ciddiye alarak yaptıkları videolardan belli oluyor. Ayrıca derneğin yaklaşımlarınında daha olumlu yönde olduğunu gözlemledim ve yaptığım konuşmalar neticesinde öğrendim. Bu şekilde pozitif yaklaşımlar olduğu sürece yurtdışandan çok daha iyi drahthaarların yetişeceğine şüphem yok. Alınan puanların yurt dışından ne eksiği var?

Şahsım adına üzülerek belirtmek isterim ki aşırı yoğun iş temposu ve köpeğe yeteri kadar vakit ayıramadığım için sınava katılamadım. Ayrıca sınavın yapıldığı yer(Kırklareli) bize fazlasıyla uzaktı. Özellikle Rıdvan seni bu konuda taktir ve tebrik ediyorum. Köpeklerinin başarısı için onca yolu teptin.

Benim için en çok sevindirici olan nokta da üretmiş olduğum drahthaar Max'ın(Alug vom Beypazarı) en yüksek puanı alması. Demek ki doğru ve seçici eşleşmeler yapıldığı sürece en az yurt dışından gelen köpekler kadar başarılı köpekler ortaya çıkartabiliyoruz. Bu seçici eşleşmelerin devam edeceğine ve yurt dışından köpek getirme ihtiyacanın ortadan kalkacağına can-ı gönülden inanıyorum. Ayrıca Cem'e sahiplendirdiğim bu yavruyu böylesine iyi hazırladığı, eğittiği için tebrik ediyorum ve sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Rita'nın ölümünü hala kafamdan çıkartamasamda yavrularının aldığı başarılar onun yokluğunu ve acısını unutturuyor.

Umarım bir sonraki sınavda çok daha fazla drahthaar bu sınavlara katılır, buna ben ve Adoff'da dahil olmak üzere.

Rıdvanım paylaşım için teşekkür ederim. Sınava her ne kadar gidememiş olsamda sayende bu güzel görüntülerle gitmiş kadar olduk. Max'ın resmini falan hiç mi çekmediniz? ;D Yoksa artık Cem'in gelip resimleri atmasını bekleyeceğiz. :)
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2011, 00:03:30 Gönderen: Emrah ERDAL »
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Gürkan GÜRSÜL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK TEDAVİSİ OLMAYAN BİR HASTALIKTIR...
Abi seni öncelikle kutluyorum çok değerli birissin benim gözümde böylesi Başarıların içinde olman bana ayrıca mutluluk veriyor Greif Ve seni kutluyorum , son derece eğitici ve öğretici videolar , paylaşımlar bunlar...
Ülkemizde böyle seviyesi yüksek yarışmaların ve etkinliklerin olmasını sağlayan ve bu işe gönül vermiş Deutsch Drahthaar Klubünü ve derneklerini , emek veren tüm Avcı dostları ve yarışmacıları kutluyorum böylesi güzel paylaşımları Mükemmel videolar ve resimlerle en iyi şekilde bizlerle paylaştığın için sana çok Teşekkür ediyorum....
Tüm videoları zevkle izledim ve Hepsi çok güzel ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlerde olacağını çok iyi biliyorum sana herşey yakışır abim Kastamonu'dan sevgiler saygılar abim Tebrikler :)
Gürkan GÜRSÜL
1986 Kastamonu/Merkez
5447803700

....BENEK....                        O GERÇEK BİR FENOMEN

Çevrimdışı Faruk ÖSTLÜER

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....
Tebrik ederim Rıdvan güzel ve zorlu sınavlardan HZP yide yüzünün akıyla tamamlamışsın...Tekrardan tebrikler..
Faruk ÖSTLÜER MANİSA 1980 0535 563 09 87

image hosting

Çevrimdışı Hüseyin ZENGİN

• Müdavim Üyemiz
  • Avlanmak,Doğa İle İç İçe Olabilmektir.
tebrik ederim, DD yine kalitesini göstermiş :) selamlar.
Hüseyin Zengin, 1979 Küçükçekmece/İstanbul-Malatya/Arapgir

Tam çakmak çifte sevdalısı....

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
Max'ın resmini falan hiç mi çekmediniz? ;D Yoksa artık Cem'in gelip resimleri atmasını bekleyeceğiz. :)

Emrahım bende ağırlıklı olarak hep videolar vardı. Doğru düzgün resim yoktu. Sağdan soldan arkadaşların foto makinalarından topladığım kadarıyla resimleri ekledim. Cem arkadaşım resimleri ulaştırırsa onlarıda eklerim
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2011, 08:07:56 Gönderen: Rıdvan KOCATAŞ »

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz

Güzel bir etkinlik olmuş; derece alanları tebrk eder, başarılarınızın devamını dilerim...
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı İlyas GÜRBÜZ

• Müdavim Üyemiz
tebrıkler rıdvan senın ne kadar dd tutkunu oldugunu bılıyorum emeklerının karsılıgını alıyorsun basarılarının devamını dılerım
İlyas GÜRBÜZ
1971 Dinar İkamet BURDUR 05462460303

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
başarılarınızın devamını dilerim... derece alanları kutlarım...
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Yakup DİLEKÇİ

• Müdavim Üyemiz
rıdvan seni kutlarım emeklerin boşa gitmemiş seni ve diğer arkadaşlarıda selamlar
Yakup DİLEKÇİ
1952 ÇORUM

Çevrimdışı Haluk ERTEKİN

• Müdavim Üyemiz
palaşım için teşekkürler Rıdvan bey başarılarının devamını dilerim
Haluk ERTEKİN 1971 TOKAT

Çevrimdışı Veysel AÇARI

• Müdavim Üyemiz
cem ınternet sevmıyor  zor bıraz o resımler emrah abi
Veysel AÇARI
1982  AKHİSAR MANİSA
0505 89 92 112

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
cem ınternet sevmıyor  zor bıraz o resımler emrah abi

Ben konuştum sınavdan sonra Veysel. Resimleri ve videoları atacağını söyledi. :)
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Rahim Özgür AKINCI

• Müdavim Üyemiz
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Rıdvan tebrik kardeşim  ederim daha nice başarılara...
muhabbetde güzel olunca daha ne olsun ne güzel böyle ortamları hazırlamak katılmak ne mutlu sizlere
tabi diger dereceye giren arkadaşları da tebrik edrim
Rahim Özgür AKINCI
KONYA-1979             0535 674 29 63

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
Tebrik ederim Hemşerim.
Greif ve Lusi'ye verdiğin emeğin karşılığını almana çok sevindim.
Daha büyük başarılara imza atmanızı diliyorum.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

Çevrimdışı Berk KEMİK

• Free Üye
  • *
  • Tavşancı
Organizasyonu düzenleyenleri tebrik ederim . Rıdvan abi başarılarının devamını dilerim paylaşım için teşekkürler ...
Berk KEMİK       
1990       BARTIN
0534 863 15 32

Çevrimdışı Emre ÜRE

• *
rıdvancım gerçekten tebrik ederim on numara bir paylaşım yapmışsın .gerçekten çok güzel bir organizasyondu özellikle katkılarından dolayı ercan güngör yüksel ve emre arkadaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunarım herkese saygılar sevgiler.
Emre ÜRE
1973 İZMİR
0 532 485 00 08

Çevrimdışı Ahmet ÇETİN

• Müdavim Üyemiz
  • DÜNYA AHİRETİN KAZANILDIĞI İMTİHAN YERİDİR.
RIDVAN KARDEŞİM.MAAŞALLAH.SENİ VE  YARİŞMALARA GİREN  HERKESİ  KUTLUYORUM.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2011, 19:28:39 Gönderen: Ahmet ÇETİN »
Ahmet ÇETİN
1967 terme-samsun