2005 yılından beri 71 namlu Ata CY Ahşap kullanan birisi olarak yazılanları gülerek takip ediyorum. Yok canlı kalıyormuş, yok saçma deride kalıyormuş bunlar komik şeyler. Hayatımın en uzun mesafeli vuruşlarını Ata ile yaptım. Forumda iyi kötü açtığım konulara bakarsanız tüfeğin nasıl olduğu konusunda bir fikir sahibi olursunuz sanırım. Keklik avında özellikle Browning Legia Field 34gr 6-7 numara, Winchester 34gr 6numara, Bornaghi 34gr 7 numara, RC JK6 34gr 6numara, BP 34gr 6 numara fişeklerle çok çok iyi sonuçlar aldım. Bunun haricinde 8 numara 32gr Mirage ile bile çok keklik vurdum. Kekliğin çok uzak kalktığı arazilerde 3 numara şok ve yakın kalktığı arazilerde 5 numara şok kullanıyorum. 1 ve 2 numaralı şokları ördek avı dahil hiçbir avda kullanmadım, gerek duymadım. Tavşanıda geçen sene hemen her haftasonu vurmak nasip oldu. Saçma aldığı halde giden tek bir tavşan oldu, o da benim hatamdır. Ha sonra o da vuruldu.
Bence tüfeği kullanıp da yaralı kalıyor diyenler, uygun namlu boyu, uygun şok ve uygun fişek seçiminde sıkıntı yaşıyorlar. Yoksa düzgün tüfek attığın her hayvan cansız kalıyor. Ayrıca kurşun konusunda da çok çok iyi.