Gönderen Konu: dream alfa oglu alfa büyüyorrr 8 aylık oldu YENİ RESİMLER EKLEDİMM  (Okunma sayısı 12141 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
 slm abiler arkadaslar köpeğim büyüyor şuan hattinden fazla işler yapıyor yarışmalara az kaldı meraların tozunu attırcaz alfayla herkeze saygılar slmlar iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorummm...
   ;)
   :D
   :)
   ;D
   ::)
   :-*
   :P
  ???
;)
  ;)  
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2011, 16:44:13 Gönderen: Murat SUVAY »
Murat SUVAY
1986 / iZMİR -- KARŞIYAKA
Tel:05306663323

Çevrimdışı Sercan SAYIN

• Müdavim Üyemiz
  • hunter
murat dream çok güzel maşallah bu köpek koşar kardeşim ben sana söyleyim istikrarlı bir yapısı var birlikte bol avlı yıllar dilerim selamlar
Sercan SAYIN 05467746487
1982 Lüleburgaz KIRKLARELİ

picture uploading

Çevrimdışı Mustafa YILDIRIM

• *
Kan sağlam inşallah iyi bir eğitimle gönlünce olur kardeşim...

windows screenshot

Mustafa YILDIRIM
1980-Kayseri-Sivas

Çevrimdışı İrfan GÜNAL

• Müdavim Üyemiz
maşallah Murat köpeğin çok güzel gönlüne göre olur inşallah
İrfan GÜNAL
1977-Çanakkale

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
yorumlarınız için gerçekten
sagolun bu yavrunun ismini degiştirmem lazım rüzgar koymam lazım hergün 2saat itman yapıyor yüzüyor koşuyor agırlık taşıyor bisikleti çekiyor av meralarına çıkmaya başladı 2ci seferinde fermalarında bıldırcın vurmaya başladı çok fazla kokuya sahip bir köpek ferması olsun geziş sitili olsun harika yorulmak bilmeyen bir yavruya sahibim.
Burdan rıza destanoğlu ve nusret kaya abime gerçekten çok ama çok teşekkür ederim nusret abi söylediklerini teker teker yaptım ve meyvalarını ferma olarak görmeye başladım abi DELVENTO kanına bayılıyorum tekrar sagolun.
İzmir karşıyakadan slmlar..
Murat SUVAY

Çevrimdışı Mehmet KUYUCU

• *
  • denizkızı pet shop
masallah murat canavar olmuş .. cabalarsan meyvesini  yersin kardes..insallah basarılı olursun..yarışma düşünüyorsan şimdidden pek ava sokma derim..selamlar..
Mehmet KUYUCU-denizkızı pet shop 1980  UŞAK

Çevrimdışı Mahir İNCİ

• *
maşallah murat kardeşim serpilip büyüyor av yapması gayet doğal kanı süper bir kan daha nice fermalarında av vurman dileğiyle selamlar
Mahir İNCİ
1965 TAVŞANLI
KIF POİNTER IRK DERNEĞİ KÜTAHYA ŞUBE BAŞKANI
05308844198-05456215112

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
mahir abim mehmet abim yorumunuz için sagolun.
Murat SUVAY

Çevrimdışı Eşref YILDIZ

• *
  • POİNTER HERZAMAN :)
kardesim emek ettıgın herseyin karsılıgını alırsın merak etme
masallah zten gıttıkce guzellesıyorr allah nazardan saklasın
ESREF YILDIZ SAMSUN CARSAMBA 1987

resim yülke

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
sagol e$ref kardeşim gerçekten söyledigin gibi oluyor. Allah herkezin gônlüne göre versin kardeşim.
Murat SUVAY

Çevrimdışı Mustafa GÖKKAYA

• Müdavim Üyemiz
Koşmaya çok müsait bir morfolojiye sahip,iyi bir eğitimle üstün bir pointer olmaya aday,,,
www.facebook.com/setterbartin
Setter mi? Tabi ki Setter..!
İyinin düşmanı ,ondan daha iyisidir..!
 MUSTAFA GÖKKAYA-1985/BARTIN-Kozcağız [email protected]

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
murat pointerin şahane görünüyor maşallah... birazcık göz rengi açık,buda standartlarda kabul edilebilir yazıyor sorun degil yani.... avdada başarılı olursa bundan iyisi şamda kayısı olur artık....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
birol abi mustafa ustam sagolun yorumlarınız için gerçekten çok iyi bir avcı olacak namussuz inşallah böyle devam eder elimden geldince egitim idmanlarını yaptırıyorum günde en aşagı 2km yüzüyor 1saat kumsalda koşuyor ve yarışma hazırlıkları hergün inşallah beni mahçup etmez sizlere.
Murat SUVAY

Çevrimdışı Mustafa GÖKKAYA

• Müdavim Üyemiz
murat pointerin şahane görünüyor maşallah... birazcık göz rengi açık,buda standartlarda kabul edilebilir yazıyor sorun degil yani.... avdada başarılı olursa bundan iyisi şamda kayısı olur artık....
Birol abi biliyosun Liver larda bu göz rengi makbul,kabul görüyor yani,diğer renk köpeklerde gözler ve burun tamamen siyah olması isteniyor,ama liver başka:) biliyosun ben de liver hastasıyım:)
www.facebook.com/setterbartin
Setter mi? Tabi ki Setter..!
İyinin düşmanı ,ondan daha iyisidir..!
 MUSTAFA GÖKKAYA-1985/BARTIN-Kozcağız [email protected]

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Birol abi biliyosun Liver larda bu göz rengi makbul,kabul görüyor yani,diğer renk köpeklerde gözler ve burun tamamen siyah olması isteniyor,ama liver başka:) biliyosun ben de liver hastasıyım:)

adaş net bilgim yok,liver lardaki göz rengi hakkında açık renk pointerlerde diye bir tabir vardı yanlış hatırlamıyorsam....  avcılar arasında tercih ediliyor olabilir, hangi taraftan bakılırsa bakılsın göze hitap eden bir pointer maşallah.....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
Maşallah bence gelişimi çok güzel. Umarım verdiğin emeklerinin karşılığını fazlasıyla alırsın..
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
tüm yorumlar için gerçekten sagolun şimdi geldim denizden idmandan köpegimi yine 3km kosturdum 2km yüzdürdüm birazda yarışma egitimi yaptık her geçen gün dahada iyi oluyor gerçekten tüm yorumlarınız icin sagolun. Evet bende liver hastasıyım kaçtane bu tip liver gördüysem gôz renkleri hemen hemen açıktı daha 8aylık ama 59cm boyu ne vucudunda ne dişlerde ne başka yerlerinde bozukluk var inşallah böyle devam eder sagolun.
Şimdi bu liverin yanına yakışan yine böyle iyi bir kan dişi istiyorum inşallah güzel bir dişiye sahip olurum.
İzmir karşıyakadan slmlar.
Murat SUVAY

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Muratım ben bu köpeği beğenmedim. Boyu posu endamı kötü. Bak demedi deme en fazla 20-30 şampiyonluğu kazanır bu köpek :)
Kardeşi bende biliyosun daha 7 aylık iken merada 2 köpeği sahipleri bıraktı bunun avını görünce. Bu güne kadar it bakıyomuşuz dediler :)
Kardeşim nasıl bir kan varsa bu köpeklerde daha yaşında değiller usta köpeklere ders veriyorlar. Önünde 100 civarı bıldırcın vuruldu benimkinin.
İnşallah seninde gönlündeki köpek olur. Eğitime devam kardeşim durmak yok hep ileri.
İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
sagol yorumun için ibrahim ustam gerçekten öyle ben böyle yavru görmedim 30 40adıma kokuya dönüyor fermaları hızı yorulmak bilmeyişi azmi hırsı bu köpek beni resmen cezbediyor allah herkezin gönlüne göre versin ustam inşallah güzel bunun yanına bir dişi bulucam.
Murat SUVAY

Çevrimdışı Aydın BODUR

• *
maşşallah güzel köpek avı bol olsun
Aydın BODUR 0532 424 50 41
1973-mavikent Antalya

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
ahmet usta bende öyle yapmaya çalısıyorum elimden geldince hergün 2saat ayırıyorum köpegime inşallah iyi yerlere varcaz alfayla beni inşallah sizlere mahçup etmicek yorumunuz için sagolun.
Murat SUVAY

Çevrimdışı Emin VURAL

• Onursal Üyemiz
maşallah murat kardeşim serpilip büyüyor av yapması gayet doğal kanı süper bir kan daha nice fermalarında av vurman dileğiyle selamlar

• Le Fusil Darne Saint-Etienne V 19 Paris France

Çevrimdışı Volkan EDREMİT

• *
Maşallah 41 kere...
Volkan EDREMİT
1984 MANİSA/Akhisar

Çevrimdışı Murat SUVAY

• *
  • keklik avcısı
sagolun bu güzel yorumlarınız için bende burdan nusret kaya ve rıza destanogluna teşekkür ederim bu güzel yavruyu kazandırdıkları içın.
Murat SUVAY

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
murat kardeşim rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin biliyorum ve hissediyorum ki köpeğini çok seviyor ve onunla çok ilgileniyorsun inşallahki bu kadar ilgi ve emeğinin karşılığını alacaksın.çünki emek olmadan hiç bir şey olmaz at sahibine göre kişnermiş.selamlar.

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116