Gönlüne göre av partneri bulmana çok sevindim Mehmet umarım uzun yıllar keyifli avlar yaparsınız ..Özcan abiye selam..
tesekkür ederim faruk kardesim ..insallah..aleyküm selam..
Serayla inşallah daha güzel avlar yaparsınız Mehmet bey maşallah çok güzel bir dişi....
saol mustafa kardes..iyi dileklerin için tesekkür ederim..selamlar..
sera ile uzun yıllar avlanmanızı temenni ederim
tesekkür ederim cengiz kardes ALLAH RAZI OLSUN..
SERA,SERA,SERA mükemmel bir avcı çokiyi bir damızlık harika bir anne,onunla yaptığımız avları unutmam mümkün değil daha önceki konularda bahsettim tekrar yazıyorum üç sezon avlandım Sera ile hangi avda olursa olsun vurulan hiç bir avı merada bırakmamıştır,komple bir avcı bütün av meziyetleriyle bezenmiş bir Pointer.
Tekrar hayırlı olsun Mehmet kardeşim uzun yıllar avlanmanız dileğiyle..Selamlar...
SAOL NUSRET ABİ.. dediğin bütün meziyetleri gördüm sera da.. tahminen bu sezon beni eğitecek
tek sorunumuz o kadar zaman gecti sanki bana hala daga cıktıkmı benim dediğim olur der gibi bakıyor
ama zamanla oda gececek .. işi bilen profosyönel avcı köpege hükmetmek cok zor, ama zaman gerekiyor..insallah güzel bir sezon gecirecegiz.. bu güzelliği sahiplenmeme sebeb oldugun için tesekkür ederim abi.. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN. SELAMLAR