Benim gözlemlediğim,herkez avcılıkta neye meraklıysa,hangisinde ustaysa forumdada o konularda paylaşımda bulunuyor.A kişisi sadece tüfeklere meraklı oldugu için forumda satılık tüfekler bölümünde paylaşımlarda bulunur.B kişisi köpeklere meraklı oldugu için köpekler bölümünde,kimiside sadece kendi bölgesinin avcılarının bölümünde paylaşım yapar.Bence her bölüme sadece moderatörler müdahil onlarında görevi bu.Forumda herkez istedigi bölümde istediğini (forum kuralları içerisinde) paylaşır,yorumlar.Benim sevmedigim yada ilgi alanımın dısında bir konu olmazsa ben yazmam okur gecerim.Ama birilerinin ilgisini ceker,meraklısı vardır.
Ama sanırım aynı konuların yada aynı özelliklerin sürekli farklı konu baslıklarında olması biraz paylaşımcıları bıktırıyor.
Ben olsam bi konu acarım,köpeğimle ilgili köpeğimin resmini,fermasını,özelliklerini hepsini aynı konuda paylaşırım süreklide konumu güncellerim,sadece bana ve köpeğime ilgi duyanlar girer yorumlarını yapar,bence cokta güzel özgür bir paylaşım olur.