Bende bir HUĞLU 103 DE aldım tüfeğimin alt vurma ve iki namlunun birleşme mesafesi sorunları için tüfeği iki kere fabrikaya gönderdim biz bu tüfekleri avrupaya ihraç ediyoruz , tüfeklerimiz bu şekilde üretiliyor sorun olmuyor dediler ben de hayırlısı olsun bir daha mı HUĞLU Allah korusun dedim 1250 TL ye aldığım tüfeği 800 TL ye hemen sattım....
Derseniz niye sattın: Tüfeğimin nişan hattı farklı; trap tüfekleri gibi atıyor dedim, biz bu tüfekleri bu şekilde yapıyoruz dediler satarken veya kullanma kılavuzunda neden böyle bir bilgi yer almıyor dedim cevap bulamadım ,
Ayrıca ben yeri gelir bu tüfekle domuz avına giderim dedim hayır bu tüfek kuş tüfeği dediler bunla domuz avına gidemezsin yeni bir kurşun atışı için tüfek alıcaksın dediler.
Şİmdi ben bu bahsettiğim Huğlu 103 DE özellikleri olan bir sp'yi zaten 550 ye alırım 650 TL ye bir otomatik alırım.50TL de yanıma kar kalır.Birde kuş tüfeği durumu ben kaz avına gittim diyelim çok sert mermi kullanıcam atmak istediğim kurşunlardan çok sert olucak eee 103 DE dayanmıyacak mıydı yani ...
Şimdi ben neden Huğlu ismediğimi istemeyeceğimi belki anlatmışımdır....