Gönderen Konu: domuz avında başımdan geçen iki olayı siz avcı dostlarımla paylaşmak istedim  (Okunma sayısı 14850 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erkan ÜNAL

• *
DİKKAT !!! ARKADAŞLAR AVCI İÇİN İMDAT FRENİ.....
    Özellikle Tuncay KANDEMİR beye; Çok etik değil ama, meşru müdafa için... yanınızda breneke yoksa; ( hani çulluk avında kurşun yokken domuz çıkınca zor durumda kalan avcı için) imdat freni......  önceden 2 saçma kesilerek cebe konursa durum kurtarılabilir... 70-80 m. mesafeye kadar etkili breneke görevi yapar. Deneyin.. domuzu mutlak bertaraf edersiniz.  Püf noktası şu; içi görünen şeffaf bir dolu kartuşu tam plastik tapanın ortasından keskin bir çakı ile kesmek gerekli,tapa tamamen kesilecek, sadece dış plastik 2 mm tutacak. bu fişeği el yardımı ile düzgün ve ekseni etrafında çevirerek fişek yatağına tam oturtup, yarım otomatik. çifte veya pozede breneke gibi tesirli gittiğini göreceksiniz... Tecrübe için önce cansız hedefte lütfen deneyin.( Tabi yarı otomatikte sadece 1 el atılabilir ve kalan yarım boş kartuş el yardımı ile çıkarılabilir.)
  • Alt Üst Çifte 71
  • Slug 61 Y.oto
  • 66 namlu Y.oto
  • 71 namlu Y.oto
  • Alt Üst Çifte 76
Erkan ÜNAL
1969 Orhangazi/BURSA
İkamet- TEKİRDAĞ Merkez

Çevrimdışı Fazlı BOZ

• Müdavim Üyemiz
Sevgili Ümit bey Domuz avı bu,hem çok güzel ve heyacanlı,heyacanlı olduğu kadarda tehlikeli.İşte bazen böyle yusuf,yusuf ta dedirmişyor deyil insana.
Çok geçmiş olsun usta,postu deldirmemişsinya.HERNEKADARDA OLSA USTASIN.
Her ne olursa olsun yinede çok zevkli avlardan biri.
Selamlar sevgiler sunuyorum.
Fazlı BOZ
1949 Eynesil GİRESUN

Çevrimdışı Olcay FİDAN

• *
valla ümit be domuz avına gidipte macera yaşamayan yoktur galiba  ama adrenalinde çok oluyo
Olcay FİDAN
1978 BOLU

Çevrimdışı Ümit BERBEROĞLU

• *
  • hemşinli
fazlı ustam sizlerin yanında daha çırak anca oluruz.mevlam sizingibi ustaları başımızdan eksik etmesin.adrenalini yüksek olduğundan büyük avı seviyoruz.dünyanın binbirtürlü hali var derlerya ,kimi kanarya sever,kimi ofrodu,kimi çulluk avını bizde domuz avını işte.mevlam tüm avcı dostlarıma uzun sağlıklı bol avlı ömür nasip etsin inşallah.karasudan sevgi ve saygılar
Ümit yaşar BERBEROĞLU
1974 karasu

Çevrimdışı Halil ÖZKAN

• *
  • Avcı köpeğiyle nam yapar
ümit bey zaman zaman bizimde başımızdan benzer olaylar geçiyor.paylaşımınızı okuyunca benimde benzer olaylar aklıma geldi ve baya bi güldüm.
Halil ÖZKAN
1976-Çanakkale-İKAMET İSTANBUL

Çevrimdışı Erkan ÜNAL

• *
ÜMİT BEY ÇOK GEÇMİŞ OLSUN....HEYECANLA OKUDUK... MERAKIMI BAĞIŞLA... BU OLAYLARDAN SONRA DA NEREDE HATA YAPTIM DEDİĞİN OLDUMU... YANİ ÖZELEŞTİRİ
BİLGİLENDİRİRSEN OKUYAN ARKADAŞLARIMIZA KATKIN OLUR...
SELAMLAR... RASTGELE
  • Alt Üst Çifte 71
  • Slug 61 Y.oto
  • 66 namlu Y.oto
  • 71 namlu Y.oto
  • Alt Üst Çifte 76
Erkan ÜNAL
1969 Orhangazi/BURSA
İkamet- TEKİRDAĞ Merkez

• *
  • hemşinli
nerede hatayaptım,kendime çok güvendim,iyi nişan almadım,yatağa fazla yanaştım,aklıma gelen hatalar
Ümit yaşar BERBEROĞLU
1974 karasu

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
nerede hatayaptım,kendime çok güvendim,iyi nişan almadım,yatağa fazla yanaştım,aklıma gelen hatalar

geçmiş olsun ümit bey postu kurtamışşınız ,,bende 20 yıldır domuz avı yaparım ve yüzlerce domuz vurdum benim başımdanda  çok mecara geçti belgi bir gün fırsat bulursam paylaşırım,ben o yüzden kendimi ya bir kaya tepesine yada ağaç başına çıkarım ,,korttuğumdan değil sizin yaşadığınız olayı yaşamamak için ,dişi domuza ve mozaya bilerek asla sıkmam,benim işim azılılarla ama bazende yanlışlıkla vuruyoruz dişileri ,,kader ,,sizin hatanız bencede domuz yatağına yanaşmak ,birde sakın 5 metreden domuza sıkmayın ve üzerinize gelen domuza savrotin atmayın ,tek kurşunu her zaman tek geçerim,,,allah bizi azılıların dişlerinde korusun ,,rasgele
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

• *
  • hemşinli
domuz avında şavrotin,bizim tabirle 9 lu misket kullanmam,macerayı seviyorum
Ümit yaşar BERBEROĞLU
1974 karasu

Çevrimdışı Erkan ÜNAL

• *
Kısmetin bağlanmış ... bi okut kendini... kısmetsiz bedevi hikayesi gibi.. çok güzel anlatım
  • Alt Üst Çifte 71
  • Slug 61 Y.oto
  • 66 namlu Y.oto
  • 71 namlu Y.oto
  • Alt Üst Çifte 76
Erkan ÜNAL
1969 Orhangazi/BURSA
İkamet- TEKİRDAĞ Merkez

Çevrimdışı N.Yıldız SÜKAN

• Bayan Üye
  • **
Ümit kardeşim verilmiş sadakan varmış. Çok büyük geçmiş olsun sana. Geçen sene benim de başımdan çok büyük ve tehlikeli bir olay geçti. Bir bayan olarak o olayı burda  paylaşıp, anlatmam yakışık almaz. Resmen ölümden döndüm. Domuz avı tehlikeli bir avdır ve çok dikkat ister. Herkese kazasız belasız avlar dilerim.
Evli-1968-Çankırı (ikamet çanakkale)

Çevrimdışı Ahmet YÖNDEM

• *
ümüt bey geçmiş olsun ama gülünmeyecek gibi de değil. hikaye süper .
bu heyecan olmasa bu avın peşinde dağ tepe yürünmez zaten.
hep böyle gülerek anlatacağınız hikayeleriniz olsun inşallah...

http://www.avlakforum.com/forum/index.php/topic,160897.0.html
Ahmet YÖNDEM 0505 733 2636 1978 DÜZCE
İyi bilin ki , kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur.  (Rad 28)