Değerli Dostlar gerçekten bıktım artık bir fikri önerisi olan varmı bana yardım edebilecek olan varmı ben bu İştahsızlıkla başa çıkamıyorum.....
Beni bilenler bilir setter besliyorum setterim Benek 3.5 yaşında dişi bir setter , yavruluğundan itibaren büyük bir özenti ve emekle bakıyorum iştahsızlık dısında hiç bir sıkıntım yok!!! Kuru mama gerekirse Tavuk göğsü haşlıyorum makarna artıkları pilav veya vesaire ama iştahsızlıktan kırılıyor bu onun fiziki yapısına yansıdı ama o hala farkında değilll , yawruluğundan beri bu sorun varrrr.... Ama ben bıktım !!!!!
Mutlaka düzleceği bir yöntrmi vardır hayır şevkatle yanaşıyorum olmuyor kızıyorum olmuyor yada Aç bırakıyorum bu seferde Zayıflıyorrr kilo aldıracam diye canım çıkıyorrr AciLL BİR yol gösterin rica ediyorum.......
Verdiğim yemekleri benim yiyesim geliyor en iyi mama veriyorum yemiyor az az yiyorrr , hayır bunu sevmedi diye değiştiriyorum her mamada aynı
TAVUK Göğüsü haşlıyorum veriyorum az az yiyor kalanlar yine çöpeee gidiyorr mamasının içnie yumurta pişiriyorum protein olsun diye zorla yiyor yada hiç yemiyor, peynir veriyorum arasıra saatlerce yiyecem diye uğrasıyor iştahlıca yemesi yok .... Makarna et suyu ekmek paparası veriyorum sonuç yine aynı ne versem vereyim sonuç aynı