Huğlu'dan herkeze selamlar Standart veya size özel tüfek isteklerinizin yanısıra yerli,yabancı her marka, her tip tüfeklerinizde oluşan teknik arıza,dipçik,yedek namlu,kaplama,görsel değişim vb ihtiyaç ve düşünceleriniz için fırsat bulabileceksiniz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlere yardımcı olmak istiyorum Bakımını yaptığımız değişik marka tüfeklerden birkaç tanesinin resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.aklınıza takılan her türlü soru içinde 05334587124 nolu telefonumdan bana ulaşabilirsiniz çalışmalarımı ayrıntılı görmek için ALİ AĞIR/FACEBOOK ta resimlerimden görebilirsiniz bunun için arkadaşlık önermeniz yeterli olacaktır
NOT=ödemelerinizi kredi kartıyla tek çekim veya 12 taksite kadar taksitrlendirmeniz mümkün olacaktır TAMİRLERİNİZİ GÖNDERİRKEN ŞUNLARA DİKKAT ETMELİSİNİZ
* Gönderimi yapacağınız kargonun belirtilen adrese her gün gidiyormu öğreniniz
* tüfeğin tamiri ile ilgili isteklerinizi ve adres bilgilerinizi içeren belge ekleyiniz
* tüfeği bilgi olarak ve yasal olarak yetkili ve yeterli olan yer veya kişilere yaptırmaya özen gösteriniz
* tüfekle birlikte mutlaka tüfeğin ruhsatının fotokopisini ambalaja ekleyiniz
* gönderimi yaptığınız kargo belgesindeki adres ve tel bilgilerini kontrol ediniz
SEVGİLİ DOSTLAR SİZLERE ÇALIŞMALARIMDAN BİR KAÇ ADET RESİM SUNACAĞIM
bakımı yapılmış browning auto 5
genel bakımı, dipçiği ve elkundağı yapılmış browning
dipçiği,el kundağı ve genel bakımı yapılmış beretta 686 light
dede yadigarı piperin eski hali
piperin yeni hali
menevişi yapılmış dipçikleri yapılmış ve teknik arızası giderilmiş robust
S 56 beretta eski hali
dipçik ve elkundağı değişmiş,kaplama teknik arızası yapılmış yeni haliyle S56 beretta
bu örnekleri çoğaltmak mümkün ama fazla kirlilik olmaması için yeterli olur düşüncesindeyim SAYGILAR