Arkadaşlar bu konular defalarca yazıldı çizildi tartışıldı sonuç; her geçen yıl yozlaşan, örf ananelerini saçma gören bir nesil ve buna bağlı olarak hem sosyal hemsportif hemde insanca yaşamda gününü bilen yarınını düşünmeyen bir toplum.avcı adam olmayınca neylesin elin masum bıldırcını, eline silah almış bir sürü müsfette ve onlara ne yazıkki alkış tutan bizler ,ustalar ustalarımız çok öldürmeyi iyi avcılık sanan bir zihniyetin oluşmasına neden olmuş.birde bunun üzerine internet ortamında (olmasın demiyorum ama olmasa sanki bana daha iyi olurdu gibime geliyor şahsi fikrim.)kanıtlama ve ben iyi avcıyım bak nekadar öldürdüm görün der gibi öldürmeyi övünç ve daha iyi katmerli avcılık sayanlara gün doğdurmuş olduk gibime geliyor.Ama çok canımı yakan ve toplumca düzeltebileceğimiz ve bize yani içinde bulunduğumuz duruma uyan çok güzel bir söz var''her toplum hak ettiği şekilde yaşar''bunu aklımdan hiç çıkaramıyorum ve acıyarak bakıyorum her geçen günüme.avcılık bunun tam ortasında yer alıyor bütün haftanın sıkıntısını atmak için gittiğimiz meralarda sterisimiz atmamız mümkün olmuyor.bunun temelindede içinde bulunduğumuz caimanın eli silahlı katil fertleri var uyarılara; sende yap, sanane ,diye sen istediğin gibi avlanabilirsin biz böyle avlanıyoruz ,diyen yaptığını daima haklı gören forumda bile insanca tartışamazken yüzyüze ise konuşmanın bile mümkün olmadığı fertlerin çok olması bizim bu günkü hem resmi hemde toplumsal olarak tepki alan bir caima oluşumuzun başlıca nedeni değilmi.bir çok kişi bunları yaptığı halde itiraf edemiyordur ama şöyle bir oturp düşünelim.kendimize soralım sen ne yapıyorsun diye ........