bakın arkadaşlar üstüme alınmalımıyım bilmiyorum,fakat ben atadan dede,den bana miras kalan bir hobi,dir avcılık,secereli yok kupalı yok bilmem neli köpekler nerde,bırakalım bu gebe tartışmaları sen video atıyorsan bizde yorumumuzu yapıyoruz güzelliğinden bahsediyoruz,secereli köpeklerin tr,ye girmesinden kimse zarar görmez kanı iyi olan köpek tr,ye girsi komşuda pişer bizede düşer,ata sözü ne kadar doğrudur,birol ne güzel yazmış eğer avrupadan köpek girerse yakın akraba eşleşmeleri olmaz güzel kanlar üretilip türk avcısının hizmetine girer,daha 10 yıl önce biz çekecek erkek köpek bulamayıp mecburen akraba eşleşmeleri yapıyorduk,şimdi hangi köpeğe çeksek diye düşünüyoruz.güzel kanları tr,ye getirip her ne olursa olsun hizmet eden arkadaşları rencide etmeyelim.o arkadaşların içinde avcı olmayan avlanmayan yoktur.sen at videolarını cengizim helal olsun bizde seni metiyeli yazılarla her zaman destekliyelim. ha gel misafirim ol beraber avda gidelim benim videolarıda çekersin telde söylediğim gibi ben kekliğe ferma veren köpeğimin videosunu çekmek yerine o hazzı yaşayıp tüfek atmak isterim,ha kameraman tutacak parayı bulursam ne ala ozaman bak ne videolar yaparım.ama zaten bitaap düşüp üç beş keklik bulmuşum videomu gelir benim aklıma vlanmaktan başka bir şey düşünemem,senden ricam kalp kırma herkesin köpeği kendine güzel kardeşim hiç kimsenin köpeğini sevmek zorunda değilsin,boş ver herkes eşşeğini bildiği gibi gütsün üzme tatlı canını kardeşim.