Tüfeğim nihayet bugün bana ulaştı.Öncelikle söylemeliyim ki hatalı kısımlar mükemmel bir şekilde yapılmış hatta sıfır aldığımdaki halinden kaplama daha bile güzel göründü gözüme,bantın üstündeki tırtıklardaki ezik bölümü sıfır gibi yapmışlar.Sadece çizildiği için tamamı polisajlanıp metal rengine gelen tetiği altın kaplamalarını da(orijinali öyle)istemiştim o yapılmamış,sanıyorum metal rengini kendi tercihim zannettiler(tam çevrilmemiş olabilir isteklerim),bir de bir kaç tane ekstra tüfeğin orijinalinde olmayan isteklerim vardı onlar da yapılmamış,sanırım model özellikleri değişeceğinden yapmadılar bilemeyeceğim.Ekstra bir namlu istemiştim onu da göndermemişler bunu stoegerdekiler soracaklar,bir de ağzında takılı olan şoklar da orda kalmış,tüfek şoksuz geldi,onları da stoeger den isteyecekler.Sonuç olarak bazı aksaklıklar olsa da tüfek iki şok ve tetik haricinde sıfır aldığımdan daha da güzel bir şekilde geldi.Vakit bulursam tüfeğin gitmeden önceki ve geldikten sonraki resimlerini ayrı bir başlık açıp paylaşmayı düşünüyorum.
Buradan tekrar Stoegerde emeği geçenlere ve tabi Beretta İtalya fabrikasındaki yetkililere ve servis elemanlarına çok çok teşekkür ediyorum.
Abdülkadir beyin tüfeği de öğrendiğime göre bitmiş,yakın zamanda eline geçer sanırım.