Gönderen Konu: YOK BÖYLE BİR KUŞ TÜRÜ  (Okunma sayısı 2502 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı H.İbrahim ŞİMŞEK

• *
YOK BÖYLE BİR KUŞ TÜRÜ
« : 06 Eylül 2011, 01:35:41 »
selam avcı dostlarım2011-2012 yılı üveyik avına gıttım yok böyle bir kus türü havada dans ederek ucuyor yaptıgı pikelerin haddi hesabı yok :o bu hafta av da biranım oldu sabah erken saatleriydi herkes yerini aldı etraf aycicegi tarlası bir üveyik geldi tüfegi hemen yüzüme aldım iki el attım üveyik de tık yok heralde acele ettım vuramadım ama arkadaslar asagıda onlar vurur dedım bir tüfek atılmaya basladı sanarsınız savas cıktı o kadar tüfekten sonra baktım kus ucuyor ve  dala kondu bu nasıl bır kustur dıye dürbünle baktım  ne göruyum bizim üveyik soyunmaya basladı mantoyu cıkardı  kurumus  bır dala astı üzerınde bır yelek  yelegi cıkarıp 3 kez çırptı tekrar gıydı mantoyu güneşe karsı kaldırdı kevgır gıbı delık deşik sonra siz nasıl avcısınız der gibi bir mantosuna birde bize baktı kafasını sallladı belli ki kızdı mantosunu giydi uçtu ve gitti acaba diyorum üveyik gibi diger kuşlarda mı çelik yelek  giyiyorlar ben attım ama siz atmayın fişeginize yazık malum celik yelek giyiyorlar saygılarımla avınız bol olsun :D
H.İbrahim ŞİMŞEK
1983 NEVŞEHİR

Çevrimdışı Şahin DİKİCİ

• *
Ynt: YOK BÖYLE BİR KUŞ TÜRÜ
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2011, 13:56:27 »
helal olsun,avcılıkta yalana itiraz yoktur.
Şahin DİKİCİ
1956 ADANA

Çevrimdışı Ender GİRGİÇ

• *
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2011, 14:15:13 »
kardeşim senin attığın fişek neyse hayvanı delip geçiyor hayvan kesinlikle uzak yerlere düşüyordur fişeğini değiştir
Ender GİRGİÇ
1971-İSTANBUL
0543 457 92 99

ŞAMPİYON PARİS

Çevrimdışı Ertan ARIN

« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2011, 15:47:41 »
benim tavşanda başıma geldi,kopoy tavşanı kovuyor erkek bir tavşan 13 fişek atıldı 7 sini ben atmışım ;D ;D ???tavşan hala kaçıyor ölecek ya asfalta kaçtı köpek kovuyor karşıdan çoban geliyormuş döndü bana takkkk yine ölmedi Bismillah dedim kestim kafasını,tavşanı yüzdük tartıya vursan 2 kilo saçma çıkar üzerinden bana kısmetmiş son tetiği ben düşürdüm.
Ertan Arın
1968 Urla İZMİR

Çevrimdışı Ramazan DAL

• *
« Yanıtla #4 : 04 Ekim 2011, 12:50:29 »
atmasını bizim gibi bilmiyorsan atanı elbet dinliceksin arkadaşlarla  konyaya bıldırcın avına gittik arkdaş  kalkan bıldırcına 3 el salladı kuş löpdiye düştü  gittialdı çantasına koydu neyse öğleye kadar avladık  öğleyin suyunbaşına geldik  muhabbet gidiyo  arkadaş benim tüfeğimşöyle iyi böyle iyi vurduğum kuş bacak atmaz falan  derken  kuşları temizliyelimde pişiripyiyelim dedik  neyse herkez çıkardı vurduğunu arkadaşım o tüfeğiyle övünen  çantayı biraçtı  fır   bir bıldırcın eskisinden daha  sağlam  birşekilde  uçtu gitti   arkadaşla bizde  baka kaldık   ogündür bu gündür  o tüfeğin iyivurma muhabbeti  devam edip gidiyor  arkadaşın bıldırcın uçup giderkenki yüz ifadesi  görülmeye değerdi 
Ramazan DAL
1964 antalya