Arkadaşlar her yazılanda bir gerçek payı vardır veya hissiyatlada yazılmış olabilir, herkesin tüfek kullanışı dipçik ölçeği vs. değişkenlik gösterebilir, Ancak haklılık paylarını çoğu üetim kalitesinden kaynaklanabiliyor. Arkadaşlar üretim kolay değil ancak Türkiyede artık son 25-30 yıldır büyük bir atılım içersinde. Avrupalılardan en büyük farkımız gerek yönetimin gerek çalışanların işlerine verdikleri önemdir, maalesef kimse bu konuda ciddiyet göstermiyor. En büyük eksikliğimiz bu idare eder zihniyeti, Avrupalılar da böyle bir şey yok, adamlar basınçılı kaplarda bir adet emniyet kullanırlar ve bu emniyette kesinlikle çalışacağından emindirler (çünkü kaliteli ve çalışrlığı garantidir.) ancak Türkiye'de emniyetler hep çift kullanılıması yazlıdır yönetmeliklerde, bir avrupalı üretici ile bu konuyla ilgili konuşmamızda bizim yönetmeliğimizde 2 adet kullanılır şartını güldü, emniyetin emniyeti olmaz diye. Kısacası Üretimin mükemmeliğie gitmesi için Malzeme seçiminin mükemmel olması, üretim öncesi iyi bir stoklama, iyi bir tasarım ve bunu malzemeye aktarabilmektir. ve bu aktarma esnasındada Üretimin her aşamasının izlenebilirliğin sağlamaktır. ancak ozaman mükemmelikler ortaya çıkacaktır. Ancak idare eder zihbiyetinde kesin kes kurtulmak gerek, Arkadaşlar çok uzattım ama Yinede Türk üreticisinin hakkını yemeyelim eleştirelim ancak bu aşmalardan geçerek mükemmelliğin yakalanacağı inancındayım,
Daha çok çalışmak ve mükemmeli yaşamaktır amaç.
hepinize rasgele