0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı uğurlu,dostluklar daim olsun...
sevgılı ısmaıl ınan kemal yılmaza yakısır keske herkes onun gıbı olabılse halıl hacıoğlu geregını yapmıs hanı bır laf varya hatır ıcın cıg tavuk yenır ısten ondan anlayanakemal kardes tuyu kadar avı omru uzun olsun sımdıden caper ve racky torunun atlasla uzun yıllar av yapmanı dılerım
Sevgili ismail kardeşim öncelikle ben buradan sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim.Bu avcılık ve köpekçilik vesilesi sayesinde çok güzel dostluklar kurulmuş oldu.Bu dostluklar uzun yıllar giderek dahada geniş çevrelere ulaşacağından hiç şüphem yok.Kemal kardeşimede yavrusu ATLAS hayırlı uğurlu gelmesini,önünde uzun yıllar bol fermalı avlar yapmasını temenni ediyorum.Sevgi ve saygılarımla !...
Türlü türlü neşe ve güzellikler bizim olur. Yeterki dostluklar daim olsun...[/quokadir abi herşey bir baha ne köpek, tüfek, dosluk için bir araç yorumun için teşekkürler ellerine saglık
Herşey Saygı sevgi ve DOSTLUK çerçevesinde çok daha anlamlı ve güzel oluyur.Burda bu güzellikleri yaşayan ve yaşatan dostları tebrik ediyorve dostluklarının ebedi olamasını cani gönülden diliyorum.Saygı ve SelamlarımlaMehmet Derebağ
dostluğunuz daim olsun...selamlar
Kırklareli - Gaziantep hattına katmış olduğun bu emekten dolayı senı kutlarım İsmail, İnş.Kemal abi aradığı Kurzhaarını bulur bol fermalı ve neşeli avlar yapar. Ünyeden selamlar........
dostlugunuz daim olsun..!