Gönderen Konu: otomatik tüfeklerde takoz???  (Okunma sayısı 46051 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Çağrı ECE

• Müdavim Üyemiz
Ynt: otomatik tüfeklerde takoz???
« Yanıtla #100 : 26 Kasım 2012, 23:35:43 »
toplam 2 fişek diyen haznenin ne demek olduğunu bilmiyodur
  • Franchi Affinity
SMMM Ç.Çağrı ECE 1988 İZMİR

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #101 : 28 Kasım 2012, 18:36:55 »
genel değil , bölge müdürü düzeltiyorum . avcılık kursunda derse girdi bu müdür bey . ismi murat , soyismini hatırlamıyorum . fişek yatağı 2 den fazla olamaz ,,, dedi .  bize söylenilen fişek yatağı , kendisi 2+1 dir dedi .  ben uydurmadım bunu ,  orman ve su işleri genel müdürlüğü, samsun sube müdürü murat bey dedi . hem ben otomatik kullanmıyorum , ama , fişek yatağı 2 + 1 namlu eşiititr 3 ... valla ben bunu duydum ... isteyen 2 doldurur , isteyen 3 . .  ben şube müdürünün dediğini yazdım .. saygılar ..
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Onur TAVACI

• *
  • Ava gelmez kuş olmaz...Başa gelmez iş olmaz....
« Yanıtla #102 : 05 Ocak 2013, 19:24:48 »
bu hafta sakarya karasu da yaptığım avda av koruma dan geldıler arkadasda otomatık var dı takoz var ve icinde 2 fişek var dı sıkıntı olmadı bize 3 fısek olsaydı tüfeğe el koyarız ceza keseriz dedi bu sene böyle olacaak mış dıkkate alın problem yasamayın bence
birebir aynı olay benimde başıma gelmişti sezon başında..ormancının kurduğu cümle aynısıydı.."3 fişek çıksaydı alırdık".....ben kullanmıyorum ama otomatiğimde 1+1 takozu var 2.ci fişeği zaten almıyor artık neme lazım.........
  • Cesa Valment 61
  • Stoeger M3000 Peregrine 71
Bir Acayip Mühendis®