0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sevgili dostum senin hızını bu memlekette bir ALLAH ın kulu kesemez yeterki cenabı ALLAH zeval vermesin.Avınız bol dostluğunuz daim olsun.ALLAH kaza bela vermesin paylaşımlar için teşekkür ederim çok çok güzel rastgele..
rastgele murat....
maşallah murat kardeş pointerlerin harika avın herzaman bu tatda olur inşallah rasgele
KUŞLARI HEP VURMUŞSUNUZ BİZ BURDA ÖNÜNÜ KESMEDİK GÖNDERDİK HAKKIMIZI GERİ GÖNDERİN ESPİRİYDİ MAŞALLAH AVINIZ DAİM OLSUN
Ellerine sağlık abi köpekler , ortam ve paylaşım Şahanee fazla söze gerek yok .... Kaliteli bir insan ve kalite köpekler EMEĞİNE SAĞLIK Diyorum
ESREF YILDIZ BU FOTOLARII BEGENDİİİİ USTAYA YAKISIRR DEDİİİİ
bencede ustaya yakışır ve benim sılagonum herzamankigibi heryerde NİTRO buda oğlu AŞİL DEL AKGÜN annesinin yolunda ilerliyor usta rastgelsin avınız daim olsun ZONGULDAK'tan selamlar.....
rastgele kazasız belasız avlar..
murat güzel bir paylaşım olmuş yeni av sezonunda kazasız belasız sezonlar diliyorum
Maşallah, Pointerler koşarken "fırtına" Fermadayken "heykel" Ben en çok saç tava' yı sevdim. Ağız tadında avlar, Selamlar, Rastgele...
paylaşım çok güzel olmuş murat abi eline emeğine sağlık çok beğendim.
ava gitmek başka birşey, iyi köpekle ava gitmek başka birşeyama (sevdiğin arkadaşlarla ava gitmek bam başka birşey!..)maşallah sizde bunların hepsi var. muhteşem birşey avınız daim olsun.
Maşallah güzel kareler Murat abi avınız bol olsun rastgele .
Maşallah Murat kardeş güzel pointerlerle güzel bir avı günü geçirmişsiniz Allah daim etsin.
Maaşallah çok estetik, alımlı fermalar.Poınter görünce içim kıpır kıpır oluyor hala walla Murat ellerine sağlık kardeş, gözümüz gönlümüz şenlendi.