Ersoy Bey, konu hakkında bilgi sahibi olmadığınız, yazdıklarımı tam olarak okumadığınız anlaşılıyor.
Daha önce de konu açmıştım; kısa bir özet geçeyim.
İzne ayrılırken, Köpeğimi babama emanet bırakmıştım. Sıkı sıkı tembihlememe rağmen istenmeyen eşleşme gerçekleşti. Siteye de bununla ilgili konu açmıştım. Hamileliğin ilk haftası sonunda Önerilen yöntemlerden brini uyguladım ve köpeğim ölümden döndü. Köpeğini seven kimseye bunu tavsiye etmem.
Yavrular doğduktan sonra da Bedava yavru vermek isteyenler kısmına konu açtım, akşama kadar olumlu olumsuz tek bir cevap yok. Köpeğimi bundan önce FCI şecereli bir erkekle eşlemiştim ve pek çok hediye köpek isteyen olmuştu, Oturdum üşenmedim akşama kadar tek tek hepsine telefon açtım ama çoğundan olumlu cevap alamadım. Daha önce de belirttim bizim buralarda barınak olayı da yok.
Sonuç olarak ben bir çözüm yolu bulamadığım ve ilerde hepsini çöplüğe atmak zorunda kalmamak için yavruları uyutmak zorunda kaldım. Bu durumdan çok mutlu değilim, çektiğim vijdan azabını da anlatamam.
BEN PEŞİNEN PİŞMANLIĞIMI VE DUYDUĞUM VİJDAN AZABINI PAYLAŞTIM. BU TÜR DURUMLARLA KARŞILAŞAN BEN VE BENİM GİBİ ARKADAŞLAR İÇİN DAHA İYİ BİR ÇÖZÜM ÖNERİNİZ VARSA ORTAYA KOYUNUZ. LÜTFEN ELEŞTİRMİŞ OLMAK İÇİN ELEŞTİRİ DE BULUNMAYALIM.