Gönderen Konu: EY BENİM MEMLEKETİMİN ŞAMPİYON KÖPEKLERİ ŞUAN NERLERDESİNİZ!!!  (Okunma sayısı 45493 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan AKMAN

• Müdavim Üyemiz

Serkan bey,Senin bu görüşüne tamamen katılıyorum.
Bence İYİ Bir köpek hem gerekli sınavlarını  yapar hemde 
sahibine muhteşem avlar yaşatır.
Eğer Düzgünse ve şişirilmemiş ise.

Hiç kimse Bence Kimsenin dolmuşuna binmesin aklını çalıştırsın  eğerki güzel bir
yavru almak istiyorsa takip etsin ve defalarca takip etsin hatda varsa bir önceki
batın kardeşleri nasılmış onları araştırsılar sorsunlar  çünkü bazı iyi av yapan
köpekler çok iyi damızlık olmayabilyorlar.Doğru kişi ve doğru
annen ve babadan ihtiyacı olan köpeği alsın ve kimsenin süslü sözlerine inanmasın.
Avcı oalcak bir köpek kesinlikle ataları sürekli ava giden bir köpekten olsun.
Başka ihtiyacı yani av dışı  olan varsa amacına uygun alsın.

Saygı ve Selamlarımla
Mehmet Derebağ
sn.mehmet beyin görüşlerine katılıyorum ... şahsen ben hem av hemde show ve yarışmalar için köpek besleyecek olsam TURGAY SULU DOSTUMUZDAKİ GİBİ BİR DD( BODO),,sadece av yapacaksam yine turgay sulu beydeki gibi bir DD( TANK ),, sadece görsellik,, show ve yarışma peşinde koşacaksamda yakışıklı bir pointer beslerdim.....
Hakan AKMAN
1970 ANKARA / AFYONKARAHİSARC:\Users\2012\Pictures\photog254iw0.jpg

Çevrimdışı Murat PAMUK

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *

güzel paylaşım tebrik ederim muratcığım diğer pointerlerininde videolarınını keyifle izlemek isterim.bu ülkede şampiyon köpek soyundan köpekler birtek siz de yok zannederim.

Cengiz bey bir tek şampiyonlar soyundan bende var diye kelime kullanmamış murat bey  bu kelimeyi üreten sizsiniz.
Ama sadece nerede şampiyonlar deseydiniz bir çok kimse alınabilirdi. Murat beyin yukarıdaki kırmızı maddeler halindeki alıntıları hedef kitlesini küçültüyor ve belli başlı kimseleri adres gösteriyor.
Sitemizde bir çok üyemizde muhteşem köpeklere sahipler ama milletin gözüne sokmuyorlar usulunce ve gerektiginde istekleri dogrultusunda paylaşımlarını yapıyorlar , millete rest çekiyorsunuz ama bu restlere cevaplar gelmeye başlayıncada sıkışıyor ve hedefi şaşırtma teknikleri uyguluyorsunuz. Yukarıdaki bir çok mesajda abiler ve arkadaşlar iyimser yaklaşmış ama ben okuduğum kadarıyla resmen birilerini hedef almışsınız. İşlerim dolayısıyla pek sitelerede takılamıyorum avada gidemiyorum ama ufak tefekde olsa girip paylaşımlara bakıyorum. Daha 3-4 ay önce rüzgarın kızı dediğimiz pointeriniz arkasında cazgırlar gibi bağırıp jim carry'i bile geride bırakan komedi filminizin arkasından daha 3-4 tane bıldırcın videosunun akabinden bu işi kapmış üstat havalarında burada rest çekiyorsunuz. İyimser olmaya gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez. Abilerin  dediği gibi bıldırcın videosu çekmek kolay bir şey olmamasına karşın bıldırcına ferma verdirtmek ve bunu çekip rest çekmekte zor bir iş değil. Ayrıca hem videoların çekiliş kalitesi hem videodaki muhabbetler hemde köpeğinizin avdaki performansı rest çektiğiniz kadarda iddialı değil. Çünkü pointer demek uzun koku demek. Bu uzun kokuyu gösteren videolar ekleyin. Hem burnunun ucundaki fermalara bizim çukurovamızdaki çatalburun kırıkları yada ne kırığı bile belli olmayan köpekler bundan daha güzel fermalar veriyorlar. Kimsenin köpeklerine laf atmazdım ama sizin laflarınızdan sonraki mesajlarınız ve köpekleriniz inceleme gereksinimleri duydum. Şimdi sen neden milletin avukatlığına soyunuyorsunuz diye aklından bi şey  geçirebilirsinz. Sana bi zamanlar bir abimden duyduğum fıkrayı anlatayım. Koyun koştura koştura gidiyormuş. Bi ara kuyruğu kalkmış ve kıçı gözükmüş. Arkasındanda keçi geliyormuş. Ve kıkır kıkır gülüp koyuna "Kıçını gördüm" diye bağırmış ama bilmiyorki kendi kıçı 24 saat açıkta. O hesap rest çekiyorsanızda önce kendiniz  iddialı videolarla rest çekinde millet önce sizin  köpeğinizi görsün. Eminim o saydığın şampiyon soyundan gelen köpekler, kupaları ile övünen üstatlar bu mesajlarına baya bi gülüyorlardır. Çünkü ferma herşey demek değildir.
Murat PAMUK
1988 - Adana

Çevrimdışı Mesut KONYA

• *
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
tamamen katılıyorum selamlar
MESUT B. KARACİHAN
1985 KONYA/MERKEZ 
[email protected] 0535 259 44 61

Çevrimdışı Mustafa ERTAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCI AVINI ALIR...
Alıntı sahibi: Cengiz AKKIN üzerinde 24 Eylül 2011, 15:55:40

güzel paylaşım tebrik ederim muratcığım diğer pointerlerininde videolarınını keyifle izlemek isterim.bu ülkede şampiyon köpek soyundan köpekler birtek siz de yok zannederim.

Cengiz bey bir tek şampiyonlar soyundan bende var diye kelime kullanmamış murat bey  bu kelimeyi üreten sizsiniz.
Ama sadece nerede şampiyonlar deseydiniz bir çok kimse alınabilirdi. Murat beyin yukarıdaki kırmızı maddeler halindeki alıntıları hedef kitlesini küçültüyor ve belli başlı kimseleri adres gösteriyor.
Sitemizde bir çok üyemizde muhteşem köpeklere sahipler ama milletin gözüne sokmuyorlar usulunce ve gerektiginde istekleri dogrultusunda paylaşımlarını yapıyorlar , millete rest çekiyorsunuz ama bu restlere cevaplar gelmeye başlayıncada sıkışıyor ve hedefi şaşırtma teknikleri uyguluyorsunuz. Yukarıdaki bir çok mesajda abiler ve arkadaşlar iyimser yaklaşmış ama ben okuduğum kadarıyla resmen birilerini hedef almışsınız. İşlerim dolayısıyla pek sitelerede takılamıyorum avada gidemiyorum ama ufak tefekde olsa girip paylaşımlara bakıyorum. Daha 3-4 ay önce rüzgarın kızı dediğimiz pointeriniz arkasında cazgırlar gibi bağırıp jim carry'i bile geride bırakan komedi filminizin arkasından daha 3-4 tane bıldırcın videosunun akabinden bu işi kapmış üstat havalarında burada rest çekiyorsunuz. İyimser olmaya gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez. Abilerin  dediği gibi bıldırcın videosu çekmek kolay bir şey olmamasına karşın bıldırcına ferma verdirtmek ve bunu çekip rest çekmekte zor bir iş değil. Ayrıca hem videoların çekiliş kalitesi hem videodaki muhabbetler hemde köpeğinizin avdaki performansı rest çektiğiniz kadarda iddialı değil. Çünkü pointer demek uzun koku demek. Bu uzun kokuyu gösteren videolar ekleyin. Hem burnunun ucundaki fermalara bizim çukurovamızdaki çatalburun kırıkları yada ne kırığı bile belli olmayan köpekler bundan daha güzel fermalar veriyorlar. Kimsenin köpeklerine laf atmazdım ama sizin laflarınızdan sonraki mesajlarınız ve köpekleriniz inceleme gereksinimleri duydum. Şimdi sen neden milletin avukatlığına soyunuyorsunuz diye aklından bi şey  geçirebilirsinz. Sana bi zamanlar bir abimden duyduğum fıkrayı anlatayım. Koyun koştura koştura gidiyormuş. Bi ara kuyruğu kalkmış ve kıçı gözükmüş. Arkasındanda keçi geliyormuş. Ve kıkır kıkır gülüp koyuna "Kıçını gördüm" diye bağırmış ama bilmiyorki kendi kıçı 24 saat açıkta. O hesap rest çekiyorsanızda önce kendiniz  iddialı videolarla rest çekinde millet önce sizin  köpeğinizi görsün. Eminim o saydığın şampiyon soyundan gelen köpekler, kupaları ile övünen üstatlar bu mesajlarına baya bi gülüyorlardır. Çünkü ferma herşey demek değildir.

murat kardeşim sölediklerinin noktasından virgülüne kadar sana eksiksiz katılıyorum.

Cengiz bey istediğini elde edemedi gibime geldi bana çünkü muhabbete nerden girdi ve yazılan yorumlar karşısında sölediği sözleri değiştirmeye çalıştı yani diyeceğim sanırsam buda tutmaaaadı...

selamlar
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2011, 21:02:47 Gönderen: Mustafa ERTAN »
MUSTAFA ERTAN

Çevrimdışı Zeki BAKIRLI

• *
EY BENİM MEMLEKETİMİN ŞAMPİYON KÖPEKLERİ ŞUAN NERLERDESİNİZ!!! 

arkadaşlar siz bedava yorum yapıyorsunuz cengiz efendinin niyeti ortada ;D  hayırlı pazarlar cengiz ;D
adam pointer klübünde bile satlık diye vurguluyor örnek alınacak bir davranış
Değerli avcı dostlarım bildiğiniz gibi köpeklerimle yapmış olduğum avların genelini siz avcı dostlarımla paylaşmaya
çalışıyorum . Çok sevdiğim kardeşlerimin hatrına istememiş olmama rağmen ''LEYDİ''mi çiftleştirdim ve yavrulattım .
Açıkcası dışarıya yavru vermek istemememe rağmen düşündüm ki 1 tanede dışarıda yavrumuz olsun .Uygun fiyata(masrafına)
satışa koydum ve bazı arkadaşlar yanlış düşüncelere kapıldılar . İstedim ki verdiğim
avcı dostumda memnun kalsın arkamızdan dua etsin . Hiç bir yavru birbirinden farklı değildir
5 Yavrunun 5 ' ide birbirinden güzeldir .  kimsenin kafasında düşünce kalmasın.
Yavrular 04/07/2011 Doğumludur . Karşınızda ; Kızım ''LEYDİ''nin
80 GÜNLÜK SİLAH VE APORT EĞİTİMİ TAMAMLANMAK ÜZERE OLAN SATILIK YAVRUSU JET.

« Son Düzenleme: 24 Eylül 2011, 23:02:43 Gönderen: Zeki BAKIRLI »
Zeki BAKIRLI
1976-Afyon

Çevrimdışı Hasip ALPARSLAN

• *
konu ilk açıldığından beri takipçisiyim. polemik yaratmak ve art niyetli olarak açılmış bir konu olduğunu düşündüğüm için cevap yazmak istememiştim. ancak konu bi şekilde yurtdışından iyi kanları ülkemize kazandıran pointer üreticilerine gelmiş. diğer üreticilerle henüz tanışma fırsatım olmadı fakat Murat Akgün ü yakından tanıyan biri olarak bu eleştirilerin en azından onun için geçerli olmadığını çok iyi biliyorum. zaten bunu Cengiz bey de anlamış olacak ki mesajların rengi giderek değişmiş. iyide olmuş bence gri tonlara gerek yok. ya beyaz olmalı yorumlar ya siyah. üstü kapalı laflarla, gizli imalarla bi yere varamayız. konunun netleşip açığa kavuşturulması güzel olmuş. bu arada bu benim görmediğim bi videoydu. Anta nın maşşallahı var Murat abi...
Hasip ALPARSLAN
1987 ISPARTA

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
EY BENİM MEMLEKETİMİN ŞAMPİYON KÖPEKLERİ ŞUAN NERLERDESİNİZ!!! 

arkadaşlar siz bedava yorum yapıyorsunuz cengiz efendinin niyeti ortada ;D  hayırlı pazarlar cengiz ;D
adam pointer klübünde bile satlık diye vurguluyor örnek alınacak bir davranış

hahahahhahahhhahahahahaah huuhuuuuuhuhuhuuuuuuuuu             aslanlarııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm     beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
konuyu şahsileştirmek başka yerlere çekmek isteyenlere ve benim üzerimden reklam yapmaya çalışanlara gülüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm pisokolojik baskı yapmaya çalışanlarada gülüyorum.hahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ REKLAM REKLAMDIR DEVAMMMMMMMMMMMMMMMMM :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

« Son Düzenleme: 25 Eylül 2011, 00:42:35 Gönderen: Cengiz AKKIN »

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• Müdavim Üyemiz
  • Hasan ARSLAN (ozi67)
şampiyonların torunu AŞİL DEL AKGÜN 5'5 ayında bıldırcın avımdan foto                                                                   international shampion BREK   TEKİLA DELLA PORPORA LAVARO kanı yüksek italyada mera şampiyonlukları olan birkan                                                            buda oğulları BASKO DEL GALEAZZO                                                                            buda NİTRO DEL AKGÜN                                       buda yeni silahım AŞİL BASKO ve NİTRO yavrusu
« Son Düzenleme: 25 Eylül 2011, 02:02:09 Gönderen: Hasan ARSLAN »
Hasan ARSLAN  
1979 ozi67 ZONGULDAK 

Çevrimdışı Erhan ACAR

• Müdavim Üyemiz
Polemik yaratmak için bu tarz konular açmak bence yanlış...
Ne kimse av videosu çekmiyor diye kötü bi avcı, Ne de kimse köpeğinin videosunu çekmiyor diye yada paylaşmıyor diye elindeki köpeği kötü av yapıyor..... ,
Ben yurt dışından bir sürü secereli köpekler getirdim, gelmesine vesile oldum... hepside birbirinden güzeller ve mükemmel avlar yapıyolar.. tabi yetiştirici hataları ile katledilen cevherlerde oldu...
Benim köpeğim de yurt dışı secereli diye bu konuya cevap yazma gereği duydum.. Bizi bilen tanıyan bilir, !
Şuan uzaklardayım terör bölgesinde rahat av yapamıyorum, bu demek deil ki av yapmıyoruzz, kuşun kralını vuruyoruz.....  yada fırsat olmadı... yanlız olduğum zaman istediğim videoyu çekemediğim de oldu...
Aslında kimseye bişey ispat etmek gibi bi derdimde hiç olmadı,
Ama istersen Cengiz hazırla köpeğini.. Ben Bellayı göndercem zaten bi dostuma... bi gün bi yarışmada karşılaşırız muhakkak, bak gör neleri var......
Şunu asla unutma Elde Bulunan Beyde bulunmaz...!!!!
Erhan ACAR
BODRUM MUĞLA/İstikamet Diyarbakır

[url=ht

Çevrimdışı Emrah ERDAL

• *
Hemşerim şahsım adına inanıyorum ki bu konu genel açılmış bir konudur ve ülkemize giren bütün ırk köpekler için genel bir konudur. Ben de isterim ki bu tür görüntüler sadece arşivinde kalmasın. Bizlerlede paylaş ki elinde  bulunan bu şampiyon köpeklerin ne işler çıkardığını tüm Türkiye görsün ve bu damızlıklardan yavru edinsin.

Bu arada güzel ferma ve ardından gelen güzel bir atış. PAYLAŞIMLARININ DEVAMINI DİLERİM...

Acaba yazsam mı, yazamasam mı diye muallakta kaldım ama yukarıdaki "bu konu genel açılmış bir konudur ve ülkemize giren bütün ırk köpekler için genel bir konudur" ibaresini görünce yazmaya karar verdim. Sezon öncesinde köpeğim ve verdiğim yavruların yarışmalarda bir çok fotoğrafları var. Yeşil tarlada video paylaşımımız da oldu. Belki de benden bahsediyorsunuzdur. ;D

Geçen sezon sonu üzücü bir şekilde ölen köpeğim Rita'yı Türkiye'de bir üreticiden aldım. 2 aylıktan itibaren benimle birlikte ava soktum. Köpeğimin sadece üretilebilir olduğunu ispatlamak için ırk standardı tespitine soktum. 2 yaşını geçtikten sonra Antalya'dan Turgay abinin Köpeği Bodo ile eşleştirdim(eşleşmenin maliyeti ile yurtdışından bir köpek getirebilirdim). Doğum normal olarak gerçekleşmeyince(yavrular aşırı büyüktü) köpeği sezeryanla ameliyat için Ankara Veterinerlik Fakültesi'ne getirdim. Sezeryanla doğan yavrulara 20 gün evde baktım. 2-4 aylık arasında olan yavruları(biri hariç,hediye edildi) üzere 700-1500TL arasında, köpeklere iyi bakacağına inandığım arkadaşlara sahiplendirdim(şecere belgeli ve micro-chipleri takılı olarak).

Rita'nın hazin ölümüden sonra sevgili Erhan Özen abime verdiğim yavruyu(Adoff vom Beypazarı) masraflarını ödemek koşuluyla geri aldım ki Allah bin razı olsun. Köpeğe kısa sürede ithaat eğitimlerini vererek ırk standartları yarışmalarına soktum. Katıldığı yarışmaların hepsinden Mükemmel notu aldı. Bir kaç tane de vitrinde duran kupamız var. Av sezonu yaklaşınca av eğitimi başladı ve o tarihten itibaren yarışma olayı son buldu. Bu arada yarışmalara ve sınavlara katılan kardeşlerinin tamamı da geçer not ve bir çok kupa aldılar.

Hem ölen köpeğim Rita, hem de şu an ki köpeğim Adoff'un her avına en azından fotoğraf makinası götürmeye çalıştım. Bunu her hangi birine birşeyler ispatlamak adına değil arşivimde benim avımı zevkli kılan dostlarımdan bir hatıra kalsın diye yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Ben bunları izlerken zevk alıp onları yad ediyorum ve dostlarımla da bu anları paylaşmaktan zevk alıyorum.

Şunu da belirtmek isterim ki şu anda elimde dişi köpeğim yok ve üretim yapmıyorum. Kafama göre bir dişi bulduğumda bu işi yeniden yaparım ama kar etmek için değil Türkiye'de iyi kan köpeğin çoğalması için. Verdiğim tüm yavruların da arkasındayım ve hemen hemen hepsinin sahipleri ile irtibat halindeyim. Sanırım doğru bir iş yaptım ki hala hem Türkiye'den, hem yurtdışından bir çok kişi arayıp yavru talebinde bulunuyorlar.

Neyse sizle rahmetli Rita'nın videolarından bir kısmını paylaşıyorum ağzımız tatlansın bari. Adoff'un şansına bu sene kameraman bulamıyorum ama söz yakında bir çok videosunu buradan paylaşmaya başlayacağım, şimdilik fotoğraflar ile idare edin.

Rita vom Beypazarı

Adoff vom Beypazarı

« Son Düzenleme: 25 Eylül 2011, 11:33:59 Gönderen: Emrah ERDAL »
Emrah ERDAL
1980-Ankara

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
Acaba yazsam mı, yazamasam mı diye muallakta kaldım ama yukarıdaki "bu konu genel açılmış bir konudur ve ülkemize giren bütün ırk köpekler için genel bir konudur" ibaresini görünce yazmaya karar verdim. Sezon öncesinde köpeğim ve verdiğim yavruların yarışmalarda bir çok fotoğrafları var. Yeşil tarlada video paylaşımımız da oldu. Belki de benden bahsediyorsunuzdur. ;D

Geçen sezon sonu üzücü bir şekilde ölen köpeğim Rita'yı Türkiye'de bir üreticiden aldım. 2 aylıktan itibaren benimle birlikte ava soktum. Köpeğimin sadece üretilebilir olduğunu ispatlamak için ırk standardı tespitine soktum. 2 yaşını geçtikten sonra Antalya'dan Turgay abinin Köpeği Bodo ile eşleştirdim(eşleşmenin maliyeti ile yurtdışından bir köpek getirebilirdim). Doğum normal olarak gerçekleşmeyince(yavrular aşırı büyüktü) köpeği sezeryanla ameliyat için Ankara Veterinerlik Fakültesi'ne getirdim. Sezeryanla doğan yavrulara 20 gün evde baktım. 2-4 aylık arasında olan yavruları(biri hariç,hediye edildi) üzere 700-1500TL arasında, köpeklere iyi bakacağına inandığım arkadaşlara sahiplendirdim(şecere belgeli ve micro-chipleri takılı olarak).

Rita'nın hazin ölümüden sonra sevgili Erhan Özen abime verdiğim yavruyu(Adoff vom Beypazarı) masraflarını ödemek koşuluyla geri aldım ki Allah bin razı olsun. Köpeğe kısa sürede ithaat eğitimlerini vererek ırk standartları yarışmalarına soktum. Katıldığı yarışmaların hepsinden Mükemmel notu aldı. Bir kaç tane de vitrinde duran kupamız var. Av sezonu yaklaşınca av eğitimi başladı ve o tarihten itibaren yarışma olayı son buldu. Bu arada yarışmalara ve sınavlara katılan kardeşlerinin tamamı da geçer not ve bir çok kupa aldılar.

Hem ölen köpeğim Rita, hem de şu an ki köpeğim Adoff'un her avına en azından fotoğraf makinası götürmeye çalıştım. Bunu her hangi birine birşeyler ispatlamak adına değil arşivimde benim avımı zevkli kılan dostlarımdan bir hatıra kalsın diye yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Ben bunları izlerken zevk alıp onları yad ediyorum ve dostlarımla da bu anları paylaşmaktan zevk alıyorum.

Şunu da belirtmek isterim ki şu anda elimde dişi köpeğim yok ve üretim yapmıyorum. Kafama göre bir dişi bulduğumda bu işi yeniden yaparım ama kar etmek için değil Türkiye'de iyi kan köpeğin çoğalması için. Verdiğim tüm yavruların da arkasındayım ve hemen hemen hepsinin sahipleri ile irtibat halindeyim. Sanırım doğru bir iş yaptım ki hala hem Türkiye'den, hem yurtdışından bir çok kişi arayıp yavru talebinde bulunuyorlar.

Neyse sizle rahmetli Rita'nın videolarından bir kısmını paylaşıyorum ağzımız tatlansın bari. Adoff'un şansına bu sene kameraman bulamıyorum ama söz yakında bir çok videosunu buradan paylaşmaya başlayacağım, şimdilik fotoğraflar ile idare edin.

Rita vom Beypazarı

Adoff vom Beypazarı

tebrik ve teşekkür ederim erdal abi videolarını bir bir keyif alarak izledim helede o keklik fermalarını ve harıltısını duyunca kendime geldim.dedim kendi kendime iyiki böyle bir konu açmışım yoksa erdal abinin bu güzel videoları sadece arşivinde saklı kalacaktı.bu güzel videoları bizlerle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim.iyiki de sizde üstünüze alınmışsınız alınmasanız nasıl izleyecektik bu görüntüleri. ;) :D

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Zeki BAKIRLI

• *
konuyu şahsileştirmek başka yerlere çekmek isteyenlere ve benim üzerimden reklam yapmaya çalışanlara gülüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm pisokolojik baskı yapmaya çalışanlarada gülüyorum.hahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahhahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ REKLAM REKLAMDIR DEVAMMMMMMMMMMMMMMMMM :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

hahahahhahahhhahahahahaah huuhuuuuuhuhuhuuuuuuuuu             aslanlarııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm     beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 

UTANMAYI BİLMEYENLER GENELDE GÜLERLER ;D ;D ;D ;D ;D ;D SENİN GİBİ DEVAMMMMMMM
Zeki BAKIRLI
1976-Afyon

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz

UTANMAYI BİLMEYENLER GENELDE GÜLERLER ;D ;D ;D ;D ;D ;D SENİN GİBİ DEVAMMMMMMM

bakın sizde gülüyorsunuz sizde benim gibi utanmayı bilmeyenlerdesiniz heralde yada bütün gülenler utanmayı bilmiyor galiba hahahahaha ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bağri saçma sapan yazıpta elaleme kendinizi güldürmeyin zeki beyyyyyyyyy ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz

Rita vom Beypazarı

Adoff vom Beypazarı

Emrah Bey sizi tebrik ederim,  üretici olmadığınız halde bu işi titizlikle yaptığınız, köpeklerinizin kalitesi ve videolar harika....

Umarım bu video paylaşımları, konunun da etkisiyle artar ve de büyük emek ve masraflarla getirilen o şampiyon köpekleri izleme fırsatı buluruz...

Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı Volkan EDREMİT

• *
Evinde yatan yatıyo ava çıkan çıkıyo size ne kardeşim milletin köpeklerinden adam evindede yatırır arazidede çokmu meraklısınız elalemin şampiyon köpeklerine sen bak kendi köpeğine milletin şampiyon köpeğinden sanane naparsa yapsın ne kadar saçma bi konu açmışsınız.herkez köpeğini ispatlamak zorunda değil o köpekle sen değil sahibi avlanıcak bide alay edercesine gülmeler kardeş sen köpek işine girme bişey anlamıyon.ilk zamanlardaki videolarında bile köpeğe heycan panikten başka yaptığın bişey yok.
Volkan EDREMİT
1984 MANİSA/Akhisar

Çevrimdışı Çağlar ŞENKIR

• *
Konunun amacını hala çözemedim bu konuda bağzı kişiler rant çabasında gözüküyor ilerliyen zamanda neler ortaya çıkacak bakalım
[/url]
1989-Muğla Milas

Çevrimdışı İbrahim ÖZEL

• *
Arkadaşlar alıntı yaparken bol resimleri atmanıza gerek varmı aynı resimler sayfaları alıyor konu özünden çıkıyor.
Bu arada cengiz polemiğe girme tuncay abi 10 gün cezayı yapıştırıyor acımadan dikkat et kardeşim :)
Benim konu hakkında silinen sadece konu hakkındaki düşüncelerimi yazmadan geçemicem konu dağılıyor çünkü.

Bence ülkemin avcıları artık uyanıyor. Kim ne yapmak isterse istesin eski devirler eskide kaldı. İnsanoğlunun özünde hep en iyisine ulaşma çabası her zaman en iyisinin bulunamaması ile sürüp gitmemişmidir. Şahsen ben artık hem federasyonun uygun gördüğü standartlarda bir av köpeğim olması hem av yapan anne babadan olması hemde meralarda kendisini kanıtlamış köpeklerin yavrusunu almayı tercih ederim. Köpek vardır avda kendisini kanıtlar ama boyu küçüktür kuyruk çıkımı yalnış yada kalındır yada dişi bozuktur şahsen ben bu köpekten istediği kadar süper avı olsun enik almam. Ben kuyuruğu diş yapısı bozuk olmayan boyu posu olan meralarda yada avlaklarda kendisini kanıtlayıp birçok köpekten üstün kokulu, ferma duruşuyla beklemesiyle tüfek korkusu olmamasıyla aportuyla kendisini kanıtlamış bir köpeğin eniğini almayı tercih ederim. İnsanlar bu tür köpek yetiştirmesi için uğraş veriyorlar emek ve para harcıyorlar. Afedersiniz ama o köpeğin pislediği yeri hergün temizliyorlar. Sorun o kişilere kendi çocuklarının altını değiştirmişlermi? İşte bu tür köpeklerin tabiki yavruları diğerlerinden daha değerli olmalı ve 5 lira verip sadece avı güzel şekli bozuk olan köpeğin eniğini alacağıma hem şekil hemde koku ve diğer özellikleriyle kendini kanıtlamış köpeklerden 15 lira verip enik almayı tercih ederim. Bir ayrıntı var bende. Bu tür köpeklerin direk eniklerini almak isterim. Torun tombalakları beni pek alakadar etmez. Sadece av artık geride kaldı hem av hem şeklin aynı anda olması ülkemin avcılarının hakkı olduğunu düşünmekteyim. Bu tür köpek getiren ve yetiştiren kişilere yazılanlarıda şiddetle kınarım. Yada altında ticaret yapma hissi ararım. Bu tür konu bence şampiyonların yada şampiyon çocuklarının video yada resimleri nerde diye atılsa insanlar polemiğe girmekten kaçınması yerine işte burda cengizim diyerek şimdi bu konu tahminen 10 sayfanın üzerinde olurdu. Şampiyon köpeklerin eniklerinin diğer ne olduğu belirsiz av yapan köpeklerin eniklerinden her zaman değerlidir olmak zorundadır ve olacaktır. Ülkemin avcısı her zaman ileri doğru gitmeli ve en iyisine layık görülmelidir.
İbrahim ÖZEL 05304684000
[email protected] 1976 Bursa-Adana  

Çevrimdışı Zeki BAKIRLI

• *
Evinde yatan yatıyo ava çıkan çıkıyo size ne kardeşim milletin köpeklerinden adam evindede yatırır arazidede çokmu meraklısınız elalemin şampiyon köpeklerine sen bak kendi köpeğine milletin şampiyon köpeğinden sanane naparsa yapsın ne kadar saçma bi konu açmışsınız.herkez köpeğini ispatlamak zorunda değil o köpekle sen değil sahibi avlanıcak bide alay edercesine gülmeler kardeş sen köpek işine girme bişey anlamıyon.ilk zamanlardaki videolarında bile köpeğe heycan panikten başka yaptığın bişey yok.

VOLKAN BEY SİZE AYNEN KATILIYORUM 

İYİ MAŞALLAH CENGİZ SİZE ; BU GICIK İFADEYİ KULLANMAMIŞ KULLANAMIŞ DEMEKKİ BİRAZ DOGRU YAZMIŞSINIZ.
Zeki BAKIRLI
1976-Afyon

Çevrimdışı Zeki BAKIRLI

• *
Arkadaşlar alıntı yaparken bol resimleri atmanıza gerek varmı aynı resimler sayfaları alıyor konu özünden çıkıyor.
Bu arada cengiz polemiğe girme tuncay abi 10 gün cezayı yapıştırıyor acımadan dikkat et kardeşim :)
Benim konu hakkında silinen sadece konu hakkındaki düşüncelerimi yazmadan geçemicem konu dağılıyor çünkü.

Bence ülkemin avcıları artık uyanıyor. Kim ne yapmak isterse istesin eski devirler eskide kaldı. İnsanoğlunun özünde hep en iyisine ulaşma çabası her zaman en iyisinin bulunamaması ile sürüp gitmemişmidir. Şahsen ben artık hem federasyonun uygun gördüğü standartlarda bir av köpeğim olması hem av yapan anne babadan olması hemde meralarda kendisini kanıtlamış köpeklerin yavrusunu almayı tercih ederim. Köpek vardır avda kendisini kanıtlar ama boyu küçüktür kuyruk çıkımı yalnış yada kalındır yada dişi bozuktur şahsen ben bu köpekten istediği kadar süper avı olsun enik almam. Ben kuyuruğu diş yapısı bozuk olmayan boyu posu olan meralarda yada avlaklarda kendisini kanıtlayıp birçok köpekten üstün kokulu, ferma duruşuyla beklemesiyle tüfek korkusu olmamasıyla aportuyla kendisini kanıtlamış bir köpeğin eniğini almayı tercih ederim. İnsanlar bu tür köpek yetiştirmesi için uğraş veriyorlar emek ve para harcıyorlar. Afedersiniz ama o köpeğin pislediği yeri hergün temizliyorlar. Sorun o kişilere kendi çocuklarının altını değiştirmişlermi? İşte bu tür köpeklerin tabiki yavruları diğerlerinden daha değerli olmalı ve 5 lira verip sadece avı güzel şekli bozuk olan köpeğin eniğini alacağıma hem şekil hemde koku ve diğer özellikleriyle kendini kanıtlamış köpeklerden 15 lira verip enik almayı tercih ederim. Bir ayrıntı var bende. Bu tür köpeklerin direk eniklerini almak isterim. Torun tombalakları beni pek alakadar etmez. Sadece av artık geride kaldı hem av hem şeklin aynı anda olması ülkemin avcılarının hakkı olduğunu düşünmekteyim. Bu tür köpek getiren ve yetiştiren kişilere yazılanlarıda şiddetle kınarım. Yada altında ticaret yapma hissi ararım. Bu tür konu bence şampiyonların yada şampiyon çocuklarının video yada resimleri nerde diye atılsa insanlar polemiğe girmekten kaçınması yerine işte burda cengizim diyerek şimdi bu konu tahminen 10 sayfanın üzerinde olurdu. Şampiyon köpeklerin eniklerinin diğer ne olduğu belirsiz av yapan köpeklerin eniklerinden her zaman değerlidir olmak zorundadır ve olacaktır. Ülkemin avcısı her zaman ileri doğru gitmeli ve en iyisine layık görülmelidir.
İbrahim abi başında beri bu polomikli konuyu takip ediyorum bu işi canı gönülden yapan arkadaşları karalayarak kendilerini bu işin üstadı göstermeye calışan insanları kınıyorum( ben bu işi yapmıyorum ben avcıyım diyen adam satlıklar kısmında köpek satmaz.)
Zeki BAKIRLI
1976-Afyon

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
VOLKAN BEY SİZE AYNEN KATILIYORUM  

İYİ MAŞALLAH CENGİZ SİZE ; BU GICIK İFADEYİ KULLANMAMIŞ KULLANAMIŞ DEMEKKİ BİRAZ DOGRU YAZMIŞSINIZ.

MEVLANAM NE GÜZEL SÖYLEMİŞ (Kor cehalet cirkeflestirir insanlari ! Suskunlugum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabim var... Lakin bir lafa bakarim laf mi diye, Bir de soyleyene bakarim adam mi diye.)BİZDE O HESAP HER YAZILANLARA CEVAP VERME TENEZZÜLÜNDE BULUNMUYORUZ GÜLÜP GEÇİYORUZ  ;) :D ;D
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2011, 00:36:59 Gönderen: Cengiz AKKIN »

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

Çevrimdışı Ersoy ALTINDİŞ

• *
  • ...BUCALI...
bak şimdi usta şimdi sana şu yarışmadan bu yarışmaya gidenlerde haklısın falan yazarlar bide gör bak ben ne gülerim o zaman :D ;D fotoğraf makinamızıda unutmayalım hani mazallah ;) :D
ERSOY ALTINDİŞ
...İZMİR....1976...    0536 47 47 543

Çevrimdışı Volkan EDREMİT

• *
Cengiz kardeşim akıllı ol baltanı taşa vuruyon kırarlar bak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Volkan EDREMİT
1984 MANİSA/Akhisar

Çevrimdışı Halil DUMAN

• *
  • SOLAK VURUCU
Maaşallah maaşallah güzel av olmuş Allah devamını getirsin
Halil DUMAN
1969 Eşme/UŞAK

TAŞ DUVARLAR SIKAR BENİ GÖNLÜM DAĞLARDA

Çevrimdışı Zeki BAKIRLI

• *

MEVLANAM NE GÜZEL SÖYLEMİŞ (Kor cehalet cirkeflestirir insanlari ! Suskunlugum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabim var... Lakin bir lafa bakarim laf mi diye, Bir de soyleyene bakarim adam mi diye.)BİZDE O HESAP HER YAZILANLARA CEVAP VERME TENEZZÜLÜNDE BULUNMUYORUZ GÜLÜP GEÇİYORUZ  ;) :D ;D

şuna bak başından beri çaz çaz yazıyor şimdi ASALATTEN bahsediyor SENDE ASALAET OLSA BÖYLE KENDİ REKLAMINI YAPMAK ADAM OLMAK İÇİN BÖYLE KONU AÇMAZSIN ... ASALETLİYMİŞ ;D
Zeki BAKIRLI
1976-Afyon