Estetik fermalarıyla güzel bir drahthaar; avınız ve muhabbetiniz daim olsun..!
Serkan iyi dileklerin için teşekkür ederim.
maşallah ömrü uzun olsun güzel fermalar.
Nazım kardeşim teşekkür ederim.
Estetik fermalarıyla güzel bir drahthaar; avınız ve muhabbetiniz daim olsun..!
Hüseyin abi yorum ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.
güzel kareler avınız daim olsun
Ramazan abi teşekkür ederim.
emrah maşallah gayet güzel avınız ve muhabbetiniz daim olsun..!
Kemal abim yorum ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.
maşallah çok güzel fermalar. ömrü uzun avı bol olsun...
Mustafa kardeşim teşekkür ederim. İnşallah sizde köpeklerinizle benim kadar keyifli avlar yaparsınız.
Maaşallah çok güzel kareler, Allah daim etsin.Darısı benim başıma daha sezonu açamadık iş güç derken av kanım düştü iyice
Soner abi teşekkür ederim. Umarım sizde en kısa sürede sezonu açar bu güzel görüntüleri canlı olarak yaşamaya başlarsınız.
Kardeşim süper fotolar yakalamışsın harika kareler. Adoff'ta isim babası gibi acımasız duruyor sanki Çok daha mükemmel kareler yakalaman dileklerimle..
Zaman geçtikçe dahada harika olacaklar inş.
Rıdvanım kameraman bulamıyorum kardeşim. İnan bunlar kendi çektilerim. Yanımda birileri olsa ben daha neler çekeceğim.
Ben keklikte ne yapacak çok merak ediyorum açıkçası. Annesi gibi 100m üzeri fermalar görmek istiyorum.
Adoff acımasız değil aksine Bodo gibi sakin, sessiz bir drahthaar. Damarına iyice basılıncaya kadar elbette ki, o zaman işler değişiyor.
İnşallah bu sezondan sonra iyiden iyiye oturacaklar. Daha yaşları küçük gençliklerine veriyoruz.
MAŞALLAH EMRAH TÜYÜ KADAR BOL AVLAR ÇOK GÜZEL OLMUŞ ADOFF NİCE GÜZEL AVLARA RASGELE
BUNLAR AV MAKİNELERİ BOŞA FERMA YOK
Mustafa emin Arthur'da Adoff'tan aşağı kalmıyordur. Av resimlerini paylaşsanızda bizlerde keyif alsak.
SEVGİLİ EMRAH adoff,un kafası kuyruk tutuşu fermaları tıpkı babası BODO gibi birde kokusu onunki gibiyse eğer,, iyide eğitirsen uzun yıllar sana hizmet edecek çok güzel bir köpeğe sahip olmuşsun diyorum AFYONKARAHİSAR,DAN SELAMLAR VE RASTGELE......
Hakan abi söylediğin gibi Adoff'un tip ve karakteri tamamen babaya çekmiş. Çok ağırbaşlı efendi bir hayvan, beni hiç zorlamıyor. Annesi ve babasının kokuları iddaalı diyebileceğim kadar iyi olduğuna göre bizimkine de bulaşmıştır diye umut ediyorum. İnşallah keklik avında görmeye başlayacağız koku olayını.
Afyon'a selamlar..
Emrah çok güzel kareler maşallah. Köpeğinde çok güzel görünüyor babası gibi boylu bir köpek olacak gibi. Bol fermalı avlar dilerim. Selamlar
Emre abi teşekkür ederim. Boyu şu anda Bodo ile aynıdır, zaten bundan sonra da daha fazla uzamaz. Sizlere de bol fermalı avlar ve selamlar.
Maşallah Emrah çok güzel kareler. Bu görüntüler ilerde göreceklerimizin teminatı olsa gerek. İnşallah uzun yıllar sağlıklı sıhatli güzel avlar yaparsınız.
Orhan teşekkür ediyorum. İleride ne göreceğimizi şimdiden söylemek zor. İyi olacağını ümit ederek keklik avının açılmasını bekleyeceğiz. İyi dileklerin için de teşekkür ederim. Umarım sende köpeğinle birlikte uzun seneler güzel avlar yaparsın.
Emrah kardeşim maşallah çok güzel hareketler bunlar,bir DD ye yakışacak herşeyi yapmış.Allah uzun yıllar birlikte avlanmanızı nasip etsin.
Ufuk abi yorum ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Kerata şimdilik iyi gidiyor bakalım. DD'ye ne kadar yakıştığını keklik avında göreceğiz. Bıldırcın drahthaar için çerez, her ne kadar bizim buralarda bıldırcın avı zor olsada.
maşallah cok nefis görintüler.....
adoff un da avı bol ömrü uzun olur inşallah....
erdal sanada bu gibi mükembel avlar daim olsun rasgele......
Erol abi iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
İnşallah hepimiz için keyifli, kazasız belasız bir sezon olur.
Çok güzel fermalar, paylaşım için teşekkürler.
Ahmet abi beğenmenize sevindim, ben teşekkür ederim.
Emrah kardeşim drahthaarla av bi başka güzel degilmi....
bu hafta bizde güzel fermalar gördük divadan inşallah hep böyle olur
rastgele...
Ahmet abi Diva için geldiğinde bu köpeğin seni yanıltmayacağını söylemiştim. Benim en gözde yavrularımdan biriydi o. Sizlerin ağzından bu güzel yorumları duymak inanın beni çok mutlu ediyor. Ayrıca Diva'nın güzel ferma fotoğraflarını görmek için sabırsızlanmıyorum desem yalan olur.
Rastgele.