bu sene yasak olduğunu bildiğim halde sezon açılmadan evden havalı tüfekle birsürü karga vurdum, bana kızan avcı dostlarım olacaktır, tahmin edebiliyorum fakat besin zincirinin en üstünde olan doğal bir düşmanı olmayan bu kuşların meralarda av kuşları ve bilimum kuşların, mahallelerimizde ve semtimizde de özellikle haziran ayında serçe,güvercin,kırlangıç,kumru biraz havalar serinleyince gelen sığırcık yavrularını nasıl bağırta bağırta yediklerini bıldırcın yuvalarını serçe yuvalarını nasıl talan ettiklerini görenleriniz varsa bana hak vereceklerdir, avda bu sene bende eğer avımı bozacaksa atmayı düşünmüyorum ancak av yoksa arkamı dönüp gitmek yerine karga ve saksağan avı başlıyor, benim için..
Bence nüfusları aşırı derece arttı ve artık potansiyel yiyecek olarak gördükleri herşeye saldırıyorlar, Önceden birçok avcı gibi boşa fişek atmak, yemeyeceğim hayvana neden tüfek atayım diyerek karga ve saksağan vurmuyordum ama artık eğer denk gelirsem limitimi doldurana kadar karga vurabilirim.Benim gibi düşünen avcı arkadaşlar olduğunu görünce sevindim..hepinize rastgele...