Hakan bey samimiyetimle söylüyorum beni tatmin etmiyor helede photoshop benzeri programlarda yaptıkları resimler anlatmaları hiç gitmiyor bu konuda en güzel tanıtımın beretta xplor a 400 için yapıldığını söyleyebilirm hernekadar görsel sunumla hazırlanmış olsalar bile... dediğiniz gibi bizden iyi olduklarını kesin çünkü onlar tüfek yapıyorken biz tüfeğin ne olduğunu bile bilmiyorduk bir kaç istisnada ben sıralayayım beretta 391 her nekadar iyi deselerde (bence iyi) kaşık problemi grupman bozukluğu vs.. remington 1187 kaya gibi görünüşün altında langır lingir bir tüfek oring yırtılmaları bi kenara atıyorum.. ama size ne söylersem söyleyeyim yerli bir tüfek grupman ve sağlamlık konusunda kendini kanıtlamadıkca sizide benide tatmin etmez..
FERHAT BEY yerli tüfek işi ülkemizde gerçekten şans işi ,, bence bir av tüfeğinde namlu o silahın herşeyi ,, eğer şansınız varda iyi bir namluya denk gelirseniz ,, mekanizma kaynaklı olası problemler bir şekilde çözülür ancak namlusu kalitesiz bir tüfeğe yapılabilecek bir şey yok ,, işte bende o yüzden 2005 yılından bu yana kullandığım HATSAN LUGER,in performansından oldukça memnunum ,, ayrıca bu güne kadar gözlemlediğim türkiyedeki üreticiler içerisinde belli bir standart yakalamış ve çok az sorun çıkaran silahlar üretir durumdalar ,, HATSAN kullanan bir avcının silahımı satacağım dediğini hiç duymadım hatta sitemizde bile satılık ilanlarında hemen hemen hiç görmedim .... bence bu durum bir tesadüf değil diye düşünüyorum....