son bir aydır başımdan geçen iki olayı sizdeğerli avcı dostlarımla paylaşmak istiyorum.şimdiden söyleyeyim fazla gülmeyin olurmu.kandırada domuz avına gittik köpekler domuzu kaldırdı.domuza arkadaşın biri atmış domuzu yaralamış.domuz başka bir dağa gitmiş.ses alamıyorduk.uzun aramalar sonucu arkadaşın biri köpeklerin sesini duymuş.haber verdi. bizde 3 kişi domuzun olduğu yere doğru yöneldik.domuzun yatağına yaklaşınca arkadaşın birini başka yöne gönderdik.biz iki kişi yaşlı bir amca ile birlikte domuzun yatağına yöneldik.domuzun yatağı ile aramda 5 metreden az mesafe vardı.domuz köpeğin birinin üzerine yürüdü atamadım tekrar köpeğe hamle edecek diye beklerken,ana birde baktım koca azılarıyla üzerime doğru geliyo ama hiç böyle bişe beklemiyorum.şahadet getirmeyede fırsat yok.poze var elimde 2 el attım yok.tam hayalarıma doğru geliyo buna sol ayağımla bir tekme,inanırmısınız hayalarıdan kurtardım sağ ayak diz kapağıma bi vurdu. sırt üstü yere yığıldım.ihtiyar amcada 4 metre falan arkamda ihtiyarın dili damağı kurumuş.bende 120 kiloluk adam ,yeredüşünce kalkamadım ,domuz ihtiyarın önünden dönüp tekrar bana saldırmaya geliyo.allah razı olsun amca vurdu domuzu. postu deldirmekten ucuz kurtardım.ihtiyarın dili tutulmuş.neyse açıldı bağırıyo ümit nereni kesti,yaran derinmi,diye bana bağırıyo.dönüyo diğer arkadaşlarada çabuk koşun ümiti hastaneye götürelim diyo.neyseki bende fazla bişe yoktu.5 dk yerde yattıktan sonra baktımki çivi gibiyim ava devam. 2.olayımda şöyle :yine aynı yerde avdayız 1.olaydan 1 hafta sonra köpekler domuzu kovuyo baktım köpeklerin sesi bana doğru geliyo.önüm açık hayvan otlağı domuzu 300 metreden görme şansım var.avlunun kıyısında geçit yerinde bekliyorum.yanlız avluboyu hep börtlen dikeni.avlunun boyunada ormanda çalışanlar 30 -40 mt boyunda 1 metre yüksekliğinde odunları siter etmişler dizmişler.avlu ile siterlerin arasıda 1 metre var yok. domuzu 100 metreden gördüm büyük yaşlı dişi bi domuz eşekgibi kulakları var.benden haberi yok 20-30 metre çaprazımdan bana doğru geliyo.ama domuz çok yorgun koşma ile yürüme arasında bi hızla geliyo.tam menzilimde.neyse atmıyom birazdaha yanaşsın diyom derken menzile girdi.elimde auto 5 var. başladım buna atmaya domuz düşmüyo mermi bitti domuz yola doğru geliyo ama benim 100 metre ötemden yola çıkıp karşı dağa geçecek.önünü kesmek için domuzun gittiği yere doğru koşmaya başladım.tüfek boş fişeklerde kutunun içinde yeleğinde bisürü cebi var.elimi soktuğum cep boş .aynı zamandada domuza doğru koşuyom.bi baktım domuzda bana doğru koşuyo avlu ile siterlerin arasına girmiş bana doğru koşuyo domuz.bende ona doğru.tabi biz olduk iki kişi yusufla beraber.yusuf,yusuf dedim ümit sen çık bu siterlerin üzerine postu deldirme.siterlerin üzerine çıkacam altımdan odunlar kayıyoyo.adamın siterlerinide bozdum.tabi ben buarada hala tüfeğe fişek koyacam domuz da şaşırdı.domuz bana bakıyo.zor bi hal fişek kutusunu çıkardım bu kez kutunun içinden fişekler çıkmıyo.5 li kutularda.ben diyom kendi kendime acaba rüyamı görüyom.neyse kutuyu yırttım fişekler hep döküldü neyse birini havada kaptım.koydum tüfeğe domuz döndü geriye siterlerin başından yola çıktı karşı dağa geçecek buna bitane gidiş ogidiş.olsun hepsini vurursak seneye domuz kalmaz. tüm dostlara kazasız bol avlar diliyorum