0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
helalin var dostum kırmışsınız ortalığı pointerlerinde maşallahı var döktürmüşler devamını dilerim rastgele.
Mükemmel paylaşım olmuş Murat hocam avın hep bu tat ve hazda olsun selamlar...RASGELEYİN...teşekkür ederim tarıkcım
rastgele muratım
Ah be Muratım yaşıyosunuz içanadoluda burnunuzun dibinde meralar bizimde ağzımızın suyunu akıtıyosunuz. Bizde şehir şehir geziyoz kuş görsün köpekler diye. Maşşallah güzel görüntüler hoş köpekler. Tüm dostlara bursadan kucak dolusu selamlar. Rastgeleyin...
maşallah murat güzel bı av günü gecırmışsınız rasgele
maşallah abim ,güzel görüntüler,daim olsun...
murat çok güzel kareler ama ne yalan söyleyeyim bıldırcınlar güveçte daha güzel görünüyo selamlar
Maşallah rastgele
MAŞALLAH MURAT ABİ AVINIZ DAİM OLSUN.. ÇOK GÜZEL KARELER.. PAYLAŞIM İÇİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Daim olsun..
vay maşallah köpekler şahane av şahane arkadaşlar desen öyle !!!bu ne güzel ortamdır böyle avınız daim olsun .
Murat maşallah çok güzel avlara imza atmışsın... Umarım tüm sezonda böyle zevkli avlar yapmak nasip olur...
40 bin kere MAŞALLAH sevgili Murat kardeşim. RASTGELE:Saygı ve sevgilerimleMehmet Derebağ
maşallah murat kardeş pointerlerin harika avın herzaman bu tatda olur inşallah rasgele.
Dostum maşallah köpeklerin hepsi bi av makinası, e kendinde usta avcı olunca böyle güzel görüntüler ortaya çıkıyo... Tebrik ederim, çok güzel görüntüler.....selamlarımla..
Murat maşallah çok güzel avlar yapmışsınız güzelde kareler yakalanmış inşallah tüm sezonda pointerlerinle böyle zevkli avlar yapmak nasip olur... rastgele
ava gitmek başka birşey, iyi köpekle ava gitmek başka birşeyama (sevdiğin arkadaşlarla ava gitmek bam başka birşey!..)maşallah sizde bunların hepsi var. muhteşem birşey avınız daim olsun.