Gönderen Konu: İŞTE BENİM TANKIM ***ATEŞ***  (Okunma sayısı 11405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
Ynt: İŞTE BENİM TANKIM ***ATEŞ***
« Yanıtla #25 : 05 Kasım 2011, 09:52:51 »
evet işte dd farkı öne çıktı arkadaşlar. bıldırcın ilk sezonunda 10 numara oldu. merakla beklediğim keklikti. ondada süper ve dahada iyi olacak. fermalar çelgin aramalar aportlar on numara. daha ne olsun. av günlerinde es geçmeden devamlı götürüyorum. video çekmeye heyecanım elvermiyor ama şimdiden sonra çekip paylaşırım. tü avcı dostlara bol fermalı avlar dilerim rasgeleyin...
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Kemal GÖKSEL

• *
  • KEMAL GÖKSEL manisa saruhanlı
    • GÖKSEL MAKİNA SANAYİ TİCARET
« Yanıtla #26 : 05 Kasım 2011, 10:02:43 »
maşallah bendede var aynısı. dediğin gibi tank maşallah suya girişi var beni mest ediyor dereden karşıya gecişi var derinmi soğukmu su hiç bakmadan karşıya gecer. bizim gümüş.
Kemal GÖKSEL
1983 MANİSA Saruhanlı
[email protected]
www.gokselmakina.com

Çevrimdışı M.Ali ESMER

• *
« Yanıtla #27 : 05 Kasım 2011, 10:23:22 »
maşallah..
M.Ali ESMER
1975 İzmir

Çevrimdışı Alim ÖZGÖRÜ

• *
« Yanıtla #28 : 25 Ocak 2012, 09:24:11 »
uzun zamandır sessiz kaldık sanırım. ne yazıkki video paylaşma sözümü yerine getiremedim. bu sezon av çok az. şanssızlığımdanmı desem ne desem anlayamadım. bu sezon ilk ava çıkardığım Ateş'imi ava tam katamadım. ancak önünde 18 keklik 3te çulluk vurdum. son haftaya giriyoruz bu hafta inşallah sözümü yerine getiririm... tüm avcı dostlara rastgele....
Alim ÖZGÖRÜ

Çevrimdışı Ersin TETİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 19 Şubat 2012, 18:21:18 »
:) Alim  bey beklemede herkes artık paylaşn :=)  Bu arada yer sıkıntısı bende de oldu çok zor bir durum .Tamamen aştınız sanırım yer sorununu iyi olmş maşşllah.Şimdlik bende aştım ama çalınma ihtimali korkutuyor insannı yazın müstakil bir ev e geçmeyi planlıyorum bakalm hayırlsısı
  • Duetsch Drahthaar
Ersin
1982 KOCAELİ

Çevrimdışı Dağhan ÇAKMAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #30 : 19 Şubat 2012, 19:10:39 »
Ersin bey umarım en kısa zamanda ıstedıgınız mustakıl evı bulur ve kopegınıze gonul rahatlıgıyla bakarsınız.Inanın siz gibi gercek hayvanseverlere ihtiyacımız var.Saygılar..
Dağhan ÇAKMAK
1982-Erzincan