Maşallah Emrah kaldığın yerden devam ediyorsun,
Rita yı fizik olarak çok beğeniyordum
Adoff da gönlünce olmuş dostluğunuz uzun olsun inşallah ...
Tuncay hocam kaldığım yerden devam etmiyorum maalesef, sıfırdan başladım tekrar. Rita'nın bendeki yeri çok ayrı ve benimle birlikte mezara kadar gidecek. Adoff'da bu güzide kanları damarlarında taşıdığı için beni hiç üzmedi. İnşallah bu sefer uzun olacak Tuncay hocam..
Faruk bey teşekkürler.
Maaşallah Emrah abi inşallah annesini aratmaz . Avınız daim olsun rast gele ...
İnşallah kardeşim, tüm temennimiz o yönde. İlk sezonunda bu kadar iyi olması bile benim için yeterli.
atma şu fotoları emrahım.....
bir de drathaarcılığı sardırma bana.....
rastgele emrah...
Serkanım sende drahthaar konusunda ciddi bir potansiyel ve ilgi görüyorum.
Demedi deme, sen yakında alırsın bir drahthaar.
Rastgele..
Estetik fermalarıyla güzel bir drahthaar; avınız ve muhabbetiniz daim olsun..!
Ertan abi teşekkür ederim.
Güzel görüntüler..Açıkça genç bi avcı olarak belirtmek isterim; DD ve pointer tarışması felan oluyor..Ben pointer meraklısıyım..Fakat drahtar denilince 3 kişi aklıma geliyor biri siz..Diğeri 2side Turgay bey ve Emin bey..Çünkü güzel video ve foto paylaşımlarınızı gördüm.Özellikle turgay beyin ve sizin videolar Emin beyin köpeklerininde fotoları.Yani yanlış anlaşılmasın 3 kişiyide tanımıyorum ama lafla peynir-ekmek gemisi yürütmeyenlerdensiniz tebrikler ve selamlar..
Serhat kardeşim yorumların için teşekkür ederim. En az bizler kadar bu ırka gönül vermiş bir çok arkadaşımız var. Özellikle Rıdvan kardeşimin adını bu konuda zikretmek isterim. Ülkemize çok güzel kanlar kazandırdı ve kazandırmaya da devam ediyor. Nasip olurda bir kameraman bulursam video paylaşımlarına devam edeceğim.
güzel kareler maşallah..
Rahim abi teşekkür ederim.