Rıdvanım seni ve sınava katılan tüm arkadaşları kutluyorum. Dostluk ortamı içerisinde, başarılı geçen bir sınav olmuş. Hakmelerin işlerini ne kadar ciddiye alarak yaptıkları videolardan belli oluyor. Ayrıca derneğin yaklaşımlarınında daha olumlu yönde olduğunu gözlemledim ve yaptığım konuşmalar neticesinde öğrendim. Bu şekilde pozitif yaklaşımlar olduğu sürece yurtdışandan çok daha iyi drahthaarların yetişeceğine şüphem yok. Alınan puanların yurt dışından ne eksiği var?
Şahsım adına üzülerek belirtmek isterim ki aşırı yoğun iş temposu ve köpeğe yeteri kadar vakit ayıramadığım için sınava katılamadım. Ayrıca sınavın yapıldığı yer(Kırklareli) bize fazlasıyla uzaktı. Özellikle Rıdvan seni bu konuda taktir ve tebrik ediyorum. Köpeklerinin başarısı için onca yolu teptin.
Benim için en çok sevindirici olan nokta da üretmiş olduğum drahthaar Max'ın(Alug vom Beypazarı) en yüksek puanı alması. Demek ki doğru ve seçici eşleşmeler yapıldığı sürece en az yurt dışından gelen köpekler kadar başarılı köpekler ortaya çıkartabiliyoruz. Bu seçici eşleşmelerin devam edeceğine ve yurt dışından köpek getirme ihtiyacanın ortadan kalkacağına can-ı gönülden inanıyorum. Ayrıca Cem'e sahiplendirdiğim bu yavruyu böylesine iyi hazırladığı, eğittiği için tebrik ediyorum ve sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Rita'nın ölümünü hala kafamdan çıkartamasamda yavrularının aldığı başarılar onun yokluğunu ve acısını unutturuyor.
Umarım bir sonraki sınavda çok daha fazla drahthaar bu sınavlara katılır, buna ben ve Adoff'da dahil olmak üzere.
Rıdvanım paylaşım için teşekkür ederim. Sınava her ne kadar gidememiş olsamda sayende bu güzel görüntülerle gitmiş kadar olduk. Max'ın resmini falan hiç mi çekmediniz?
Yoksa artık Cem'in gelip resimleri atmasını bekleyeceğiz.