Yazıklar olsun. Ençok neye kızıyorum biliyormusunuz.
Her naneyi yiyip ,sütten çıkmış ak kaşık gibi toplumun en önünde gidenlere tirit oluyorum.Limit tanımazlar ,yalançılık onlarda,birde son zamanlarda litaretüre bir kelime daha soktular TEYP AVCILIĞI .Önceleri saklıyorlardı yasaktan ziyade ayıptı ahlaksızlıktı.Sonra enik yetiştirmek için bahaneleri oldu,ve bu bahane çok tuttu.Önceleri saklanılan gizli gizli yapılan bu illagal iş,tv kanallarında anlatılmaya ve en kötüsü tartışılmaya başlanınca ağzı olan konuşmaya başladı memleket avcısına saten arzuladığı cesareti verdi .Yok daha göç başlamamış yağmur yağmış ,neymiş daha yağlanmamışlar,havalar sıcak gidiyormuş.
Ne Bıldırcınmış kardeşim bunlar teyp kurulmaya başlanılan 90 lı yıllardan beri yağlanamadılar,ne havaymış bu hala soğumadı ,ne yağmurmuş 92 den beri dinmedi.Ben Burdurda o zamandan beri göçmene rastlamadım rastlayanıda duymadım.Konuşulan doğa olaylarının arkasına saklanmasın kimse bunlar fasa fiso .
Elbirliğiyle bitirdik göçmen bıldırcını.Avrupalılarda alet oldular bu vahim olaya .Demekki her söyledikleri ve yaptıkları doğru değilmiş onlarında gardı düştü.Yerli dediğimizide patozlar hallediyordu,düşmanı çoğaldı birde Tambur girdi devreye,tam buna da alıştı buseferde TEYP KURUP kalan birkaç kuşuda öyle telef ettiler.
Şimdi çıkıp televizyonlara teyp serbest olsun limit artırılsın diye ahkam kesiyorlar.Neden biliyormusunuz ,çünkü artık ne söylerlerse DOĞRU OLDUĞUNU sanıyorlar.
Çok ciddiyim böyle devam ederse ,bıldırcın yerine tarla kuşlarına ferma veren köpeklerimiz olacak.Ve birgün gelecek meralarda herkez kendi adaletini arayacak.Yerli kuş kekliği çoğaltıyoruz göçmen dediğimiz bıldırcını bitiriyoruz birileri hala çıkıp saçma sapan konuşmasın lütfen .
Sen bu hususta ne yaptın diye sorabilirsiniz belki.İnanın kulüp olarak kaçıncı teybi bulup imha ettik,şerefsizler nasıl düzenekler kurmuşlar anlatamam anlatsamda inanamassınız zaten.Ama esas aradığımız şerefsizleri bulamadık buluncaya kadar devam kararı aldık.
Belki burdan okur diye yazayım,herkez çok sinirli ve kararlı adalet yerini bulacak evet YASAL AVCILIĞA TEŞVİK İÇİN NE GEREKİRSE YAPILACAK