Gönderen Konu: BROWNING FUSION EVOLVE NEW ELİTE KROM  (Okunma sayısı 8650 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömer ÇİRKİNYILAN

• *
BROWNING FUSION EVOLVE NEW ELİTE KROM
« : 22 Ağustos 2011, 18:31:40 »
arkadaşlar ben bu tüfeği 2ay önce sıfır aldım.fazla fırsatım olmadığı için sadece  25 27 fişek ata bildim  27bu fişekde 4 kez boş kovanı atmadı fişeğin markası federal. 15 tanesi 36 gr 6no saçma diğerleri şevroten.aldığım yeri aradım sordum onlar sorun fişekde dediler yanlız fişeği onlardan almadım.şimdi benim anlamadığım şu ben bilerek brownıngler fişekseçmez artı tutukluk yapanını duymadım daha.federal fişek ise ben bilerek dünyanın eniyi fişeği.yanlız fişek orjinalmi değilmi anlamam alırken üstüne basabasa soruyom.şimdi sorun tüfektemi fişektemi nasıl öğrene bilirim başka marka fişek deneceğim ama bunların hangisi en iyi si (ŞEVROTEN)bunuda söylerseniz sevinirim.bide bu sorun neden olabilir,sebebi nedir,? butüfeği kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim SAYGILAR :-[
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

Çevrimdışı Süleyman DALAR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: BROWNING FUSION EVOLVE NEW ELİTE KROM
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2011, 18:47:11 »
mereba oncelikle bu zamana kadar browning  beretta cesitli otamatikler kullandim
hic tutkluk yapana rastlamadim bence fiseklerde proplem var turkiyede cok ital denilen fiseklerin
sahte dolum oldugu soyleniyo
Süleyman DALAR
1973 FRANSA afyon

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2011, 20:59:43 »
3B olsa bile tüfekler hata yapar. Tüfek soranlara o yüzden kesinlikle şunu al arkana bakma falan demiyorum. Yok öyle bir şey. Sadece daha az rastlanıyor. Yabancı forumlarda türlü türlü hata veren tüfek hikayeleri var. Sadece bizim forumlarda çok nadir rastlanıyor. Vardır bir sebebi.

Tüfeğiniz çok güzel. Hayırlı olsun. Forumdan yol göstermek kolay değil ama yardımcı olmayı deneyebiliriz. Yeni olduğunu söylüyorsunuz. İlk önerim tüfeğinizi kullanma kılavuzunda önerildiği kadar sökün. Önerilen kimyasallar ile temizleyin. Çünkü üzerinde uzun süre koruyan yağlar vardır. Oraya buraya yapışmış olabilirler. Elinizle parçaları hareket ettirin bakın, takılan, yapışan, sürtünen yer var mı diye. Gözle de muayene edin. İmalat artığı, çapağı, yongası olabilir, temizleyin. Sonra ince ve kayganlaştırıcı yağlarla biraz yağlayın. Başlangıç için yağlamayı biraz fazla yapabilirsiniz. Fakat namlu içine değil tabi. Biraz elinizle hareket ettirin. Aç kapa, falan...

Bence bu ilk işlem sorununuzu çözecektir. Bir de takılan fişekler hangileri ise yazın. Bir bakalım fişek boyu nedir, pirinç uzunluğunu öğrenelim. Yine de içiniz ferah olsun. Bu tüfekler kolay kolay hatalı çıkmaz.

Keşke şu Amerikalıların Breakfree CLP dedikleri yağ ülkemizde bulunabilse. O kadar farklı amaçla bir yerlere sürüp netice alıyorlar ki şaşıyorum. Mubarek, bıyıklı tevfik efendi çamaşır suyu gibi bir şey :)
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• *
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2011, 17:43:15 »
arkadaşlar farklı model fişek denedim 30,32,34,36,,38 gr.mirage rc federal remington,rotweil yaf bp saga,winchester.sorun yine aynı ikinci mermi patlıyor ama boşkovanı içinde yada yarısı dışarıda kalıyor.bazen 3 veya 4. fişektede yapıyor.bayii aradım tüfeği istediler.(YAZICILAR AV)tüfek 2gündür ellerinde bakalım ne diyecekler haber bekliyorum.süleyman bey ve volkan bey,verdiğiniz bililerden dolayı teşekkürler.volkan bey sizin yazınızı okuduktan sonra aklıma geldi,tüfeğin kutusundan çıkan yağ ile temizledim ve atış yaptım yine aynı.bakalım hayırlısı
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

• *
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2011, 17:53:54 »
arkadaşlar yazıcılar bugün  aradı.tüfekte her hangi bir sorun olmadığını söylediler test bitmiş.20 fişek atmışlar kesinlikle sorun olmadığını ve eniyi şekilde çalıştığını söylediler yarın gönderiyolar bakalım hayırlısı.:)
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2011, 21:14:08 »
İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. Yazıcılar'a gidince tüfek iyileşmiş :) Hayırlısı artık. Siz de bi atın bakalım.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Murat DENİZ

• *
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2011, 22:13:54 »
ömer bey tüfek hatalı olabilir kul yapımı nede olsa. bence tüfeği geri yollayın yazıcıların bu sorunu anlayacağını sanmıyorum bu fiyata aldıgınız tüfeğin tutukluk yapması hoş değil ben yerinizde olsam yollarım bu tüfeğin her fişekle çalışması lazım 24 gr 56 gırama hadar...fişek seçmez ..yani sonucu merak ediyorum bekliyorum
Murat İLDENİZ
1980 İSTANBUL

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #7 : 22 Eylül 2011, 22:19:17 »
kimi fişeklerde sorun oluyor sarı kısımı kumpasla ölçün farklı markaları kımı daha kalın kımı daha ınce oldugunu goreceksınız.
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

• *
« Yanıtla #8 : 07 Ekim 2011, 14:21:14 »
,
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 23:52:53 Gönderen: Ömer ÇİRKİNYILAN »
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri

Çevrimdışı Ali ÖZTÜRK 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 31 Ekim 2011, 00:25:56 »
tüfeğiniz kinetikse mekanik parçalar alışana kadar yapabilir birde tüfeği atarken desteksiz atıyorsanız ondanda calışmaya bilir kinetik mekanizmalı tüfekler..
Ali ÖZTÜRK
1990 ANKARA

Çevrimdışı Atila USTA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 11 Kasım 2011, 16:26:11 »
Bende ağustos ayında Browning Fusıon Evolve II Gold aldım. Aynı sorunu bıldırcın avında yaşadım. Tüfeği söktüm ve mekanik aksamlarını iyice temizledim ve kutusundan çıkan yağla yağladım. Sonra 24 gr dolularda dahi sorun olmadı. Tüfekler koruyucu yağla yağlandıklarından o yağların koyulaşması sonucu bu tip olaylar yaşanıyor. Bu olayı daha öncede yaşamıştım. Koruyucu sprey gresle tüfeği yağladım bıraktım. Sonra unuttum temizlemeden ava gittim ve tüfeği o gün tek kırma gibi kullandım. Tabi dönüşte temizleyince bir sonra ki avda sorun yaşamadım.
Atila USTA
Emekli Eğitimci
1956 SAMSUN

Çevrimdışı Bora FATİH

• *
« Yanıtla #11 : 04 Aralık 2011, 00:50:04 »
değerli kardeşim ömer bence  fişeklerde sorun olabilir tüfektede olabilir  peki ya kendine sordunmu acaba sorun bendemi diyee  bence bu soruyu kendine sor.. sakın yanlış anlama ukalalık  yapmıyorum ama senin hatanı yazayım hemen.. sen atış esnasında tetiğe bastıktan sonra asırı konsantrasyondan  heyecandan vs. sebeplerden dolayı elini TETİKTEN CEKMİYOSUN CEKSENDE GEC CEKİYOSUN BUDA TÜFEĞİNDE KARTUS SIKIŞMASINA SEBEBİYET VERİYOR.. atıstan sonra  elini tetikten çek   daha ii randuman alacaksın dene  göreceksinn..
Bora FATİH
1977 MANİSA

Çevrimdışı Hasan ERKOÇ

• *
« Yanıtla #12 : 02 Ocak 2012, 14:23:53 »
valla browningin tutukluk yapmasıda insanı üzüyor be
Hasan ERKOÇ
1976 ANAMUR

• *
« Yanıtla #13 : 04 Mart 2012, 18:04:34 »
bu tüfeği öyle yada böyle sattım çok araştırdım birtek benim tüfekte problem çıkmış hayırlısı napalım.ama aklım hala gene brownıngte ama şuanda çok kararsızım çoğunluk illa benelli diyo dün trabzona  gittim hususi salahlara bakmaya.benelli ile brownıng fusıonu çok inceledim tam 4 saat sürdü.ikisinide belki 20 defa elime aldım benelli birtürlü içime sinmedi neden bilem dıştan görünüşte brownıngte tek kusur el kundağı çok kaba benelli isetetik kurubu browniğe göre sanki çok ilerde gibi  birazda kaba broniğinki eline şak diye oturuyo amabenellininde el kundağı çok güzel ele geliyo yani ikiisininde ufak kusuru var ama estetik görünüm olarak bronıng önde yüzede benelliye göre daha iyi geliyo.ama  hala kararsızım hayırlısı artık napalım bide ikisini bir deneme şansım olsa idi.imkanlar okadar el vermiyo işte.ben bir domuz ve keklik avcısıyım ona göredeğerlendirme yapacaz artık sizler de düşüncenizi ve tevrübenizi yazarsanız hem ben hem merak eden arkadaşlar bilgilenmiş olur
Ömer ÇİRKİNYILAN
1983-Hatay 
resim upload servisleri